/Bucuresti/Agentie de turism

ESky.ro

The Mark Building, Calea Grivitei, 84-98, Cladirea Turn, București 010735, România

ESky.ro
Agentie de turism
3.9
744 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3WJ+G7 București, România
esky.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Agape Alex
Agape Alex2 ani în urmă
Am aflat ca zborul a fost anulat de la alte persoane iar ei nu au anuntat deloc schimbarea. A trebuit sa merg personal la aeroport iar ei au confirmat faptul ca zborul s-a amanat.
Pe langa asta, desi am facut check-in online prin site ul lor, cand am ajuns la aeroport nu l-au gasit in baza de date si a trebuit platit. Practic am platit pentru check-in de doua ori mai mult decat am dat pe bilet doar pentru ca nu tin ei legatura cu aeroportul (desi asta promit).
Impact Construct
Impact Construct2 ani în urmă
Cea mai neserioasă agenție. Am achiziționat bilete Budapesta-Roma în data de 27.11.2021 cu retur în data de 01.12.2021 . Ne-au anunțat că s a amânat zborul pe data de 02.12.2021. Biletele nu le-am mai primit deloc. La aeroport a trebuit să plătim pentru 9 persoane check-in 561 de euro, pentru că , deși am plătit la esky. Ro comision pentru asta, ei nu au rezolvat. La e-mailuri nu răspund. La telefon nici atât.
Să vă feriți de această agenție.
Madu M
Madu M2 ani în urmă
Compania fantoma, ce ia banii, face modificari in ultima suta de metri, nu au un serviciu de clienti. nici macar nu gasesti detaliile companiei, daca vrei sa faci o plangere la anpc. numerele de telefon furnizate in mail nu functioneaza , formularul de contact din email la fel, da eroare.
Liviu Prodan
Liviu Prodan2 ani în urmă
Precizez ca in decursul timpului am cumparat nenumarate bilete prin agentia dvs, atat ca persoana fizica, cat si pentru societata mea Carom Trade SRL ( din 1994). Acum cateva zile am avut o experienta total neplacuta cand Tarom a schimbat data zborului OTP-BCN din 17 in 18.05. Emailurile mele nu au fost citite cu atentie, nu mi s-a raspuns la ele, a trebuit sa vin la sediul dvs. ca sa obtin un raspuns. Ca urmare, am pierdut banii pe doua bilete, desi nu era vina mea. In consecinta, daca agentia dvs. isi mentine aceeasi pozitie rigida fata de problema mea, ma vad nevoit sa fac publica atitudinea angajatilor dvs.
Mihainede85
Mihainede852 ani în urmă
De 3 luni astept raspunsul lor. Nu au nr de telefon. Desi am facut covid cu 2 zile inaintea zborului cu wizzair si i-am anuntat si rugat sa imi modifice zborul, ei nu au anuntat la wizz pentru ca cei de la wizz imi trimiteau email sa fac check in-ul.
Scammers! STAY AWAY!
Tiberiu Santa
Tiberiu Santa2 ani în urmă
Niste nesimtiti care nu au contact, dupa ce citesti review-urile ramai prost de cum pot sa mai fie pe piata o astfel de firma. Groaznici!!!! Luati de la firmele care fac transportul direct, ex Wizz, Lufthansa, etc
Lucia Boldea
Lucia Boldea2 ani în urmă
Tot timpul cand am avut nevoie au fost disponibili. Am avut probleme cu biletele de avion si de cate ori i-am apelat mereu m-au asigurat ca o sa primesc banii inapoi si mi-au raspuns de fiecare daca chiar daca am insistat
Georgiana Bunescu
Georgiana Bunescu2 ani în urmă
Sunt mulțumită de acest site, am mai achiziționat și cu alta ocazie bilete tot de aici, simplu, rapid și fără griji, diferența de preturi în comparație cu site-ul Vola. RECOMAND.
Locații recomandate