/Bucuresti/Agentie de turism

Veltravel

Splaiul Unirii 16, Centrul de Afaceri Muntenia, Etaj 4 Sector 4, București 040035, România

Veltravel
Agentie de turism
4.2
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4F5+7J București, România
+40 21 319 0291
veltravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Georgescu
Claudia Georgescu2 ani în urmă
VELTRAVEL este cea mai buna alegere. Ne au indrumat de la inceput cu privire la cazare, bilete avion, cele mai rentabile excursii etc. Deasemenea ne au dat informatii cu privire la conditiile de calatorie, documentele necesare pentru iesire/intrare in tara in conditii de pandemie.
Am fost consiliati chiar si in timpul calatoriei cu privire la aceste conditii covid, ne au reamintit orele de zbor etc...astfel incat sa nu intampinam probleme.
Cazarea a fost asa cum ni s a prezentat initial...nu am avut nici o surpriza neplacuta.
D na Neli Popescu- Veltravel Expert a fost minunata!
Intr un cuvant- profesionista!
Multumim!
Claudia
Alina-Ionela Avram
Alina-Ionela Avram2 ani în urmă
Am achiziționat cu ajutorul Veltravel un city break in Istanbul .
Persoanele cu care am interacționat , și mai exact D-na Neli Popescu și D-nul Mircea au dat dovada de profesionalism și au fost foarte prompți și exacti la toate cerințele noastre legate de cazare, zbor, transfer. Mulțumim echipei de profesioniști Veltravel !
Vom reveni cu siguranța pentru a antama si alte vacacante !
Ionut deaconescu
Ionut deaconescu2 ani în urmă
Tocmai ce ne.am intors din călătoria în Cappadocia.

Voiam să vă mulțumim.

Hotelul a fost exact ceea ce ne trebuia, personalul acestuia a fost foarte atent si amabil la solicitarile noastre. Am avut o vacanta minunata datorita
doamnei Neli Popescu .
Marcel
Marcel2 ani în urmă
Am ales să mergem la mare în Grecia un grup mai mare de studenți. Pentru toți era prima oară când mergem în vacanță printr-o agenție, dar am primit câteva recomandări legate de VelTravel și am zis să îi oferim o șansă și nu ne-a părut rău.
Personal am avut suport mereu, atât pe email cât și pe telefon legat de orice problemă pe care o întâmpinam, fie legată de zboruri / cazare sau situația pandemică din Grecia.
Mii de mulțumiri doamnei Neli Popescu care și-a răpit din timpul ei personal ca să ne ofere un concediu minunat.

Recomand atât agenția, cât și pe doamna Neli Popescu.
Dinita Mircea
Dinita Mircea2 ani în urmă
Niste escroci. Ne sunat si de 3 ori pe zi cand trebuia sa platim in schimb cand am avut nevoie de ei nu au mai raspuns la telefon. Cu cateva zile inainte de excursie nu ne pusesera la dispozitie nici o informatie legata de plecare. Eram la un pas sa nu putem obtine viza pentru Kenya. Nu stiau toate formalitatile pe care trebuia sa le indeplinim la plecare. Ne-au promis ceva si cu 2 zile inainte de plecare au schimbat o parte din datele calatoriei (din Safarii in zilele 3 si 4 ne-au bagat in primele zile, imediat dupa zborul de noapte). Operatorul care s-a ocupat de plecarea noastra a fost Giumazie Golcek.
Alina M.
Alina M.2 ani în urmă
Pentru vacanta in Kenya la inceput ne.au spus ca vom merge intai la hotelul de la Ocenaul Indian in primele doua zile, apoi vom pleca in safari 2 zile si restul zilelor inapoi la Oceanul indian.
Dar nu...s.au schimbat dupa ce am achitat toti banii. Ne.au dus direct in safari dupa ce am zburat toata noaptea cu avionul. Fara sa ne lase sa ne odihnim si sa ne tragem sufletul sau sa ne cazam inainte.
Alta problema:
Agenta care s.a ocupat de noi a demisionat, iar pe noi nu ne.a anuntat nimeni. Daca nu ne sesizam cu o saptamana inainte, atunci cand a trebuit sa aplicam pentru viza si ne.am dat seama ca nu avem toate informatiile, biletele etc, nu ne.ar fi contactat nimeni sa ni le dea. Deh, isi luase comisionul agenta care s-a ocupat de noi si pe ceilalti din Veltravel nu i.a mai interesat de soarta noastra pentru ca nu aveau ce sa castige de pe urma noastra.
Problema e ca pana le dai banii sunt insistenti peste masura, dar dupa aceea nu mai auzi de ei...sa trimita informatii esentiale etc
Neprofesionisti...ne.au dat informatiile in ultimul moment. Dupa ce ne.am facut testul covid ne.au trimis informare ca pe rezultat sa fie scrie nr pasaportului, nu al buletinului.
Trimit o polologhie in mail-urile de la inceput cu lucruri neesentiale, iar lucrurile importante ti le spun in ultimul moment sau deloc...
Carmen Stroe
Carmen Stroe2 ani în urmă
PROFESIONISTI. Am fost cu aceasta agenție în trei locuri și am sa mai apelez în continuare. Ultima data am mers pe recomandarea lor și a fost totul la SUPERLATIV.
Mihaela Andrei
Mihaela Andrei2 ani în urmă
Am solicitat plata pentru rezervarea locurilor in avion si mi s-a solicitat sa dictez detaliile cardului prin telefon ceea ce mi se pare incredibil. A fost necesar sa insist sa mi se trimita un link de plata deoarece doamna motiva ca asa face de obicei si ca nu face dansa nimic cu detaliile cardului meu.
Locații recomandate