/Bucuresti/Agentie de turism

Agentie de turism în Bucuresti

Fie că îți place să planifici cele mai frumoase vacanțe cu luni înainte, fie că preferi vacanțele last minute, este important să te gândești la fiecare aspect al călătoriei tale pentru un sejur reușit... sau mai bine lași o agenție de turism să se ocupe de asta.

Alegând o agenție de turism, te vei elibera de stres și de numeroase griji și te vei bucura de oferte care îți corespund cu adevărat.

Va fi mult mai ușor să te bucuri de o vacanță adaptată gusturilor și nevoilor tale. Dar, te vei bucura de un plus de libertate, delegând o parte din lucrurile pe care trebuie să le rezolvi, acesteia: zbor, cazare, închirierea mașinii... dar acesta nu este cel mai interesant lucru. Grație acesteia vei câștiga foarte mult timp și vei beneficia în același timp de o mulțime de servicii sau beneficii.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.