/Bucuresti/Agentie de turism

FABIOLA TURISM SEDIU NOU

11 A, Street, Drumul Murgului, București, România

FABIOLA TURISM SEDIU NOU
Agentie de turism
3.3
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48R+VJ București, România
+40 21 344 7732
fabiolaturism.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Matei Gherasim
Matei Gherasim2 ani în urmă
Personalul super drăguț. Oferă ajutor in organizarea unei vacante reușite.
Mihai O
Mihai O4 ani în urmă
Autocare vechi, cu probleme tehnice. Am așteptat 4 ore pana au remediat defecțiunile. Pentru siguranța personala, nu recomand această firma.
Serbanoiu Ramona
Serbanoiu Ramona4 ani în urmă
Un parc pentru copiii deosebit ,variat,cu multe activități educative,cu distracție atât pentru copii cât și pentru părinți,cu grija pentru securitatea lor dar și multe noutăți și idei creative pentru toți.
Elena Stoian
Elena Stoian4 ani în urmă
Firma neserioasa, reclama mincinoasa.
Baiatul meu a mers impreuna cu scoala intr o excursie la Pietrosani cu aceasta firma, in pliant se vorbea despre vizita la Ferma Vacutei Muu, Ferma Oitei Doly, vizita la un atelier de olarit si la o fabrica de gogosi, din aceste patru activitati doar doua au fost bifate si anume: Ferma Vacutei Muu si atelierul de olarit pt restul nu s a deranjat nimeni sa dea vreo explicatie, am primit doar un raspuns halucinant din partea soferului de microbuz care ne a replicat ca, dunealui este platit de la orele 07—19si nimic mai mult.
SIMONIK DRAGOMIR
SIMONIK DRAGOMIR4 ani în urmă
O firma foarte neserioasa.Au asteptat in parcare la kaufland trei ore si jumatate 50 de copii sa plece in tabara, autocarul intarziind; soferul a mentionat faptul ca nu a pornit masina.Pacaleala maxim!! 🙈🙈 Plecarea era la 7.30 si autocarul a venit la ora 11. NU RECOMAND ACEASTA FIRMA DE TRANSPORT!! Am trimis 3 foto cu soferul si autocarul, vizualizati, va rog!
Cristina Voican
Cristina Voican4 ani în urmă
Mulțumim domnului șofer DRUMEA IULIAN pentru implicarea și profesionalismul de care a dat dovada în tabăra Floresti Cluj iulie 2019.
Recomandam Agenției FABIOLA mai multa atenție în ceea ce privește intretinerea/ service-ul autocarelor.
Elena Neacsu
Elena Neacsu4 ani în urmă
Prieteni, pentru excursii cu școala sau gradinita, va recomand Comuna Pietrsani , județul Argeș unde veți descoperi un loc minunat , pentru grupurile organizate exista programe speciale de vizitare a fermei si alte activități de care veți fi plăcut surprinsi
Raluca Oprea
Raluca Oprea2 ani în urmă
Numai experiențe frumoase!Echipa minunata!
Locații recomandate