/Bucuresti/Agentie de turism

Oxigen Tour

parter, ap 101, interfon, Strada Făinari bl 50, România

Oxigen Tour
Agentie de turism
4.8
180 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F42C+43 București, România
+40 371 235 840
oxigentour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adina Stanciu
Adina Stanciu2 ani în urmă
Toate turele pe care le-am făcut cu ei au fost de exceptie! Iar ghizii sunt oameni de munte cu multa voie buna.Merita toți banii😁
Adrian Cic
Adrian Cic2 ani în urmă
Mâncare excelentă. Recomand ciubota curcanului. Bune și sarmalele.
Cam insistenți lăutarii când cântă printre mese...
Mihaela Dumitrescu
Mihaela Dumitrescu2 ani în urmă
RE: Vf Lespezi, o iesire pe munte care m-a convins ca alaturi de ghizii (Costi si Lucian) si oamenii potriviti, o urcare de o zi cu 3 anotimpuri incluse- zapada si viscol pe varful muntelui, flori de primavara, temperaturi de vara la intrarea pe traseu, este ceea ce trebuie pentru a creste nivelul de endorfine. Abia astept urmatoarea aventura alaturi de Oxigen Tour!
O experienta de neuitat pe un traseu via ferrata la Baia de Fier. Costi, ghidul nostru, a dat dovada de profesionalism, calm si buna dispozitie. M-am simtit excelent!
Diana-Andreea Gheorghe
Diana-Andreea Gheorghe2 ani în urmă
Am fost weekend-ul acesta in prima experienta Via Ferrata alaturi de Oxigen (si Costi ca si ghid). Organizarea foarte buna, ghidul a fost extrem de calm, ne-a oferit toate informatiile si suportul necesar pentru a ne simti in siguranta in permanenta pe traseu. A fost o zi plina de distractie si adrenalina, abia astept urmatoarea experienta Via Ferrata😁
Recomand cu incredere Oxigen, am fost alaturi de ei in peste 10 trasee montane si de fiecare data au fost profesionisti, iar ghizii au creat o atmosfera foarte frumoasa.
Catalin Gheorghe
Catalin Gheorghe2 ani în urmă
Buna seara,

Am inceput sa mergem in drumetii cu Oxigen de aproximativ 2 ani. In tot acest timp am intalnit mai multi ghizi, oameni foarte faini. Mie personal mi-ar placea sa faceti cumva o statistica cu conditia fizica a participantilor si in timp sa faceti grupe ex: acelasi traseu: lent sau rapid. E destul de frustrant sa faci un traseu de 20 min in 1 ora. Acesta este o recomandare, nu un repros. Succes !!
Teodora Popa
Teodora Popa4 ani în urmă
Dupa "Eu cu cine votez, coane Fanica?" cred ca intrebarea cea mai frecventa pe buzele tuturor este "Unde fac Revelionul?" Ei bine, va recomand cu drag varianta Revelionului in bocanci, la mine castigatoare a fost cabana Dochia. Nu este un traseu usor, dar datorita ghizior, veti ajunge cu siguranta sus, CU ECHIPAMENTUL CORESPUNZATOR, chiar daca nu sunteti prieteni buni cu urcatul pe munte. Noi am fost cu Alexandra, Anca, Daniel si Ionut. Spun noi, intrucat am mers si cu copilul din dotare de 12 ani. Pot sa va spun cu toata sinceritatea, ca desi nu era nici pe departe prima tura pe munte, emotii au fost cu gramada pentru parcurgerea traseului Izvorul Muntelui- Cabana Dochia, dar datorita celor 4 si a organizarii foarte eficiente, am ajuns acasa in conditii de siguranta maxima. Despre aventura de pe Ceahlau, va spun doar atat - merita cu varf si indesat - de la natura care este de o frumusete care iti taie respiratia, la echipa de la Oxigen, nici ca s-ar putea sa va incepeti anul mai potrivit.

O singura mentiune am, daca aveti asteptari de 5* all inclusive, nu e varianta potrivita pentru voi - duceti-va in Dubai, la bulgari, pe Valea Prahovei - gasiti voi. Cabana e pentru oamani de munte sau oameni care vor sa fie in contact cu natura si unii cu altii, nu sa fie slugariti cu masaje-n talpi. Luati un set de servetele umede in plus, apa este cu masura, dusurile mai pot fi si scotiene, cheia de la dus se mai rataceste prin buzunarele vreunui turist ametit samd... Pentru conditii de cabana, mie Dochia mi-a depasit asteptarile - caldura de stat in tricou, mancare foarte buna, cabanieri foarte saritori.

Carari cu soare, tuturor si un an nou fain!
Oana Lamba
Oana Lamba4 ani în urmă
"Mami, sti ce am facut eu ca sa nu imi fie frica sa urc si sa cobor de pe stanca? Mi-am amintit de virtutile mele, despre care am citit in carte, am strans pumnii si l-am chemat pe Curaj sa stea cu mine. Bine.... erau si John si Costi acolo, dar am avut nevoie mai mare de Curaj." Alexandra, 7 ani 💚💚💚
O lectie de urmat si pentru noi cei mari, cand avem nevoie, sa ne amintim ca nu suntem singuri, oricand ne putem chema prietenele virtuti, pe langa prietenii oameni.
Multumim ghizilor #oxigen, cei care v-ati alaturat lui #curaj si ati facut niste omuleti fericiti! Irina, Costi, John, Gabriela, Diana, Adi.
Razvan Constantinescu
Razvan Constantinescu2 ani în urmă
Buna ziua.
Sintetic, excursia a fost foarte bine organizata, inclusiv cum s-a aranjat cu ploile, ca sa ne ocoleasca, precum si cu cazarea , ca sa avem tot hotelul la dispozitie :)
Traseui pentru vf. Musala este foarte ofertant in peisaje, panorame, flora, geologie. Si cateva portiuni de urcus adevarat, ca sa simtim muntele. Asta o zic pentru incepatori, nu pentru cei care fluiera prin Fagaras sau Himalaia.
Excursia din ziua a 2-a a fost usoara, in raport cu cea din prima zi, dar cu peisaje la fel de atractive, insa in alta gama.
Multumiri ghidului, Mihai Olaru, pentru precizie, discretie, ajutorul dat pe traseu excursionistilor mai putin antrenati si siguranta pe care a transmis-o grupului.
Pozele din excursie sunt postate pe link-ul indicat de organizatori."

Razvan Constantinescu
Locații recomandate