/Bucuresti/Agentie de turism

Back-office Agentia de turism Hello Holidays

Str. Barbu Văcărescu 111, București 020272, România

Back-office Agentia de turism Hello Holidays
Agentie de turism
4.4
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F454+HF București, România
+40 31 131 0002
helloholidays.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marinescu marta
Marinescu marta2 ani în urmă
Am călătorit cu această firma pentru prima dată, am ales revelionul la Skopje. Țin sa menționez ca deși am achitat o suma destul de mica, în jur de 450 euro pentru2 persoane, 4 nopti de
cazare în capitala Macedoniei, destul de central, camere foarte curate, mic dejun destul de ok. Excursiile opționale la care am participat, atmosfera creata în autocar și în seara de revelion de către ghidul nostru, domnul Duca, un om deosebit, ne fac să ne dorim sa mergem și altădată,in alte excursii cu această companie. Recomandam cu căldură.
Nicolae Radu
Nicolae Radu2 ani în urmă
Cea mai profesionistă agenție de turism.
Leonard Toanchina
Leonard Toanchina2 ani în urmă
M am simțit f bine aici,organizarea sejurului buna
Marius Marius
Marius Marius4 ani în urmă
Seriozitate!
Gabriel Moise
Gabriel Moise2 ani în urmă
Servicii jenante. Am platit costul vacantei cu mult timp in avans. Avand impresia ca am de a face cu o agentie, nu mi s-a parut nimic suspect. Surprizele au aparut pe fondul pandemiei, cand toate agentiile ofereau posibilitatea amanarii concediului sau inlocuiau cu voucher, stimabill de la Hello nu au vrut sa auda de asa ceva. Nici nu aveau de ce, au avut grija sa isi treaca pe contract ca penalizarile sunt de 100% in caz de anulare, nicio clauza de forta majora. Cand s-a anuntat obligativitatea testelor COVID, am acceptat ideea, chiar daca presupunea costuri de cateva sute de lei in plus. De la agentie am fost trimis la Gral, programarea efectuata de o persoana recomandata de cineva tot de la agentie. Am fost informat ca testele vor costa 290 de lei de persoana, ajuns la clínica acestea costau 350 de lei de persoana. Avand in vedere ca asta s-a intamplat la ora 8 dimineata, agentia deschide la 9 iar noi in trei zile plecam, nu am putut sa refuz, pentru ca as fi pierdut rezervarea.
Apoi am contactat agentia, aici a inceput distractia. Mi s-a reprosat ca mint, ca ce descriu nu are cum sa se fi intamplat. Mi s-a reprosat ca nu am prezentat un anume voucher, despre existenta caruia am fost informat abia atunci, la multe telefoane dupa. La telefon, o doamna/ domnisoara recalcitranta insista ridicand tonul la mine ca eu sunt de vina, ca eu mint, ca totul e vina mea. Nervi, multe telefoane si toate degeaba, asa pot descrie experienta.

Raspuns: Reiterez, de existenta acestor vouchere am aflat abia dupa ce am fost la clínica sa fac testul. Acel “cineva” este angajata dvs, persoana care a raspuns la numarul dvs. de telefon. Acel “cineva” nu este vreo cunostiinta de a mea, cum insinuati. Tot angajata dumneavoastra mi-a oferit numarul de telefon. Aceste “vouchere” au intrat in posesia mea pe data de 21 iulie, la ora 13:05, cu doua zile inainte de inceputul sejurului, dupa repetate telefoane catre agentie, in conditiile in care programarea pentru test a fost la ora 08:00, tot pe 21 iulie. Pana in acel moment, doar dumneavoastra stiati ce scrie pe vouchere. Apropos, inca astept telefon de la dvs, tot eu sa va contactez?
Oprea Denisa Georgiana
Oprea Denisa Georgiana2 ani în urmă
O agenție care este aproape de oameni. Apreciez tot efortul depus de ei în reprogramare concediului în aceste vremuri. Mulțumesc, recomand și țineți-o tot asa!
Alin Voaides
Alin Voaides2 ani în urmă
O agenție de succes, care își dedică activitatea intru cu totul satisfacerii dorintelor turiștilor.
Ionita dragos - stefan
Ionita dragos - stefan2 ani în urmă
Super
Locații recomandate