/Bucuresti/Agentie de turism

Vacanța Directă

Strada General H. M. Berthelot nr 21 A, București 010164, România

Vacanța Directă
Agentie de turism
4.4
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RR+R4 București, România
+40 21 312 4033
vacantadirecta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena și Emanuel Vrăbiescu1 an în urmă
MARIA HERA
MARIA HERA2 ani în urmă
Foarte frumos, amabilitate maxima, totul la superlativ! Recomand cu caldura!
Lia Manolache
Lia Manolache2 ani în urmă
Numai de bine! Am revenit din Evia in conditii de siguranță datorita profesionalismului firmei. Am locuit la hotelul Porto Evia Boutique, așezat pe malul marii, cu personal foarte amabil.
Am revenit fără probleme sub îndrumarea firmei. Multumim.
Murgoci Liana
Gina Botez
Gina Botez2 ani în urmă
Sas efcharisto poly, kirie Ianni. Efcharisto poly Vacanta Directa ! Asta pentru necunoscatori inseamna multumesc frumos domnule Iannis.Multumesc Vacanta directa !. Numele meu este GB.Am 73 de ani, vreme in care am calatorit foarte mult. Desi vecina cu sediul "Vacanta directa", spre rusinea mea n-am observat firma si m-am tot dus cu marele firme bucurestene care-si fac reclame pe unde pot....SI CARE AU PRETURI ASTRONOMICE..In anul acesta, marcat de evenimente atat de triste pentru intreaga lume,m -am decis sa incerc si altceva. Si bine am facut ! De acum incolo, in fiecare an, eu si prietenii mei vom merge sa petrecem cu Vacanta Directa. Din prima clipa, de cand am pasit in biroul domnului Iannis a fost cu adevarat altceva....Am intrat intr-o familie unde m-am simtit ca un adevarat membru. Nu mi s-au spus vorbe mari dar tot, absolut tot ceea ce mi s-a promis s-a intamplat. Va marturisesc, ca la un pret modic, fara concurenta, am avut cea mai frumoasa vacanta cu putinta. Am cunoscut un grec adevarat ,I - AM CUNOSCUT PE CRETANI, AM COLINDAT FRUMOASA INSULA CRETA am cunoscut adevarata Grecie, nu cea din pliante.Am beneficiat de toata gratitudinea CRETANILOR a tuturor prietenilor domnului IANNIS, a domnului Iorgos carora le voi fi mereu recunoscatoare. Va invit deci sa verificati daca am sau nu dreptate. INCERCATI, NU VETI REGRETA! PENTRU CINE VREA O DISCUTIE DIRECTA DOMNUL IANNIS SI DISTINTA SA SOTIE DOAMNA CAMELIA AU PEMISIUNEA DE A VA PUNE LA DISPOZITIE NUMARUL MEU DE TELEFON. SPER SA NE VEDEM CURAND IN SPLENDIDA ELLADA, IN FRUMOASA FAMILIE A AGENTIEI VACANTA DIRECTA !Gina Botez
Felix felix
Felix felix2 ani în urmă
Nu e chiar așa cum spun cei de la Vacanta Direct.
Hotelul din oferta este lipit de un hotel unde sunt izolați cei cu Covid 19, condițiile sunt departe de cele 3 stele, sub pretextul că va dau o cameră mai buna sunteți mutați într-un alt hotel care nu are autorizație de funcționare("atenianul și cretanul" au închiriat aceste hoteluri vechi și le au umplut de români). Nu merita să luați nici micul dejun in pachet...o mizerie.
Zborul direct...nu e zbor direct, este cu escală la Cluj.
In general un mod in care nu ar trebui sa se facă turism...o pata pe obrazul grecilor care fac turism adevărat.
Partea buna e că Grecia,Creta sunt superbe, merita vizitate, majoritatea oamenilor sunt super amabili ..
Ionut craciun
Ionut craciun2 ani în urmă
Avand in vedere ca ne-am pornit la drum in plina pandemie cu o multime de grij,incertitudini agentia a aratat multa seriozitate, profesionalism.Va multumim integi echipei a fost o vacanta foarte frumoasa,o locatie superba si oameni superbi.La revedere Creta.
MEGA XD PATRICK p
MEGA XD PATRICK p2 ani în urmă
Această companie TREBUIE respectată tocmai pentru acele ființe care te fac să te simți extraordinar cînd ajungi pe pămînt Cretan, vă respect dragilor pentru comportamentul vostru ireproșabil,pentru bunătatea sufletului vostru și pentru timpul vostru prețios pe care l-ați petrecut cu familia noastră.MULTUMIM PENTRU TOT,VOM REVENII CÎT DE CURÎND.
Miruna Prisacariu
Miruna Prisacariu2 ani în urmă
Niște oameni geniali ! Merită să mergeți în vacanta în grecia prin intermediul celor de la Vacanța Directa =))
Hello mr
Hello mr2 ani în urmă
Oamenii sunt super primitori!
Locații recomandate