/Bucuresti/Agentie de turism

Christian Tour

Calea Vitan 55-59, București 031282, România

Christian Tour
Agentie de turism
3
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CG+2P București, România
+40 374 913 443
christiantour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Elena Papa
Elena Papa2 ani în urmă
Se închisese cu 10 min înainte de ora închiderii! Dezamăgitor....
Claudia Partila
Claudia Partila2 ani în urmă
Am fost intr-un circuit în Turcia. Din păcate, hotelurile unde am fost cazați, nu erau de 4 *. Animale care se plimbau prin mâncarea din bucătărie (câini,pisici), igiena lasa mult de dorit, personalul hotelului obraznic, hotel ales la marginea stațiunii, nu aveai unde sa mergi nici sa-ti cumperi o sticla de apa.
Aveam mic dejun plătit si pentru ultima zi, dar din păcate personalul hotelului nu s-a deranjat sa ni-l pregătească.
Ar trebui schimbate anumite hoteluri. Îmi pare rău, dar experienta aceasta m-a făcut sa nu îmi mai doresc alta vacanta cu aceasta agenție.
Adelina Stoianovici
Adelina Stoianovici2 ani în urmă
Experienta dezamagitoare cu aceasta agentie de turism ... am mai fost cu ei de 2 ori inainte de pandemie si totul a fost ok, dar anul acesta, probabil din cauza pierderilor cauzate de situatia in care ne aflam, s-au lacomit la bani in ultimul hal ... cu siguranta, nu voi mai apela niciodata la serviciile lor si nu-i voi recomanda nimanui!
Adriana Cautis
Adriana Cautis2 ani în urmă
Sunt multumita de agentul care mi-a făcut oferta pentru vacanță , de ghidul român de aici Marius, corecți, amabili , foarte pregătiți profesional. Vacanța mea în Zakynthos a fost una reușită datorită implicarii lor. Le Mulțumesc!
Lady Divinne
Lady Divinne2 ani în urmă
Nu recomand! Când am fost sa programam vacanța am întrebat-o pe doamna respectiva dacă putem avea o anumită camera in hotelul pe care-l doream! Am repetat întrebarea posibil de 5 ori și de fiecare data răspunsul era ca da, sigur ca putem avea acea camera!! Surpriza, când am ajuns la destinație am primit cu totul altceva! Personalul de acolo deloc amabili!
A fost o “vacanța” (nici nu o pot numi așa) de 7 nopți iar pe fiecare zi apărea câte o problema din partea lor!! Neserioși!
Dimitriu Diana
Dimitriu Diana2 ani în urmă
Am făcut o plată online care mi s-a returnat după 14 zile. Vă recomand să răspundeți clienților la solicitări într-un termen rezonabil, dar nu după 10 zile, altfel va pierdeți credibilitatea.
Mihai Stefan
Mihai Stefan2 ani în urmă
O stațiune care m-a surprins foarte frumos. Nu a fost aglomerata astfel încât nu a fost greu de păstrat distantarea. Bravo Bulgaria.
Ion Soare
Ion Soare2 ani în urmă
Nu am primit răspuns pt. rezervare
Locații recomandate