/Bucuresti/Agentie de turism

Fibula Air Travel

Calea Dudești 94, București 031087, România

Fibula Air Travel
Agentie de turism
4
47 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4FF+GH București, România
+40 21 210 1717
fibula.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dogariu261 zile în urmă
Totul la superlativ !!
Ghidul nostru Alina a fost spiritul excursiei !!top Alina tine-o tot așa !!
Despre hotel
Family resort Side dau 5 stele cu plus! Noi am avut SWIM UP !!!❤️❤️❤️vom reveni anul viitor!!
Mircea berzovan
Mircea berzovan2 ani în urmă
am fost in Antalya la Royal Alhambra Palace, pachet ultra all inclusive.
din nefericire am ramas dezamagiti de serviciile slabe.
cel mai clar exemplu - ghidul Oleg ne-a comunicat ca inotul cu delfinii costa 150Eur/pax daca luam de la delfinariu( Sealanya) si ca la fibula este redus la 110Eur/pax. Chiar si cand a fost confruntat aratandu-i pagina de internet a delfinariului a negat si a pretins ca este gresit scris acolo. atitudinea este una inselatoare. intamplarea a facut sa mai luam un bilet chiar de la delfinariu- 100Eur/pax, nicidecum 150 asa cum am fost instiintati eronate de ghid. simplu- golaneala
ultra all inclusive-ul de fapt un all inlcusive simplu iar atitudinea este ca de fapt hotelurile de 5* decid ce dau l aultra all inclusive si ca de fapt este vina noastrra ca am ales acel hotel nicidecum datoria lor sa informeze ca platim servicii pe care nu le primim.
Ultimul lucru- transferul de la hotel la aeroport- organizat tarziu, AC-ul in microbuz nu functiona corespunzator, a trebuit sa alergam cu copiii prin aeroport ca sa ajungem la avion, nu au avut timp nici sa isi faca nevoile, in avion am primit doar o apa plata( cursa charter)...bataie de joc
sincer- mizati pe alt agent de turism si evitati practicile inselatoare
GABRIEL C
GABRIEL C2 ani în urmă
Un sejur ratat alaturi de Fibula.
Sejurul nostru a fost de 7 nopti ultra all inclusive, am fost cazati la o mizerie de hotel unde ne am si imbolnavit de toxiinfectie alimentara. Am solicitat a2 a zi relocare, s a prezentat Nea' Oleg reprezentantul Fibula, a refuzat sa verifice el personal locatia in care am fost cazati, arogant si total nepregatit a avut chiar tupeul sa ne spuna ca e vina noastra ca noi am ales acest hotel si ca de cat am platit asta am primit,aceasta locatie ne-a fost recomandata de catre agentia de turism.
Seara in jurul orei 19 am fost relocati, hotelul putin mai bine organizat insa mizeria era prezenta in camere, am semnalat si acest aspect si au refuzat sa ne ofere o alta optiune "take it or leave it" ,mai mult am fost obligati ca si conditie de relocare, sa semnam o hartie prin care Fibula se degreveaza de orice raspundere viitoare, am refuzat in prima instanta sa semnam si foarte simplu ne au spus ca ramanem in fata hotelului, obositi si infometati am acceptat aceasta optiune. Am ramas la acest hotel, Oleg nici nu s a mai stresat sa ne sune sa verifice daca este totul ok, a promis ca primim o excursie pt acest deranj dar... cine mai avea incredere sa plece undeva cu ei si oricum nu a mai sunat. In ultima zi, s a modificat si orarul de zbor, am primit o informare scrisă la receptie, redactata in limba rusa... asa in bataie de joc, a trebuit sa cautam noi translator sa intelegem ca ora s a schimbat. La telefon acest minunat Oleg nici nu s a stresat sa raspunda.
Per total, un esec.Am formulat o reclamatie oficiala catre Fibula, dupa 2 saptamani nu am primit un raspuns, asta spune multe despre profesionalismul si implicarea catre satisfactia clientului.
Personal, dupa experienta avuta cu acesti "Fibula" aka Oleg, nu recomand.
Evitati cu orice pret hotelul Jadore Deluxe Side Turcia, conditii execrabile incadrate la 5*, la pachet plecati cu toxiinfectie alimentara.
Eduard Guloiu
Eduard Guloiu2 ani în urmă
Aceasta agentie de turism a schimbat ora plecarii (+ 3h) anuntand doar o parte din clienti in noaptea de dinaintea plecarii la ora 00:30.
Dupa o asteptare prelungita in aeroport (3h si 30min) impreuna cu copil minor am aflat la bordul aeronavei ca vom avea si o escala in Suceava, desi destinatia era Turcia.
Reteta succesului de a incepe o vacanta mult asteptata si destul de scumpa cu nervi, oboseala si frustrari.
NU recomand nimanui aceasta agentie, in aceeasi situatie au fost multi alti calatori iar zborul nu a fost nici pe departe unul linistit.
Ion Boscan
Ion Boscan2 ani în urmă
Am luat o vacanta in Side/Turcia prin aceasta agentie. Dupa preluarea de la aeroprt am oprit la 15 minute de hotel intr-o parcare, chipurile pentru a ne racori, in autocar era foarte cald, aerul probabil era dat doar pe ventilatie. Am fost informati ca agentia organizeaza si excursii si ca un agent o sa vina ziua urmatoare la hotel pentru detalii. Am hotarat sa luam o excursie pentru rafting de la un agent Oleg (Moldovean/Rus) care ne-a spus ca nu trebuie sa ne facem griji ca in acesti bani vom primi tot, echipament, masa si bauturi non-alcoolice. Totul bun si frumos, ajunsi acolo un rus ne-a intampinat si ne-a anuntat ca nu avem inclus decat masa, vesta de salvare si casca, restul trebuie cumparat sau inchiriat ( costum neopren, papuci de inot, ochelari, bandane...) Dupa ce rusul ne-a bagat printr-o groapa adanca cu copilul in carca care ne-a acoperit de era sa ne inecam si sa facem si stop cardiac deoarece apa era foarte rece, desi nu era deloc necesar (puteai sa te calesti in apa mica fara probleme) am porting pe rau in jos. Spre final am aflat ca agentul ne-a mai tepuit si cu vreo 15-20 euro de persoana coparativ cu cat au platit alti turisti la celelalte agentii ( 7o euro/persoana). Nu stiu ce aranjamente au acenti agenti, dar minimum de bun simt era sa ne spuna sa ne luam bani la noi daca de echipamente necesare nici nu a incaput vorba.
Magda Ghetau
Magda Ghetau2 ani în urmă
Pe scurt: Toate bune și frumoase privind drumul către Turcia, transferul către hotelul ales, vacanta 10 zile la Lake & River din Side. Întâlnirea cu reprezentantul Fibula Turcia, mai precis un domn turc vorbitor de romana, Filat pe numele lui, s-a desfășurat în a doua zi a vacantei. Am insistat pe durata de 10 zile și nu de 7 zile obișnuite a șederii în resort, rugându-l să-și verifice evidentele și sa nu ne uite în Turcia. Ei, fix asta s-a întâmplat! Maria Sa Filat ne-a uitat la hotel. Conform înțelegerii referitoare la întâlnirea pentru recoltare și transport la aeroport, care trebuia sa se facă între 13 și 13,30, prezenta cu copii și bagaje în fata hotelului, am așteptat pana la 13,45, când beculetele au început să-mi fileze cu intensitate. Nea Filat nu a trimis buz-buz sa efectueze transferul pentru retur în tara. L-am sunat și mi-a spus sa ma descurc pentru a nu pierde avionul, pentru ca reprezentantul Fibula a fost la hotel, "m_a cautat peste tot și nu m_a găsit", neuitând sa menționeze ca are filmare ca a fost acolo. Oho, asa ceva chiar devine palpitant, cu zbor la 16,30 și aflata în Turcia la 75Km de aeroportul din Antalya. M_am descurcat cu 60 euro și un taxi care a venit în 5 minute, însă Fibula este o companie de ocolit sau măcar de scuturat zdravăn! Plecata în vacanta pe 28.06, retur 08.07.2021
Daniel Ungureanu
Daniel Ungureanu2 ani în urmă
Preturi bune, consilieri ofertare care isi stiu meseria. Super consilier Alexandra! Multumim.
AC CB1289
AC CB12894 ani în urmă
Asta e pentru ghidul "Diana" de la hotelul Wind of Lara, Antalya.

Doamna vinde "gogosi". Aveti grija ce excursii va baga pe gat. Sume mari pentru excursii de 2 Lei.

O zi buna.
Simona serb
Simona serb2 ani în urmă
Am ales sa plec cu agenția Fibula Air Travel, cu o oferta last minute in data de 17 august, în Side, Turcia.
Totul a decurs minunat, multumesc dnei Alexandra Radu pentru o vacanta reușită și tot suportul acordat.
Am zburat cu Tarom, respectat orarul de zbor, ne am bucurat si de dimineata celei de a 8 a zi, deoarece zborul de intoarcere a fost dupa amiaza.
Va recomand cu drag!
Locații recomandate