/Bucuresti/Agentie de turism

Santiago Tour Romania

Santiago Tour Romania
Agentie de turism
4.9
55 recenzii
8 comentarii
+40 374 082 795
rumania-viajes.es
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Jose Miguel Garcia
Jose Miguel Garcia2 ani în urmă
(Tradus de Google) Traseu de 5 zile prin Transilvania, ghid/sofer Catalin; foarte bun, profesionist, bun comunicator, prietenos. Totul este perfect cu agentia, nimic de adaugat. S-au adaptat vremurilor și vizitelor. recomandabil

(Original)
Ruta de 5 dias por Transilvania, guía/chofer Catalin; muy bueno, profesional, buen divulgador, amable. Con la agencia todo perfecto, nada que añadir. se adaptaron a los tiempos y visitas. recomendable
Marta Giner Sanchis
Marta Giner Sanchis2 ani în urmă
(Tradus de Google) Grupul nostru de 11 persoane a petrecut 4 zile în București, cu un tur clasic, un tur de legende și mistere și o excursie în Transilvania. Cu toții am fost încântați de București și mai ales de serviciul excelent, de la Santiago Tours cu Cristian și ghidul Andrea.
Cu ea ne-am simțit foarte confortabil, explicațiile ei foarte interesante și o companie imbatabilă.
Super recomandat totul în excursiile din Santiago până la punctul în care vrem să repetăm ​​în altă parte a României.
Toate perfecte!
Excelent!

(Original)
Nuestro grupo de 11 personas estuvimos 4 dias en Bucarest, con tour clasico, tour leyendas y misterios y excursión a Transilvania. Todas hemos quedado encantadas con Bucarest y especialmente con la excelentísima atención, de Santiago Tours con Cristian y con la guia Andrea.
Con ella nos hemos sentido muy cómodas, sus explicaciones muy interesantes y una compañía inmejorable.
Súper recomendable todo en Santiago tours hasta el punto que deseamos repetir en otra parte de Rumania.
Todo perfecto!
Excelente!
Miguel Angel De Pablo Solsona
Miguel Angel De Pablo Solsona2 ani în urmă
(Tradus de Google) Sunt Miguel Angel de Pablo și am fost cu 2 prieteni, Chari și Santi, 13 zile în România în perioada 12 - 24 septembrie 2021 cu Santiago Tours. Nu am cuvinte care să ne definească experiența. Circuit pe măsură minunat, hoteluri și ghid minunat, mare Alex. Toate remarcabile. Sper să călătoresc din nou cu tine. O îmbrățișare și mulțumiri lui Christian pentru tot

(Original)
Soy Miguel Angel de Pablo y he estado con 2 amigos,Chari y Santi, 13 dias por Rumania del 12 al 24 de Septiembre del 2021 con Santiago Tours. No tengo palabras para definir nuestra experiencia. Maravilloso circuito a medida maravillosos hoteles y guia,Alex genial. Todo sobresaliente. Espero volver a viajar con vosotros. Un abrazo y gracias a Christian por todo
Paloma Quadros
Paloma Quadros2 ani în urmă
(Tradus de Google) A fost o experiență de neuitat. Totul a decurs conform planului. Foarte profesionist si serios. Foarte mulțumiți de șoferul pe care ni l-au alocat. Îi vom contacta din nou pentru o nouă călătorie.

(Original)
Ha sido una experiencia inolvidable. Todo ha salido según lo previsto. Muy profesionales y serios. Muy contentos con el chófer que nos asignaron. Volveremos a contactar con ellos para un nuevo viaje.
Jordi Puig Voltas
Jordi Puig Voltas2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am decis să facem o călătorie după pandemia COVID-19. Suntem obișnuiți să călătorim singuri, dar situația și circumstanțele ne-au sfătuit să călătorim, menținând distanțele. Ne place să călătorim liber, dar am rezolvat-o cu Santiago Tour România. Nu cunoșteam compania, dar trebuie să recunoaștem planificarea și distribuția magnifică a călătoriei prin România și extinderea spre Moldova, care a fost foarte interesantă, deoarece sunt destinații foarte puțin cunoscute, dar cu un farmec și o frumusețe incredibile. Nu puteți rata această călătorie de 15 zile care poate fi completată cu un sejur de încă 5 zile în Bulgaria (nu am putut intra din cauza situației pandemice). Ne vom aminti cu plăcere această călătorie și educația și simplitatea poporului român care a fost foarte primitor. Spațiile verzi din toată țara, cultura religioasă cu numeroasele sale biserici medievale și renascentiste sunt o sărbătoare pentru ochi și pentru cultură. Mulțumim Cristian (organizator) și Catalin (ghid și șofer) care ne-au permis să ne bucurăm de această călătorie magnifică. Evidențiați partea de nord a Maramureșului, Bucovinei și cramele și mănăstirile Moldovei. Vă recomandăm personalizarea călătoriei pe care ne-a permis-o Santiago Tour România și facilitățile de a organiza totul de la distanță fără probleme și îndeplinind toate obiectivele noastre.

(Original)
Decidimos hacer un viaje después de la pandemia del COVID-19. Estamos acostumbrados a viajar por nuestra cuenta pero la situación y las circunstancias nos aconsejaban viajar manteniendo unas distancias. Nos gusta viajar con libertad pero lo hemos solucionado con Santiago Tour Rumania. No conociamos la empresa pero tenemos que reconocer la magnífica planificación y distribución del viaje por Rumania y la extensión a Moldavia que ha sido muy interesante ya que son destinos muy poco conocidos pero de un encanto y belleza increibles. No os podéis perder este viaje de 15 días que se puede complementar con una estancia de 5 dias mas en Bulgaria (no hemos podido entrar por la situación de la pandemia). Recordaremos con agrado este viaje y la educación y sencillez del pueblo Rumano que se han mostrado muy acogedores. Los espacios verdes en todo el país, la cultura religiosa con sus numerosas iglesias medievales y renacentistas son un placer para los ojos i para la cultura. Gracias Cristian (organizador) y Catalin (guia y conductor) que nos habéis permitido disfrutar de este magnifico viaje. Destacar la parte norte de Maramures, Bucovina y las bodegas y Monasterios de Moldavia. Os recomendamos la personalización del viaje que nos ha permitido Santiago Tour Rumania y las facilidades para organizarlo todo a distancia sin problemas y cumpliendo con todos nuestros objetivos.
Ramonmpane
Ramonmpane2 ani în urmă
(Tradus de Google) Agenție magnifică, capabilă să organizeze călătorii private de înaltă calitate într-un timp scurt. Performanța sa a fost în cazul nostru (o călătorie privată pentru două persoane de 12 zile) a fost foarte serioasă și profesională, cu un itinerar bine gândit și echilibrat, vizite interesante, hoteluri adecvate, execuție și coordonare fără eșecuri și un acompaniament excelent pe partea șoferului și ghidului alocată de agenție. Cu stimă, vă mulțumesc foarte mult pentru munca depusă.

(Original)
Magnífica agencia, capaz de organizar viajes privados de gran calidad en poco tiempo. Su actuación ha sido en nuestro caso (un viaje privado para dos personas de 12 días) ha sido muy seria y profesional, con un itinerario bien ideado y equilibrado, visitas interesante, hoteles idóneos, ejecución y coordinación sin fallos y un gran acompañamiento por parte del conductor y guía asignado por la agencia. Sinceramente, muchas gracias por su labor.
Ramon Mario Garcia Villarreal
Ramon Mario Garcia Villarreal4 ani în urmă
(Tradus de Google) 100% recomandabil!
Experiența cu Santiago Tours a fost ceva remarcabil pentru noi. De când contactăm pentru a solicita informații până când terminăm călătoria.
Experiență înainte de călătorie:
O atenție personalizată excepțională. În cazul nostru, Anna ne ajuta și de la primul meu e-mail cu întrebări despre diferitele posibilități pentru călătorie, am avut un contact foarte personalizat și în timp util, atât prin e-mail, cât și prin WhatsApp.
În cazul meu, s-au adaptat nevoilor mele de călătorie și au organizat un tur pe baza rezervărilor de hotel pe care le făcusem anterior. Am decis să facem un tur de 5 zile petrecând 1 noapte la Brașov, 1 noapte la Sighișoara și 2 nopți la Sibiu. În tur am vizitat castelele Peleș și Bran, turnul cu ceas din Sighișoara, un tur al Sibiului, Am urcat cu telecabina la lacul Balea, printre alte vizite în timpul excursiilor la mănăstiri, biserici fortificate etc.
Experiența de plată în avans a fost bună. Mi-am făcut plata în avans prin linkul pe care îl partajează făcând un transfer online și, deși în primul avans am avut unele probleme (atribuibile băncilor), în al doilea avans nu mai aveam acel detaliu și ambele plăți au trecut fără probleme majore.
Experiență în timpul călătoriei:
EXCEPŢIONAL. Alex, șoferul nostru, a fost punctual la hotelul nostru de plecare din București. Trebuie remarcat faptul că am avut un incident personal și a trebuit să plecăm mai târziu în prima zi și nu a existat nicio plângere, departe de aceasta. Alex ne-a așteptat mereu atent și răbdător.
Mașina pe care ni s-a atribuit, pur și simplu excepțională ... ultimul model, mare și spațioasă ... foarte foarte confortabilă. Trebuie remarcat faptul că muzica pe care Alex a avut-o la radio a fost cea mai bună 
Alex a fost mai mult decât șofer, deoarece a servit și ca ghid și, în cele din urmă, a fost chiar unul dintre turnee. Are o spaniolă excepțională și, de asemenea, s-a adaptat foarte bine cu noi pe tot parcursul călătoriei. Atitudine excelentă de serviciu.
În ceea ce privește vizitele, cel mai bun a fost Castelul Peleș, deși aș dedica puțin mai mult timp decât noi. Ar include vizita completă a castelului, deoarece am făcut doar vizita de bază care nu a inclus un etaj suplimentar al castelului. O altă dintre vizitele care ne-au plăcut a fost urcarea pe telecabină la Lacul Balea, care la momentul în care am mers (sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie) a fost spectaculoasă pentru a contempla munții cu zăpadă și pentru a vizita Hotelul del Hielo.
În ceea ce privește Castelul Bran, deși nu se compară cu Castelul Peleș, este ceva ce trebuie vizitat. Aici ne-am bucurat foarte mult de timpul liber în oraș, unde am putut încerca preparate tradiționale românești.
Am găsit Sighișoara un oraș minunat. Aici Alex ne-a făcut o recomandare să mâncăm la restaurantul Georgius Krauss și dacă vizitează Sighișoara trebuie să meargă. MASA EXCELENTA!
Sibiul este un alt oraș foarte frumos, dar într-o zi cred că este mai mult decât suficient.
Mai multe vizite între traseele unor locuri foarte iconice care merită foarte mult, cum ar fi Biserica Fortificată, Mănăstiri etc.
Recomandarea mea este să părăsiți întotdeauna hotelul cu un mic dejun bun înainte de a face turul, deoarece pot trece câteva ore fără a mânca.
CONCLUZIE:
Aș face din nou un turneu cu Santiago Tours. Sunt foarte profesioniști, cu o atitudine de serviciu excelentă și ajung să facă din călătoria voastră o experiență. Știu ce fac și o fac foarte bine. MULTUMESC MULTE pentru serviciile oferite mai ales Anna si Alex.

(Original)
100% Recomendable!
La experiencia con Santiago Tours ha sido algo destacable para nosotros. Desde que contactamos para pedir información hasta que terminamos el viaje.
Experiencia Antes del Viaje:
Una atención personalizada excepcional. En nuestro caso nos estuvo atendiendo Anna y desde mi primer e-mail con preguntas sobre las diferentes posibilidades para el viaje, tuve un contacto muy personalizado y oportuno, tanto por e-mail como por Whatsapp.
En mi caso, se adaptaron a mis necesidades del viaje y me armaron un tour en base a reservaciones de hotel que ya tenía yo previamente realizadas. Decidimos tomar un tour de 5 días pasando 1 noche en Brasov, 1 noche en Sighisoara y 2 noches en Sibiu. En el tour visitamos los Castillos de Peles y Bran, La torre del reloj en Sighisoara, recorrido por Sibiu, Subimos en teleférico a el Lago Balea, entre otras visitas durante los trayectos a Monasterios, Iglesias fortificadas, etc.
La experiencia de pago de anticipo fue buena. Mi anticipo lo hice a travez del link que comparten haciendo una transferencia en línea y aunque en el primer anticipo tuvimos algunos problemillas (atribuibles a los bancos), en el segundo anticipo ya no tuvimos ese detalle y ambos pagos pasaron sin mayor problema.
Experiencia durante el Viaje:
EXCEPCIONAL. Alex, nuestro chofer, estuvo puntualmente en nuestro hotel de partida en Bucharest. Cabe resaltar que tuvimos un incidente personal y tuvimos que salir mas tarde el primer día, y no hubo ningún reclamo ni mucho menos. Alex siempre atento y paciente nos esperó.
El coche que nos asignaron, simplemente excepcional… de último modelo, grande y espacioso… muy muy cómodo. Cabe resaltar que la música que llevaba Alex en la radio era de lo mejor 
Alex fue más que un chofer, ya que también hacia funciones de guía y al final hasta era uno más del tour. Tiene un español excepcional y además se adaptó muy bien con nosotros durante todo el viaje. Excelente actitud de servicio.
En cuanto a las visitas, de lo mejor fue el Castillo de Peles, aunque yo dedicaría un poco de más tiempo de lo que dedicamos nosotros. Incluiría la visita completa al castillo ya que nosotros solo hicimos la visita básica que no incluía un piso adicional del Castillo. Otra de las visitas que nos encanto fue el subir en el teleférico al Lago Balea, que en la época que fuimos (finales de Marzo y principios de Abril) fue espectacular contemplar las montañas totalmente nevadas y visitar el Hotel del Hielo.
En cuanto al castillo de Bran, aunque no se compara con el de Peles, es algo que se tiene que visitar. Aquí disfrutamos mucho el tiempo libre en la ciudad en donde pudimos probar los platillos tradicionales rumanos.
Sighisoara nos pareció un pueblo encantador. Aquí Alex nos hizo una recomendación para comer en el restaurante Georgius Krauss y si visitan Sighisoara tienen que ir. EXCELENTE COMIDA!
Sibiu es otra ciudad muy bonita, pero con un día creo que es más que suficiente.
Varias visitas entre los trayectos de lugares muy icónicos que valen mucho la pena, como Iglesia Fortificada, Monasterios, etc.
Mi recomendación es que siempre salgan bien desayunados del hotel antes de tomar el tour por que pueden pasar varias horas sin tiempo para comer.
CONCLUSION:
Volvería a tomar un tour con Santiago Tours. Son muy profesionales, con una gran actitud de servicio y terminan haciendo que tu viaje sea toda una experiencia. Saben lo que hacen y lo hacen muy bien. MUCHAS GRACIAS por sus servicios en especial a Anna y Alex.
Viorel Pantiru
Viorel Pantiru5 ani în urmă
Servicii profesioniste
Locații recomandate