/Bucuresti/Veterinar

Canin Azuro

Strada Ștefan Negulescu 6, București 011653, România

Canin Azuro
Veterinar
4.8
144 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F35W+H9 București, România
+40 21 231 2489
caninazuro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Olga Muţiu
Olga Muţiu2 ani în urmă
Eu am salvat peste 20 de animăluțe în ultimii 15 ani, am mers la multe cabinete pentru tratamente simple/analize din cauza distanței (fiind în Giurgiu) dar când am avut o urgență serioasă/salvare de vieți în pericol/ operații am mers la Canin Azzuro. Doamnele Doctor mi-au salvat 3 pisicuțe otrăvite din 3!!! Nimeni nu le-a dat mai mult de 2 zile, căci în disperarea ce o aveam să le salvez le-am luat la rând pe toate cabinetele cunoscute de mine din Giurgiu până în București în Dorobanți unde este cabinetul.
Simona Brosteanu
Simona Brosteanu2 ani în urmă
Foarte drăguțe toate cadrele medicale. Își fac meseria cu atenție și pasiune, iar asta se vede clar în relația pe care o au cu toate animăluțele. De fiecare dată când am avut o problema, diagnosticul a fost pus corect din start, iar tratamentul și-a urmat cursul firesc. Cel mai mult este de apreciat că toti medicii cunosc situația medicală a fiecărui pacient și colaborează fantastic de bine in administrarea tratamentelor.
Laura Trandafir
Laura Trandafir2 ani în urmă
Nu recomand pentru probleme grave de sanatate ale animalutelor. Sunt ok pentru sterilizare, o injectie cu vitamine si cam atat.
Iulia Lakatos
Iulia Lakatos2 ani în urmă
Personal (medic, asistente) foarte slab pregătite, amatorism în aplicarea tratamentelor, nesiguranță. Recomand evitarea acestui cabinet!
Veronica manole
Veronica manole3 ani în urmă
Revin la Canin Azuro de fiecare data cu aceeași incredere. Pe parcursul anilor am venit aici cu diverse probleme si am primit diagnostice corecte, tratamente simple si eficiente.
Recomand 100%
Daniela Bedrule
Daniela Bedrule5 ani în urmă
Super echipă! Super profesionisti!! Ronna le este recunoscătoare că au salvat-o!!
Laura Calin
Laura Calin2 ani în urmă
Minunati oamenii de aici!
Aimar9992000
Aimar99920002 ani în urmă
Doamna doctor vinde produse iar pe bonul fiscal trece doar "tratament" fara a le trece detaliat pe fiecare in parte...ca sa nu mai zic ca pana nu platesti, scoti vorbele cu forta de la dansa
Locații recomandate