/Bucuresti/Veterinar

PISICA NEAGRA VET

STRADA, Drumul Găzarului NR. 9, București 040821, România

PISICA NEAGRA VET
Veterinar
4.3
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93PW+R8 București, România
+40 31 069 9203
pisicaneagra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Nelu
Radu Nelu2 ani în urmă
Ricky a fost salvat de parvoviroza de doamna doctor.Multumesc!
ROGER 99 cris real
ROGER 99 cris real2 ani în urmă
Cea mai buna clinica
Ovy T
Ovy T2 ani în urmă
Medic foarte bun, cu grija pentru pisoiul nostru. Recomand cu caldura!
Adelina David
Adelina David2 ani în urmă
Dr Ozana un medic de excepție,un om minunat,calm,blând și devotat muncii sale,cum rar întâlnești!Sunt peste 10 ani de cand se ocupa de sănătatea patrupedelor nostre,care efectiv o iubesc! Va mulțumim!
Corina Cristache
Corina Cristache2 ani în urmă
Recomand cu căldura clinica veterinara Pisica Neagra Vet! Il cunosc pe d-l Dr. Nadrag Mihai inca de cand practica medicina de urgenta si ne-a salvat un catel lovit de masina si fara speranta de supravietuire. A fost o minune de Craciun petrecuta in urma cu 6 ani.. De atunci am ramas "pacientii' dumnealui si ai doamnei Dr. Ciulei cu cei trei catei ai nostri. Dotarea clinicii veterinare Pisica Neagra Vet este moderna iar profesionalismul si empatia medicilor de aici este remarcabila. Multumesc Dr. Nadrag si Dr. Ciulei pentru grija cu care a-ti tratat-o pe Kira!
Horatiu Coifan
Horatiu Coifan2 ani în urmă
Medic nepoliticos, nu comunica proprietarului ce tratament face, în ce constă și din ce cauza. Experiența personala neplăcută, a doua oară nu mai merg la acest cabinet.

... Editez acest mesaj pentru a răspunde domnului doctor....

Răspunsul pe care mi l-ați dat, este cartea Dvs de vizita. Repet, voi sta cat mai departe de cabinetul Dvs. Părere strict personala.
Nicoleta Spînu
Nicoleta Spînu2 ani în urmă
Lipsă de profesionalism ( a sunat să întrebe o colegă despre o pastilă, foarte dezordonat și grabit + lipsa empatiei față de animalul meu).
Ni s-a spus ca are raie canină, dacă dorim să-i facem analizele:
,, Putem să-i facem analizele, dar vă spun că sigur are raie canină", greseala este a mea pentru că nu i le-am făcut și m-am bazat pe diagnosticul dat de dânsul.
I-am făcut toate analizele complete la un alt cabinet. Nu are râie, nici imunitatea scăzută cum mi s a spus , doar lactație falsă din cele specificate de doctor. Nu vreau să contest abilitățile sale de doctor veterinar, aceasta a fost experiența și părerea mea legată de acest cabinet. Nu recomand !
Filip Zgubea
Filip Zgubea2 ani în urmă
O clinica veterinara in adevaratul sens al cuvantului.Maya, ciobanescul meu german, a fost tratata in mod profesionist de babesioza - diagnosticul a fost pus rapid si corect, bazat pe analize de sange si un rezultat in 20 minute.Tratamentul a fost eficient constand in perfuzii, monitorizare cardiaca si pulmonara, medicamente si antibiotice care au avut rolul de a o salva pe Maya de la o posibila moarte. Atentie !!! dl. doctor NADRAG MIHAI nu este cel mai vorbaret doctor pe care l-ati intalnit, insa este cel care face totul ca sa va salveze animalutul. Va spun asta pentru ca nu-i plac cei care, "informati de pe internet", devin "specialisti" in tratamente veterinare sau alimentatia corecta a unui animalut.
Locații recomandate