/Bucuresti/Veterinar

DI-VET Medical

Strada Tudor Vianu 3, București, România

DI-VET Medical
Veterinar
3.8
129 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34W+XR București, România
+40 727 606 262
divet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Mia R
Mia R2 ani în urmă
Ma speriasera recenziile negative, dar au avut grija de pisica mea cat de bine au putut dat fiind conditia lui. Sunt multumita de profesionalismul tuturor celor care s-au ocupat de el.
Cristina Grecu
Cristina Grecu2 ani în urmă
In urma experientei scurte, dar foarte costisitoare cu acest cabinet medical, am tras urmatoarea concluzie: un model de business de succes, axat pe realizarea de profit in detrimentul eticii si calitatii actului medical. Pretul interventiilor, medicamentelor si produselor la acest cabinet este in general dublu fata de media pietei, aspect nejustificat de calitatea serviciilor. Pregatire si profesionalism indoielnice din partea personalului cu care eu am avut (ne)sansa sa interactionez. Nu recomand.
Dragos Constantin
Dragos Constantin3 ani în urmă
O "clinica" cu servicii de garaj poziționată în buricul târgului. Niște preturi exagerate pentru nimic. 3 inși n au fost în stare sa ia doua fire de par de pe o pisica pe motiv ca e agresiva. A trebuit ca EU sa iau proba iar când am întrebat dacă pe bonul fiscal au trecut și activitatea mea, doamna de la recepție mi a sugerat ca eu sunt trecut la tips. Jalnic, feriți-vă, mai sunt și alte cabinete unde e imposibil sa fie mai rău de atât.
Alexandru
Alexandru4 ani în urmă
Un cabinet veterinar “cu pretentii” care ofera personal medical neprofesionist, asta in cazul in care oamenii de acolo chiar sunt medici veterinari deoarece nu prea stiu ce fac. De la intrare, doamna de la receptie iti spune cat costa consultatia(190 lei), asta inainte sa te intrebe de ce ai venit si care este problema. Cand intri in cabinet primul lucru pe care medicul ti-l spune este pretul consultatiei. Dupa 15 minute in care medicul consulta pisica, nesigur pe el, ne spune ca este deshidratata si timp de 3-4 minute scrie ceva pe o foaie si dupa ma anunta care sunt optiunile de investigatii suplimentare: echo, radiografie, internare, injectie antivomitiva, perfuzie si pentru toate imi spune care este pretul si ma pune sa semnez pe fisa ca mi-au fost comunicate preturile. Nu imi spune nimic concret, tot imi sugereaza sa-l interneze si sa-l tina sub observatie. Este cea mai proasta experienta, oamenii aia sunt pusi acolo doar sa-ti ia banii, simti cum vor sa te fure. Nu ii intereseaza care este problema, prima oara discuta de bani. Total neprofesionisti. Nu stiu ce fac! Nu-ti ofera pic de incredere.

Pentru preturile pe care le practica cabinetul este groaznic, murdar si inghesuit, de la imprimanta langa masa de consultatie, pana la cutii sub masa. La receptie au 5 POS uri..asta spune multe despre ei. Dupa ce am platit suma de 190 lei(nu stiu pe ce) am fost la alt cabinet veterinar, net superior, cu medici si personal medical care chiar stiau ce fac si imediat si-au dat seama ce are pisicul, l-au tratat pe loc, au rezolvat problema si l-au pus pe picioare. Fugiti de ei, sunt niste incompetenti pusi acolo sa-ti ia banii. Citi despre ei pe net inainte, ceea ce trebuia sa fac si eu inainte.
Adrian20152
Adrian201522 ani în urmă
Am venit la un control oftalmologic , ne-am primit tratamentul corespunzător și pisica a scăpat de "problemuța" de la ochi ! Profesioniști, clar !
MaV DIET
MaV DIET2 ani în urmă
Evitati aceasta clinica! M-am prezentat cu un pisoi care avea probleme de incontinenta urinara. Am asteptat 2 ore!!! pana sa intru. Medicul a spus asistentei sa scrie cistita, ca probabil asta e diagnosticul, dupa care a inceput sa insire o lista lunga, nu de servicii, dar de preturi. Prima lor grija sunt preturile. Mi-a spus ca trebuie sedat motanul, are nevoie de radio si ecografie si multe altele, in conditiile in care isi facuse o idee despre cistita motanului. L-am lasat acolo ca mi-au spus, ma vor suna ei cand totul va fi gata. Intre timp am fost sunata ca sa mi se comunice, de doua ori ca mai e necesar sa ii faca un lavaj, diverse. Ca sa nu va plictisesc la final nota de plata a fost de 2387 ron !!!! Asa ceva este inadmisibil, plus ca la plecare, nu mi s-a dat nici scrisoare medicala, nici radiografiile, nici un rezultat al nalizelor platite cu aceasta cifra. Am sunat si am solicitat sa imi fie trimise prin email. Vedem! Ideea este ca la final motanul avea ceva nisip la rinichi si se pare cam atat. Sa platesti 2387 lei pentru asa ceva mi se pare jaf la drumul mare. Si am vazut o recenzie in care cineva spune ca preturile sunt dupa cum vor ei. Corect. Nu exista o lista cu preturile serviciilor afisata, dar de indata ce intri in cabinet se face tot posibilul sa crezi ca animalul tau e pe moarte si are nevoie de toate investigatiile posibile. Personalul nu mi-a lasat o impresie pozitiva. Clinica este murdara si daca tot suntem pe vreme de COVID, nu are nici macar dezinfectant pentru insotitorii animalelor, am fost nevoita sa folosesc dezinfectantul meu. Cuvantul de ordine: FUGITI! Luati-va animalul si fugiti!
Cris Anton
Cris Anton2 ani în urmă
De evitat! In medicina umană, dacă după peste 2000ron de analize de laborator, ecografie și Rx cu contrast pacientul ar fi externat mirosind in ultimul hal a urina și ulterior sa i se spună ca e posibil sa ii fi ratat un diagnostic de pancreatita e caz de malpraxis. Pisica evident nu a avut pancreatita și propunerea doctorului sa rămână internata ca eventual sa o iau iar speriata și duhnind a urina a fost penibila. Mergeți la niște doctori competenti.
Cristina Ghita
Cristina Ghita2 ani în urmă
Noi am ajuns cu bracul nostru la Divet absolut intamplator si am continuat sa mergem timp de aproape 8 luni. Oamenii sunt profesionisti. Ne-au comunicat la fiecare pas ce optiuni avem si care ar fi costurile. Mai mult, dupa o perioada atat de lunga, bracul se atasase de medicii de acolo si credem ca si dumnealor se atasasera de ea. Am alege oricand si a doua oara Divet, fara niciun dubiu.
Locații recomandate