/Bucuresti/Veterinar

Falcon Vet

Strada Vatra Luminoasă 108, București 021919, România

Falcon Vet
Veterinar
3.7
211 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RX+34 București, România
+40 31 414 3567
falconvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Albu
Elena Albu2 ani în urmă
Medici dedicați tratării pacienților. Am fost cu un porumbel adult bolnăvior pe care l am luat de pe stradă (slab, simptomatologie digestiva-scaune modificate, nu zbura). A primit un tratament antibiotic empiric la prima prezentare, cu recomandare de revenire la control după 5 zile. Cum starea lui era aproape la fel, ni s a recomandat protocolul de investigare microbiologica, fungica și parazitologică, pentru creșterea acurateței diagnostice și implicit a rezultatelor; lucru de care fusesem informați că poate fi necesar încă de la prima prezentare (aceste investigații costând niște sume). A urmat tratamentul indicat conform rezultatelor acestor investigații, și starea lui în mod uimitor s a îmbunătățit, astfel încât a început să mănânce mai bine, să zboare și la al doilea control s a constatat ca a și luat în greutate. Pentru că nu mă lăsa inima să îl țin în continuare în colivie , l am lăsat liber să facă ce vrea. Lipsea câteva zile, 2-3-5, apoi se întorcea unde știa ca a avut parte de mâncare, mai stătea 2-3 zile la noi, apoi iarăși pleca. S a întâmplat asa timp de vreo 2-3 luni. Am constatat ca starea lui iar se degrada, am început iarăși sa ii fac tratamentul (nu am mai fost la control cu el) și sa îl țin în colivie, mai ales ca venise toamna, ploile și vremea rea. In tot acest timp, puteam sa îl prind, dar acest lucru nu ii făcea plăcere și am hotărât sa îl supun acestei neplăceri numai când era strict necesar pentru tratament, adică când I s a degradat rău starea și capacitatea de zbor. Pana la urma a sucombat, în timp ce îl țineam in colivie. Medicul ne a informat de la început că în cazul bolii lui prognosticul este destul de slab (suferea de infecție cu e. Coli patogen, candida și cel mai rău, coccidioides). Consider ca am fost corect informați pe tot parcursul tratamentului și comunicarea cu recepția a fost bună. Da, se așteaptă 30 de minute peste ora programării, dar așa e la toți medicii căutați. Da, analizele (și investigațiile) costă bani, pentru că animalele nu au asigurare de sănătate (și chiar la oameni asigurările nu acoperă de multe ori tot ce se poate face pentru un diagnostic și tratament complet).
Dan Daniel
Dan Daniel2 ani în urmă
Buna seara tuturo iubitorilor de animaluțe.
Drept urmare a PRIMEI VIZITE la aceasta clinica, am ajuns aici in urma a 3 recomadri foarte convingătoare. Doua persoane chiar mi-au recomandat acelasi doctor. Specific cele 3 persoane nu se cunosc.

POLITICA FALCON VET:
AU ADOPTAT ACEASI POLITICA CA SPITATLELE PENTRU OAMNENI!!! O MARE PROSTIE!!! INTRA DOAR PACIENTI.
Eu ca iubitor de animaluțe nu am cum sa imi lasa catelusa singura in conditiile in care o avem de la 3 saptamani mult inaine de varsta la care se poate separa un pui de mama lui!!!
Pur si simplu nu am cum sa o las singura cand este c!onsultata. La mine sare in brate cand ii este frica sau speriata!!
Alexandra Nanu
Alexandra Nanu2 ani în urmă
Motan de 8 ani, operat pe creier pe 15 septembrie 2021 de dl Dr Boncea, revenit la normal

Starea in care ajunsese animalul era extrem de grava, avand o tumora cerebrala (meningiom, de dimensiunile unei alune de padure) care l-a transformat, treptat, dintr-o pisica ametita cu usoare tulburari de echilibru, in paraplegic. In ziua de dinaintea operatiei nu isi mai putea sustine nici capul.
O suita de diagnostice eronate si tratamente inutile recomandate si administrate la un cabinet de cartier ne-au facut sa intarziem RMN-ul ul si operatia dar, din fericire, am ajuns la FalconVet intr-un moment in care se mai putea face ceva. Intre consultul neurologic, recomandarea de RMN, programare si operatia propriu zisa au trecut 5 zile. Ca reper, motanul fusese tratat saptamani la rand injectabil cu “tonice” si “vitamine”, fara explicatii prea multe sau clare de o echipa de diletanti de la un alt cabinet care s-au opus insistent examinarii neurologice pana in ultima clipa (alinturile si diminutivele adresate pisicii la cabinetul de cartier nu au reusit, in mod absolut socant, sa se substituie competentei si abilitatilor profesionale).
Calitatea actului medical face diferenta intre viata si moarte, atat la oameni cat si la animale. Simplu.
Dupa operatie am readus zilnic motanul la clinica unde a fost tinut sub observatie cate 12h (in intervalul 8-20) timp de 4 zile.
Tratamentul aplicat a dat rezultate si interactiunea cu echipa medicala a fost ireprosabila.
Profesionisti, capabili si corecti, nu pot decat sa le multumesc si sa ii recomand cu cea mai mare incredere oricui are nevoie de servicii veterinare de nivel inalt.
Laura Elena Grigore
Laura Elena Grigore2 ani în urmă
Știți cum e vorba aia cu pomul lăudat? În cazul lor funcționează perfect, din păcate... Îmi pare rău pentru colega (de bună credință, care a vrut să mă ajute) care mi-a recomandat acest cabinet și pe dl dr Radu Boncea, dar experiența a fost extrem de dezamăgitoare. Pe scurt, fiind într-o sâmbătă și exploatând faptul că în weekend nu prea sunt cabinete veterinare deschise, am venit cu pisicuța care se simțea rău. Dl dr a găsit de cuviință să-mi ia 500 de lei (da, 500 de lei!!!) pentru o hemoleucogramă conform căreia rezultatele erau „praf“. Adică mi s-a spus că pisicuța este intoxicată cu „ceva“ (nu se știe cu ce!) sau de la mâncare. Singurul tratament pe care (spune) că l-a aplicat a fost ceva pentru hidratare (analizele fiind „praf“). A zis să mergem liniștiți acasă că n-o să mai vomite și o să fie bine. Și să mai venim noi mâine, că poate mai trebuie și o ecografie, dar ei nu au ecograf și că mă trimit ei nu știu unde bla, bla, bla... Numai că după plecarea de la cabinet, pisica a început să se simtă mai rău. Am fost nevoită să merg în altă parte, la Di Vet (da, spun numele acestui cabinet aici, pe pagina lor), unde a fost diagnosticată și tratată corect. A fost o problemă comună, nu voi spune diagnosticul aici, pentru că nu a fost munca acestui doctor, ci a altora, cu adevărat profesioniști. Și apropo, analizele la Di Vet au fost incomparabil mai bune, doar puțin modificate, fără semnale de alarmă majore. Analize făcute la 3-4 ore distanță. Deci analizele de la Falcon Vet au 90% ERONATE. Așa ceva nu e de trecut cu vederea. Nu vreau să dau cu pietre, dar cred că bunăstarea personală n-ar trebui construită pe suferința altora. Și dacă tratezi cu superficialitate, poate că ar trebui să alegi o meserie în care empatia nu e pe lista cerințelor.
Zeus Z
Zeus Z2 ani în urmă
Am un iepuras de cateva luni ce imi stranuta, am fost la ei la recomandarea cuiva zicand ca sunt buni in animale exotice. Pe langa ca am asteptat o ora jumate dupa asa zisul consult, am platit 150 de lei pentru nimic. Daca vreti sa pierdeti timp si bani puteti merge la ei.
Loredana neacsu
Loredana neacsu2 ani în urmă
Marți am mers cu iepurica la Falcon vet-ul lăudat pt sterilizare, după operație miercuri - joi a avut probleme cu respirația, sâmbătă piciorușele i-au paralizat și nu s-a mai ridicat, au urmat 2 zile de coșmar timp în care dădeam mail-uri în disperare și mi se răspundea târziu, foarte detașat și lipsit de explicații și soluții. Duminică închis la clinică, am mers de urgență la Speed vet unde nu era medic sp pe exotice😒, Luni a murit.. NU o recomand pe dr Ana Maria Văduva, nici nu știu dacă are competența de a opera animale din categoria exotice, am rămas marcată de această experiență. Bani mulți aruncați, tratament ineficient și nimeni nu își asumă răspunderea!
Irina Nitu
Irina Nitu2 ani în urmă
Experienta mea pana in acest moment este excelenta.

Am luat legatura cu receptia,am trimis un mail cu toate detaliile legate de pisica mea pana in acest moment si cu toate detaliile legate de boala.

Mi s-a raspuns in 24 de ore cu consultatie programata si consult.
Comunicarea a fost exacta,rapida, eleganta atat telefonic cat si pe mail cu receptia si cu Dna Doctor.
Mi s-a spus ca voi fi sunata la ora 15.00 pt detalii si exact la ora 15.00 am primit telefon.

Consultul dermatologic al dnei Dr Boncea s-a finalizat cu fisa de consultatie, indicatii complete de regim igienodietetic si tratament cu plan de comunicare si parametri de urmarit.
Consult de un profesionalism ireprosabil.
A durat 40 de minute, doamna doctor citise toate detaliile trimise pe mail, nicio ezitare referitor la istoricul bolii, nicio ezitare n privinta conduitei terapeutice, niciun repros la adresa medicilor care mi-au tratat pisica.
A fost incurajatoare si a pastrat tot ce era bun in tratament adaugand tratamentul dermatologic de specialitate.

In ceea ce priveste pretul trebuie sa precizez ca acelasi pret il platesti la orice consultatie la medicul veterinar si in tara(Craiova) atunci cand mergi la o clinica veterinara cu sala de tratament, sala de operatii, radiologie, inregistrare electronica si toate dotarile pe care le ofera si Falcon Vet.

Am numai cuvinte de lauda si multumire in ceea ce priveste experienta mea la Falcon Vet pentru echipa de la receptie si pentru Dna Dr Ana Maria Boncea.
Florin Roata
Florin Roata2 ani în urmă
Exelent,am venit cu un papagal care are râie. Medicii au fost buni,au vorbit frumos,au explicat problema si ce trebuie facut intr-un mod in care sa intelegi perfect!
Locații recomandate