/Bucuresti/Veterinar

ANGELS VET

SOSEAUA OLTENITEI,NR.218,sector 4 in spate la parcare, Piața Sudului, București 041326, România

ANGELS VET
Veterinar
4.8
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94RF+VG București, România
+40 746 667 361
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Maria Ungureanu
Maria Ungureanu2 ani în urmă
Aleg sa dau 2 stele pentru urm. motiv:
Am fost cu cățelușa de 1,7 kg și i-a fost făcut vaccinul și deparazitarea interna și externa în aceeași zi, deși ulterior am aflat ca este prea mult pentru un pui asa mic ca toate sa fie făcute în aceeași zi, lăsând asta deoparte, menționez ca am fost la cel de al 2 lea vaccin, care, și acesta a fost făcut greșit, am schimbat cabinetul și mi s-a spus ca vaccinul făcut de domnul doctor, trebuia făcut mai târziu(nobivac DHPPi)
Personalul cabinetului mi s-a părut ok, comunicativi și s-au purtat dragut cu mititica mea, de aceea aleg sa dau 2 stele
Ana D
Ana D2 ani în urmă
Au avut rabdare in a.mi raspunde la fiecare intrebare, au fost amabili si intelegatori. Copilul nu s.a intors traumatizat dupa castrare, ceea ce ma face sa ma gandesc ca au avut un comportament bland cu acesta in lipsa mea.
Voi mai apela,chiar daca stiu sau nu, sa scrie corect.
Calin Adina
Calin Adina2 ani în urmă
F multumita.O echipa de medici tineri dedicati si cu suflet.Pana sa ajung aici am crezut ca e imposibil sa sterilizam pisicile de la bloc.Ne-am procurat o capcana si cu putina vointa se pare ca se poate.Le prindem ,le cazeaza peste noapte dupa sterilizare si problema e rezolvata.
Cezar Constantin
Cezar Constantin2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea,personal foarte amabil se vede ca iubesc animalele si le trateaza cu mult respect si iubire!!!
Suciu vio
Suciu vio2 ani în urmă
Foarte bună clinica. Știu să se poarte cu animalutele. Nota 10 !
Bubux
Bubux2 ani în urmă
Am avut placerea sa intalnesc niste doctori (oameni) exceptionali din toate punctele de vedere. Foarte profesionisti in meseria pe care o practica si extrem de implicati in orice problema a animalelor.
Recomand cu toata increderea!
Roxana Paraschiv
Roxana Paraschiv2 ani în urmă
Doctorii sunt sufletisti si finuti cu animalele de companie, cabinetul este curat si ordonat. Produsele pe care nu le au in stoc le comanda, nu exista sa nu gasesti ce ai nevoie, chiar si pentru un animal de companie mai sensibil si pretentios. Recomand cu caldura acest cabinet veterinar, mi-au facut bine catelusa si de cate ori am avut nevoie de dansii, au raspuns cu promptitudine.
The one
The one2 ani în urmă
Recomand cu toata caldura acest cabinet
Medicii veterinari de la cabinet au o mare dragoste de animale, o inima mare si, foarte important, expertiza, si tratamentele necesare pentru tratarea animalutelor noastre.
Nu ezita sa isi ofere chiar si timpul personal, cand este cazul, sa ajute un sufletel mic.
Locații recomandate