/Bucuresti/Veterinar

Radiologie 4VET

Strada Săbiuței 20, București 061344, România

Radiologie 4VET
Veterinar
3.4
56 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
C3C4+55 București, România
+40 31 435 9021
radiologie4vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Enache Gheorghe287 zile în urmă
Impresionant!
Sunt placut surprins de empatia acestor profesionisti. Deja sunt o borna in calatoria mea prin viata alaturi de Nobi, beagelul in varsta de 3 ani care a avut nevoie de un RMN la coloana. Din fericire, in continuare este nevoie numai de supraveghere si intretinere. Va multumesc!
Ina315 zile în urmă
groaza
mi au chinuit un pisoi bolnav pentru o amarata de radiografie si pisoiul a facut infarct de stres si chin si a murit
Tudor Danut
Tudor Danut2 ani în urmă
Am vizitat azi clinica cu un ciobănesc german foarte batran .Ce pot sa spun personal amabil foarte bine pregătiți în câteva minute radiografia a fost gata iar în maxim 10 minute deja aveam radiografia trimisa pe e-mail Și da o sa revin cu mare drag și încredere
RECOMAND DIN TOATA INIMA
Raluca Ioana Pop
Raluca Ioana Pop2 ani în urmă
Dau 5 stele pentru calitatea imaginilor CT, promptitudinea cu care le-au transmis. Nu ne-a interesat interpretarea, interpretare pe care ar trebui medicul curant/chirurg sa o facă corelând datele clinice cu cele imagistice.
Dau 5 stele pentru toată perseverența și infrastructura din spatele acestei clinici. A obține aviz CNCAN și a putea oferi imagini CT de o asemenea claritate trebuie voință.
Probabil, ca în orice bussiness, există angajați mai mult sau mai puțin dedicați. Dar, dacă nu ar fi ei, în cazuri complexe, ar trebui așteptat și mai mult pentru o programare la o clinică universitară.
Georgiana Gr
Georgiana Gr2 ani în urmă
Am fost cu motanul meu de 19 ani pentru radiografie la coloana, bazin si vertebre. Am asteptat 30 de minute in sala de asteptare deoarece era putin aglomerat.
Medicii care s-au ocupat de radiografie au fost forte profi si s-au purtat cu grija cu motanul meu batran. Se vede ca au ales meseria asta din dragostea pentru animale.
Va multumesc! Sper sa nu mai revin totusi :))
Beatrice Gheorghe
Beatrice Gheorghe2 ani în urmă
Super echipa de medici- am ajuns cu bulldogul nostru englez la cateva minute inainte de inchidere si ne-au tratat cu mult profesionalism si drag. A fost o adevarata placere sa colaboram si cu siguranta vom reveni, totul la superlativ. Recomandam cu incredere serviciile celor de la Radiologie 4Vet tuturor stapanilor de animale !
Gemanaru Adrian
Gemanaru Adrian2 ani în urmă
Angajați total incompetenți. Am platit 250 de lei pentru o radiografie in zona craniului și a gatului. Culmea, eia întrebau pe mine daca are sau nu ceva in gat. Efectiv era ca in filmele de comedie. Eu am venit, am platit radiografia pentru a afla daca are sau nu cățelul vreun corp străin în gat, iar angajații nu erau capabili sa îmi zică de pe radiografie dacă da sau nu, și culmea , ei mă întrebau pe mine.

Per total, extrem de scump și angajați miserupiști. Macar au fost abili.
Nicoleta Ionita
Nicoleta Ionita2 ani în urmă
Eu am fost ieri la cea de pe Mosilor si mi s-a parut in regula. Era curat, mi-au tratat cu blandete catelusa, am platit cu cardul, mi-au dat bon fiscal, in 30 min am primit pozele radiografiei si raportul pe mail. Cam scump ce-i drept, 200 RON pt 3 poze, dar chiar nu mi s-a parut o experiență nasoala si nu am de ce sa ma plang daca oamenii au fost ok.
Teodora-Elena Vîrlan
Teodora-Elena Vîrlan2 ani în urmă
Am mers cu pisica la cabinetul de pe str. Calusei pentru radiografie. Personalul a fost foarte amabil; e usor surprinzator ca trebuie sa ramai in sala in timpul radiografiei, insa nu am asistat in niciun fel, contrar unor recenzii vazute aici.
Cred ca a fost o problema cu notarea adresei de mail, insa cei de pa 4vet au fost foarte prompti, ba chiar au raspuns la telefon inaintea inceperii programului.

Singura problema a foat ca prima data cand am sunat pentru mai multe informatii, direct de la cabinetul veterinarului care mi-a recomandat clinica, domnul care a raspuns la telefon mi-a inchis in momentul in care am cerut o adresa pentru sediul de la Mosilor. Un simplu 'verificati pe site' ar fi fost suficient.
Caradinta Focsaneanu Marieta
Caradinta Focsaneanu Marieta2 ani în urmă
De fapt e minus o stea, sau chiar minus multe stele. Va recomand sa nu pasiti in acest cabinet. Dar daca totusi vreti sa incercati, fiti pregatiti ca pe banii si pe efortul dvs. sa faceti cunostinta cu incompetenta. Nu veti primi un diagnostic corect, nu veti primi bon sau chitanta, nu veti primi nici un sfat bun. Veti faceti cunostinta cu niste ne-oameni, care nu stiu de ce s-au facut medici veterinari si veti fi surprinsi ca pentru ei, animalutul dvs. este doar o alta sursa de bani. Sper sa se desfiinteze in timp util acest "cuib" de incompetenti si cei care ii finanteaza, sa zica "pas"! Vorbesc in cunostinta de cauza: doua cazuri, nici un disgnostic corect, 2 recomandari fara valoare, pareri de doi bani! (Nu stiu sa citeasca o radiografie, deci nu inteleg de ce le mai fac). Concluzia: slab pregatiti si lacomi!
Locații recomandate