/Bucuresti/Veterinar

We Care Company

Strada Făt Frumos 3, București 052034, România

We Care Company
Veterinar
4.9
152 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C379+JV București, România
+40 21 423 0389
wecarecompany.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Albert Paun 2015
Albert Paun 20152 ani în urmă
Slab foarte slab fara calitate.profesionalism.placere.rabdare nimic bun si caini traumatizati pacat ca pachetul este 90 lei fara ungiile taiate nu se merita
Flo Genes
Flo Genes2 ani în urmă
Totul la superlativ. Oameni extraordinari, care își fac meseria din iubire, grijă și empatie față de animale. Mai rar așa. Recomand!
Catalin-silviu gramaticu
Catalin-silviu gramaticu2 ani în urmă
Personal profesional și amabil, platforma de programare online care te ajută să eviți aglomerația sau să-ți irosești timpul așteptând. Recomand tuturor posesorilor de prieteni necuvântători
GunSon Little
GunSon Little3 ani în urmă
Dupa mai multe experiente nu tocmai placute traite in alte cabinete si clinici veterinare, in special datorate nepriceperii noastre de a tine cele doua pisicute in vederea tratamentelor, am ajuns la We Care cu fetita (Lizzy) si baietelul (Tomi) pentru toaletare urechi si unghii, deparazitare si vaccinare precum si pentru consultatie si, ulterior, tratament deoarece Tomi stranuta si avea secretii nazale.
Am venit aici plini de sperante, ca urmare a recomandarilor extrem de calduroase facute de sora mea (pacient cu vechime al acestui cabinet), sperante care aveau sa se confirme inca de la primul contact cu domnul doctor Mihai Budai. Am intalnit in aceasta mica clinica o combinatie de lucruri pozitive pe care e greu sa le gasesti, toate la un loc, chiar si in spitalele pentru oameni. Domnul doctor manifesta grija si rabdare fata de micutii (sau mai marii) pacienti, profesionalism de necontestat si, in mod foarte limpede, pune suflet in tot ceea ce face. Spre usurarea noastra, aici nu a mai fost nevoie sa tinem noi pisicutele. Am ramas in incapere doar pentru a vorbi cu ele si a ajuta, in acest fel, la calmarea lor. Mai mult sotia mea. Eu, barbat fiind, curajos ca mai toti barbatii, am iesit "la o tigara" :)). Ulterior, tratamentul pentru Tomi intinzandu-se pe mai multe zile, am constatat cu mare placere ca intreaga echipa de la We Care urmeaza exemplul minunat al domnului doctor Mihai Budai si sunt niste OAMENI (da, cu majuscule) minunati care pun suflet in relatia cu pacientii necuvantatori, isi cunosc foarte bine meseria si, nu in ultimul rand, dialogheaza constant si deshis cu oamenii.
In concluzie, PRO: Rabdare, blandete, suflet, profesionalism, comunicare. CONTRA: nimic. Eu, personal, le acord 5 stele din 5 cu inima deschisa si recomand cu toata caldura acest minunat cabinet.
Felicitari domnule doctor Mihai Budai! Felicitari intregii echipe!
Va multumim din suflet pentru tot ceea ce faceti si pentru pasiunea si devotamentul pe care le puneti in ceea ce faceti!
Chirila Beatrice
Chirila Beatrice2 ani în urmă
Recomand cu caldura si incredere. Domnul doctor Budai este un adevarat profesionist pe care il admir, are o rabdare extraordinara atat cu animalutele cat si cu apartinatorii. Comunica si explica orice problema si este interesat in a lua cea mai buna decizie pentru animalut! In plus, cabinetul are colaborare cu cei mai buni doctori! Eu merg la acest cabinet de multi ani si am primit cele mai bune recomandari atat in probleme minore cat si in probleme majore. Respect!
Gabriela Linte
Gabriela Linte2 ani în urmă
Astăzi 24 ianuarie 2022 eram programata la vaccin cu cățelul meu , dar ghinion cind am ajuns la cabinet am alunecat pe gresia din fata cabinetului , am reușit sa întru vaitindu ma de durere , și spunând ce am pățit , ;a apărut dl doctor care m a luat la mișto spunând mi ca ce am pățit ?ca n am nimic . Nu a vrut niciun fel de empatie sau bun-simț ba dimpotrivă , foarte deranjat mi a spus ca are treaba și ca să stau pana ora trei (era14 :55 55) ca el are treaba . Bineînțeles că la ce dureri aveam și m ai ales din cauza atitudinii am plecat , I am spus ca nu m ai vin niciodată la dinsii și el mi a spusele la revedere .Păcat ca aveam o părere extraordinara despre dvs , dc toți
Alina Ionela
Alina Ionela2 ani în urmă
O echipa de profesioniști cu experienta și iubire pentru pacienții necuvantatori, disponibilitate la orice ora in caz de nevoie....preturile foarte bune!
Va mulțumim pentru ajutorul acordat. 🧡🧡🧡🧡🧡💗
Corina Maria Cretu
Corina Maria Cretu2 ani în urmă
Super nice! Am fost pentru deparazitare si ulterior le-am scris ca pisicuta vomita si au fost super prompti cu sfaturi pe whazzup. Nu era de la parazitare si a ajutat sa vorbesc cu ei. Super servicii! Multumesc!
Locații recomandate