/Bucuresti/Veterinar

VETSANA DR. NICOLAE S.R.L.

Bulevardul Basarabia 3, București, România

VETSANA DR. NICOLAE S.R.L.
Veterinar
4.6
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JQ+XP București, România
+40 21 326 7500
vetsana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–18
Marți: 11–18
Mirecuri: 11–18
Joi: 11–18
Vineri: 11–18
Sâmbătă: 11–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca B
Raluca B4 ani în urmă
Servicii foarte bune, dar vă recomand să vă interesați dinainte care este tariful . Se poate plati și cu card.
Stanciu Alexandra
Stanciu Alexandra5 ani în urmă
Pentru un tuns cu anestezie am platit 400 ron si am primit bonus: displazie picior drept. Cum e posibil sa mergi cu un catel sanatos la un tuns si a doua zi sa nu mai poata merge???? Doamna doctor dupa ce i-a pus botnita si i-a legat botul cu niste sirete a tras de piciorul lui drept din spate urat de tot pentru a-i face o anestezie in fund, rezultat: i-a scos piciorul din sold 50%. Daca aveti caini de talie mare: fugiti de aceasta clinica nu au deloc experienta cu ei. Degeaba sunt amabili daca fac mai mult rau decat bine !!! Catelul meu e momentan pe tratament, pana acum radiografii + medicamente= 800 ron si de-abia o luna de la intamplare, tratamentul continua si costurile se ridica.
Vanessa Diaconu
Vanessa Diaconu5 ani în urmă
Nu se respecta preturile comunicate prin telefon. Bonurile fiscale oferite nu reprezinta realitatea. Pentru animalele mele de companie au fost făcute 2 operatii care au costat cu 200 lei mai mult fata de ce mi s-a comunicat telefonic, fara sa fi apărut complicatii in timpul operatiei iar pe bon aparea doar o singura operatie in valoarea sumei totale.
George Cotleanu
George Cotleanu5 ani în urmă
Cabinetul este foarte cochet, curat, clădirea îți oferă o senzație intimă de "acasă ". Personalul pregătit și amabil.
Firenzze Ghica
Firenzze Ghica2 ani în urmă
Oameni minunați,servicii excelente!Felicitări D nei Doctor Ancuța dar și Doamnei asistente.Recomand cu încredere!
Mery
Mery2 ani în urmă
Multumim din suflet doamnei dr. Anca Niculescu pentru sprijinul si interesul acordat tratarii unui iepuras dupa ce am incercat la mai multe clinici veterinare din Craiova. Tratamentul prescris de dansa a fost singurul care a dat rezultate urecheatului nostru.
Razvan-Paul Tudose
Razvan-Paul Tudose2 ani în urmă
Am fost astazi la acest cabinet cu un hamster cu o tumoare si doamna doctor de acolo a fost extraordinara: foarte profesionisti, foarte implicati, a stat si peste program, m-a asteptat si a si sunat la un alt cabinet pentru a-mi face intrare (erau ocupati cand am sunat eu). Nu a acceptat niciun fel de renumeratie desi am insistat. A empatizat foarte mult si a dovedit ca ii pasa cu adevarat de animale (desi in cazul meu a fost prea tarziu pentru hamster). Apreciez tare mult ceea ce a facut si o recomand cu incredere oricui.
Ioana Beatrice
Ioana Beatrice2 ani în urmă
Profesionalism desavarsit. Doamna doctor Anca Niculescu este un om minunat, cu un suflet mare si iubitor de animale si un profesionist exceptional.
Locații recomandate