/Cluj/Spital

Clinica de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială 2

Strada Cardinal Iuliu Hossu 37, Cluj-Napoca 400000, România

Clinica de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială 2
Spital
4.6
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9H+8V Cluj-Napoca, România
+40 264 596 291
scju-cluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Nicolae Mihaila
Nicolae Mihaila4 ani în urmă
Experienta prin care am trecut la Clinica Maxilo Faciala II din Cluj-Napoca, mi-a dat încredere ca România sau măcar o parte din ea, se îndreaptă spre normalitate.

Mulțumesc Domnului Doctor Conferențiar Bran și echipei pentru atenția acordata și mulțumesc tuturor angajatilor spitalului care au dat dovada de profesionalism. Sunteți extraordinari!
🤗❤️🌹
Mariana Crucianu
Mariana Crucianu4 ani în urmă
De 20 de ani caut prin recenzii și bloguri locul si medicii potriviti, după experiente ratate. L-am găsit aici! Am făcut o operație complexă, cu prelevare de os din sold, făcută de dl. Conferențiar dr. Simion Bran și echipa de rezidenți. Operațiile efectuate, datorită profesionalismului, empatiei si rabdarii d-lui Conferențiar și a intregului personal al Clinicii, se vindeca uimitor de bine si de repede, ca si cum ar fi fost minim invazive. Mulțumesc pentru tot! Recomand din inimă această Clinică!
Cristian Fenesan
Cristian Fenesan4 ani în urmă
Incepand cu seful clinicii si continuand cu ceilalti medici, asistente, infirmiere totul a fost ceea ce ar trebui sa fie peste tot, super.Am revenit si am scazut doua stele nemultumit ca am fost deja de trei ori la spital sa imi iau scrisoarea meducala si concediul medical...Si ghici... inca nu am rezolvat. Parca suntem bolnavi cu capul noi toti, nu suntem in stare sa facem nimic bine de la a la z
Maria Anghel
Maria Anghel4 ani în urmă
O clinică foarte curată si cu medici dedicați muncii lor.O recomand cu multă incredere si pe această cale țin sa le mulțumesc doctorilor Vacaras Sergiu si Tamas Gheorghe pt.ceea ce au facut pt.copilul meu,mult respect si inca o dată mii de mulțumiri! 🙏😊
Sorin bunea
Sorin bunea4 ani în urmă
Am fost operat la un chist mandibular, o operație destul de complicata cu recoltare osoasa din șold, un profesionalism cum rar am văzut din partea tuturor medicilor, asistenților și în general întreg personalul spitalului , condiții ideale de cazare un loc pe care îl recomand cu maxima încredere!
Toader Serenela
Toader Serenela4 ani în urmă
FOARTE MULTUMITA de tot ceea ce mi s-a intamplat in aceasta clinica! O foarte buna organizare!!Multumesc intregii echipe,incepand cu domnul doctor Simion Bran,un medic EXTRAORDINAR!!!
Sebestyen Rozalia
Sebestyen Rozalia5 ani în urmă
Mulţumire maximă! Felicit întreg personalul, adevăraţi profesionişti, nişte oameni cu inimă mare! Sunt toţi extraordinari, le mulţumesc din suflet!
Marius Electro
Marius Electro2 ani în urmă
Omul sfinteste locul.Am fost aici pt o urgenta si am ramas surprins de profesionalismul medicilor,de compasiune,amabilitate si rabdare.Am gasit o noua mentalitate si se pare ca ne indreptam in directia cea buna.Din cauza lor si a celor ca si ei vrea toata lumea sa se mute in Cluj. :)
Locații recomandate