/Cluj/Spital

Hiperdia

Strada Republicii 105, Cluj-Napoca 400000, România

Hiperdia
Spital
3.3
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH5V+3H Cluj-Napoca, România
+40 264 438 038
affidea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Falcusan
Andrei Falcusan2 ani în urmă
jenant. sms’uri trimise aiurea, la ore de care nu stii nimic, programari facute si apoi anulate din diferite motive..ce sa mai. profesionalism
F Ili
F Ili2 ani în urmă
Nu există spațiu unde, pe vreme de pandemie, un aparținător să poată aștepta pacientul și pe ploaie te scoate afară, deși interiorul permite chiar cu respectarea regulilor de siguranță.
Liliana Muresan
Liliana Muresan2 ani în urmă
Comportamentul unei receptionere (ca asistenta nu pot sa o numesc) lasa de dorit, din pacate! Imi pare rau ca nu avea ecuson cu numele ca sa sa-l pot scrie sa se stie despre cine este vorba. Oricum e cea mai voluminoasa dintre ele. Pacat ca are de suferit imaginea clinicii din cauza persoanelor de acest gen! In schimb profesionalismul medicilor e de 5 stele.
Costel Dima
Costel Dima3 ani în urmă
Servicii RMN ok, dar comportament detestabil la ridicarea rezultatului, adică astăzi. Am parcat în buza clinicii (regulamentar însă, fiindcă marcasem deja o amendă cu un sfert de oră mai devreme) și am lăsat-o pe mama abia respirând în mașină (ea era pacientul al cărui rezultat urma să-l ridic). La triaj, nimeni. Cam după 10 minute, se ivește o făptură, care mă întreabă cine e pacientul, apoi, aflând că nu sunt eu, îmi cere (și) cartea mea de identitate, pe lângă cea a mamei, respectiv buletinul de servicii, documente pe care i le înmânasem deja. Până aici, nimic neobișnuit. Mă întorc la mașină, iau cartea de identitate, reintru în clinică. La triaj, din nou nimeni. De data asta, am așteptat cam 15-20 de minute, însă fără rezultat. Îmi pun botoșei albaștri (din nou, regulamentar) și înaintez nerăbdător spre o ușă de unde se auzeau râsete voioase. În cămăruța respectivă, două doamne/domnișoare, dintre care una era ființa de la triaj. N-aș vrea să fiu nedrept, zicând că stătea degeaba sau că nu avea dreptul să râdă în post (ar fi absurd, desigur). Însă, când ajung la „tejghea”, îmi spune că nu-mi poate da rezultatul, fiindcă mama nu mă trecuse ca împuternicit în nu știu ce declarație pe care o completase înainte de examenul IRM. Asta în condițiile în care mama e îndeobște (pre)ocupată ca, la fiecare pas pe care-l face, să nu cadă din picioare. După încă o clinică bifată tot azi, o amendă rutieră, respectiv așteptarea de aproape jumătate de oră pentru o hârtie pe care ipochimenul o avusese la dispoziție de la bun început, am răbufnit spunându-i că, dacă dorește, o pot aduce și pe mama din mașină, dacă-mi pune la dispoziție o targă sau măcar niște cârje. Mi-a dat, până la urmă, rezultatul, adăugând însă înțepată că ea comite astfel o ilegalitate. Protocoale tâmpite! Același nume, aceeași adresă pe cărțile de identitate, dar nu mi se poate da o hârtie, fiindcă trebuie să vină titularul în patru labe, de bolnav ce e, ca s-o ridice personal! În concluzie, am oferit trei stele dintr-un acces de generozitate ilogic, pentru care nu știu de unde am mai găsit resurse. P. S. Și știți de ce-mi ceruse C.I. personală? Ca să vadă dacă eram trecut ca împuternicit! Ca și cum nu putea să verifice de la bun început pe rezultat, ca să-mi spună că nu eram! Curat meșteșug de tâmpenie, vorba lui Creangă... P. S. 2: for the record, vizita mea de azi la Hiperdia a avut loc la orele 18:30-19.
Dorin orosan
Dorin orosan2 ani în urmă
Scriu in numele mamei mele care nu are e-mail, dar a "patit-o" azi la un CT.
Programare facuta pt 1 martie, dar la fata locului i se spune sa revina in ziua urmatoare!
Un pret comunicat telefonic, alt pret mai mare la fata locului.
Din aceasta cauza s-a dorit plata partiala cu card si diferenta cu numerar.
Raspunsul primit: Nu se poate asa ceva !!!
Cum nu sunteti singurii in Romania care folositi o casa de marcat, inclin sa cred ca d-na casiera nu stie toate functiunile acesteia si nu faptul ca pur si simplu nu a dorit sa incaseze cu card si numerar. Oricum e inacceptabil modul in care va tratati clientii (ma refer la partea de vanzari, nu la cea medicala)!
Marius Cetina
Marius Cetina2 ani în urmă
O clinica de nota 10!
Sa ma explic: inca de la sosire, dupa un drum de aproximativ 3 ore, am fost întâmpinati la intrare de o domnisoara foarte amabila care a fost foarte intelegatoare cu tatal meu care este o persoana varstnica. A acordat tot sprijinul necesar si apoi l-a indrumat la colega de la registratura. Si acolo, doamna respectiva a dat dovada de un profesionism desavarsit. A explicat intreaga procedura si la solicitarea noasta ne-a insotit pentru efectuarea testarii. Si acolo a supravegheat atent intreaga operatiune fiind foarte implicata, ca dealtfel inteegul personal al acestei clinici.
Am fost serviti profesionist in toate etapele parcurse in clinica. Sincer, in tara noastră nu întâlnim decat foarte rar, o organizare atat de buna cu oameni atat de dedicati muncii pe care o fac!
Apreciez mult interactiunea cu aceasta clinica despre care am doar cuvinte de lauda si apreciere.
Recomand!
Laurentiu Faghiura
Laurentiu Faghiura2 ani în urmă
Amatori de joasă speță! Aveam programare făcută cu 2 săptămâni in avans la 13:30 in data de X pentru banal Rmn la genunchi! Când m-am prezentat la fața locului, era ora 13:20 si luaseră alt pacient peste programarea mea, pe criteriul că respectivul are RMN la inimă și că e mai urgent ( mai scump) si daca vreau sa astept 40 min. Mno mai merge plm la macelaria asta. Nu recomand!!! 🤦‍♂️
Avocat Montenegro Cristina Elena
Avocat Montenegro Cristina Elena2 ani în urmă
Nu e validă varianta de programare online!!!
Va rog sa afișați o adresa de mail unde se poate face programare.
Am stat 2 ore la telefon pentru programare...
Mulțumesc anticipat
Locații recomandate