/Cluj/Spital

VENESTET medical

Bulevardul Nicolae Titulescu 20, Cluj-Napoca 400407, România

VENESTET medical
Spital
4.9
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ95+MW Cluj-Napoca, România
+40 722 230 475
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Claudia Ciocinta
Claudia Ciocinta2 ani în urmă
Am fost operată de glandă la domnul doctor Olteanu Gabriel. Un medic fffoarte bun și un om extraordinar. Mulțumesc domnul doctor. Recomand doctor OLTEANU GABRIEL
43Ramobdnaa Sute Sur78daă2 j
43Ramobdnaa Sute Sur78daă2 j2 ani în urmă
Mulțumim frumos domnului doctor Olteanu Gabriel pentru operația de glandă a tatălui meu. Este un medic extraordinar îl recomand cu toată încrederea!
Violeta Prodan
Violeta Prodan2 ani în urmă
Mulțumesc domnului doctor pentru profesionalismul de care dă dovadă. După intervenția chirurgicală mă simt foarte bine . Un om minunat.
Cristian Olaru
Cristian Olaru2 ani în urmă
Sotia si mama au fost operate de domnul doctor Gabriel Olteanu (tiroidectomie totala) iar pe aceasta cale vreau sa mulțumesc in numele lor pentru profesionalismul,grija si cuvintele frumoase pe care numai un om cu suflet mare le poate avea!
Sunteți un adevărat profesionist!
Va mulțumim din suflet pentru tot!
Sunteti un medic si un om minunat!
LACRY Vrabie
LACRY Vrabie4 ani în urmă
Ca medic, domnul doctor Olteanu mi-a inspirat foarte multa incredere. Motiv pentru care am apelat cu toata increderea la serviciile sale. Si nu regret. In urma operatiei de tiroidectomie, starea mea generala e una foarte buna. Motiv pentru care ii multumesc.
Violeta Crisan Velican
Violeta Crisan Velican4 ani în urmă
Toata stima si recunostinta pentru dumneavoastra domnule doctor Gabriel Olteanu! Sunteti un om cu suflet deosebit care se dedica pacientilor si un profesionist desavarsit. Va multumesc domnule doctor si va doresc tot binele din lume!
Recomand fara ezitare!
Ramona Ionela Ruget
Ramona Ionela Ruget2 ani în urmă
Multumesc din suflet domnului doctor Olteanu pentru tot ce a facut pentru mine,acum doua saptamani am fost operata de glanda tiroida .Sunt bine,ma simt bine si recomand cu incredere atat operatia cat si profesionalismul domnului doctor!Multumesc!Multumesc!Multumesc!🙏
Niculcea Diana-Maria
Niculcea Diana-Maria2 ani în urmă
Dupa 3 săptămână de la operația de tiroida pot spune ca parca nici nu am avut-o(cicatricea se vindeca frumos și este insesizabila/stare de bine, voce neragusita si fără dureri ).Domnul doctor este un adevărat profesionist în domeniu dar și un om plin de compasiune si răbdare. Mulțumesc și multă sănătate!
Locații recomandate