/Cluj/Spital

Medisprof Cancer Center

Bulevardul Muncii 96, Cluj-Napoca 400641, România

Medisprof Cancer Center
Spital
3.8
78 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QMW6+MQ Cluj-Napoca, România
+40 364 431 240
medisprof.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Magurean Cecilia24 zile în urmă
Vin in aceasta clinica de 2 ani si de fiecare data cand plec de acolo sunt foarte stresata si am tensiune. Nu mi se pare corect fata de pacienti, pacienti cu o boala care nu o doresc la nimeni, sa plateasca o consultatie la o clinica privata cu renume si sa astepte cu orele pe sala sa le vina randul la consultatie. Se fac programari dupa ureche, se intra aleator.....nu conteaza ca ai programare la 13 intri la 15 cand te cheama iar acei de la 15 daca vin mai repede au sanse sa intre inaintea ta. Se face programare la consultatie inaintea ecografului sau analizelor....de ce? Normal fac investigatii si apoi intru la doctor sa discutam despre rezultate. Mi se pare o harababura completa, nu se tine cont de OM, nu se respecta boala. Atata timp cat alegi o clinica privata si platesti, astepti sa fi programat la o ora si sa fi luat in seama la acea ora, nu sa astepti pe sala 2-3 ore. Multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine, sanatoasa dar de fiecare data cand vin de la acea clinica sunt bolnava cateva zile. Nu recomand!
Arianna Cosmina
Arianna Cosmina2 ani în urmă
Medici extraordinari ,in special Doamna Claudia Militaru ,un înger de om pot să o numesc , mulțumim pentru că existați!
Daniela chis
Daniela chis2 ani în urmă
Am urmat un tratament in aceasta clinica și nu pot să îmi exprim in cuvinte mulțumirea pentru tot personalul clinicii , medici ,asistenți personal auxiliar , de la recepție.
Este într-adevăr o clinica de 5 stele, aici am simțit de la prima consultație că sunt tratata cu maximă atenție și profesionalism, cu o grijă deosebita fata de pacienți. Mulțumesc Dl. Dr Udrea, Dr.Pop și Dr.Bolos pentru tot suportul pe care l-am primit pe parcursul tratamentului pentru profesionalismul cu care am fost tratata. Fiecare procedura de tratament este atent supravegheată de către personalul medical , pentru a o face cat mai ușoară și mai sigura și fără vreun disconfort.
Mulțumesc personalului de la radioterapie , chimioterapie , de la recepție pentru atenția și căldură pe care mi-au oferit-o. Sunteți o echipa extraordinară, ca o familie și va mulțumesc căci cea mai grea perioada din viața mea ați reușit să o faceți frumoasă și să nu simt deloc această povară. Recomand aceasta clinica cu toată încrederea tuturor celor care sunt loviți de acest diagnostic , cancerul, aici veți găsi tot suportul de care aveți nevoie . Vă mulțumesc încă o dată , Dumnezeu să vă binecuvânteze !🙏
Daniela C. 51 ani
Annuit Coeptis
Annuit Coeptis2 ani în urmă
Organizare slabă, personal auxiliar binevoitor dar incompetent, timpi de așteptare nejustificați. In plus, testare Covid pentru nevaccinați (pacienți sau însoțitori), pe banii noștri. Pe la nicio unitate medicala clujeană pe la care am fost nevoit să merg în ultimă lună, privata sau nu, nu mi s-a impus aceasta cheltuială suplimentara...
Marian Pop
Marian Pop2 ani în urmă
Am ajuns la aceasta clinica dupa ce am fost pacient al clinicii Oncohelp din Timisoara. Pot sa spun ca in aceasta clinica am fost primit, evaluat, tratat cu mult mai mult interes si profesionalism decat la Timisoara. Am gasit multa deschidere spre dialog si mult profesionalism la dna doctor Militaru Claudia, pur si simplu m-a ajutat sa zambesc si am simtit ca exista speranta pentru mine, exact opusul a ceea ce am gasit la Timisoara. Cat am asteptat la receptie personalul de acolo mi-a scanat toate documentele medicale astfel incat in momentul in care am intrat in cabinetul doamnei doctor aceasta deja stia despre ce sa vorbeasca si ce sa faca in continuare, a fost prima data cand nu mi-au fost pierdute copiile de pe documentele medicale intr-o clinica sau spital de cand am inceput lupta cu aceasta cumplita boala.
Un aspect negativ dar nesemnificativ e faptul ca au inchis accesul spre zona de mancare(patiseria din incinta clinicii) astfel incat trebuie sa mergi tot de-a roata cladirii sa mananci un sanvich.
Sper ca v-a ajutat recenzia mea cu experienta din clinica. Multumesc frumos. Pop Marin din Arad.
Andreea Maxim
Andreea Maxim2 ani în urmă
In privinta doctorilor nu am de obiectat, dar pana sa ajungi la doctori, tot personalul auxiliar - de la receptie, centrala etc te imbolnaveste de nervi. Niste incompetente care iti dau informatii care se bat cap in cap. Nu a fost vizita in clinica la care sa nu fie vreo eroare din partea lor. Orice intrebare ai, fii sigur ca vei primi de la 3 persoane 3 variante de raspuns. Poate par lucruri marunte, dar au fost atat de multe incat mi-au creat o stare de stres de cate ori ajung in clinica.
Anamaria Petre
Anamaria Petre2 ani în urmă
O stea cu indulgenta! Foarte proasta organizare si lipsa de profesionalism fata de toti pacientii. Nu recomand sub nici o forma, decat daca nu aveti ce face cu timpul prețios pe care-l aveti. Pentru o reteta astepti ore in șir , nu conteaza ca trebuie sa mergi la servici sau locuiești la distanță de Cluj.Groaznica organizare!!! Nu recomand.
Ana Alexandru
Ana Alexandru2 ani în urmă
Ii Multumesc din suflet doamnei dr Goia Irina pentru implicarea medicala si ajutorul acordat ! Mi-a grijit si sufletul prin comunicarea extraordinara. Un medic care vede omul trup si minte si nu am cuvinte sa imi exprim recunostinta. Multumesc !
Oana Adela
Oana Adela2 ani în urmă
Personal medical (medici, asistente, infirmiere) foarte ok. In ceea ce priveste restul personalului, e o alta poveste. Pot trece peste faptul ca am reusit foarte greu sa ne programam, peste haosul care te izbeste cand intri acolo, peste timpii de asteptare, dar nu pot intelege de ce e atat de greu sa trimiti un mail cu rezultatele unor analize (nu, nu sunt genul de analize pentru care perioada de asteptare e justificata). De >2 saptamani tot sun si tot astept sa primesc rezultatul pe mail…penibil…
Locații recomandate