/Cluj/Spital

Clinica Neurochirurgie Cluj

Strada Louis Pasteur, Cluj-Napoca, România

Clinica Neurochirurgie Cluj
Spital
4.1
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH6P+Q4 Cluj-Napoca, România
+40 264 593 884
scjucluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 8–15
Mirecuri: 8–15
Joi: 8–15
Vineri: 8–15
Sâmbătă: 11–14
Duminică: 11–14
Scrie o recenzie
Danyel B.
Danyel B.2 ani în urmă
Nu răspunde nimeni la telefon, de 2 ore sun. Trebuie sa merg acum 50 km ca să întreb sau sa fac programare 👏
Pop Ionut
Pop Ionut2 ani în urmă
Programat la ora 9 dimineața pentru neurochirurgie, astept pana la ora 12 si debea ma luat, asta este ultima data cand mai vin la ei
Turon Martin
Turon Martin2 ani în urmă
Operație. hernie de disc, dr. Bianca Pintea, chirurg de excepție, drăguță, foarte implicata și profesionista. Trebuie sa amintesc și de doamna doctor Kinga, foarte implicata și dansa. Le mulțumesc foarte mult, inclusiv personalului sanitar. Foarte ok experienta
Camelia Georgeta Preja
Camelia Georgeta Preja2 ani în urmă
Multumesc, Multumesc Multumesc...intregului personal,medicilor rezidenti si Domnului profesor Florian ,multumesc in numele tatalui meu pentru grija,profesionalismul si rabdarea de care dau dovada!
Aurelia Dorina Giurgiu
Aurelia Dorina Giurgiu2 ani în urmă
Numai cuvinte de laudă am pentru intregul personal.Multumiri si multa sanatate domnului profesor Stefan Florian.
Iscru Mara
Iscru Mara2 ani în urmă
Extrem de dezamăgitor! Nu recomand aceasta clinica sub nicio formă. Probabil dacă vi s-ar spune de la bun început să le dați bani ca să va comunice o informație, ați apela la serviciile acestei clinici. Experiența a fost nefastă. Oamenii mor și personalul decide sa anunțe familia după mai bine de 4 ore. Asistentele răspund la telefon și ți-l închid în nas când le ceri situația vreunui pacient. Am sunat zile la rand sa aflu starea unui pacient și de fiecare data m-am lovit de refuzuri și îndrumată să discut cu dl prof dr Florian care nu comunica nr de telefon familiei pacientului internat la dansul sub observare și operatie. Probabil, plătind consultația la privat, veți obține nr dansului de telefon sau nici măcar asa, pt ca spun asistentele dansului ca nu oferă nr de telefon. Deci, zero comunicare în aceasta clinica pe lângă faptul ca nu te lasă în vizita din cauza pandemiei. Serviciile sunt slabe sau deloc pt ca pacienții acuza ca nu sunt îngrijiți, ca nu are nimeni grija de ei și în cazul nostru, pacientul a fost lăsat efectiv sa moara și sa se chinuie în durerile de dinaintea morții. Cu părere de rău, persoanele din cadrul acestei Clinici nu sunt OAMENI și nu au milă, unii chiar nu-și merită profesia sau statutul. De la Camera de Gardă ești sunat și ți se spune ca au uitat sa treacă ora decesului și sa pună parafa și te pun pe drumuri de la sute de km mai multe zile la rand, și bineînțeles pe cheltuiala ta pt neglijența lor în serviciu. Nu am întâlnit în viata mea servicii atât de proaste și persoane incompetente. Nu doresc nimănui sa fie într-o stare atât de grava încât sa i se refuze dreptul la viață, ca si in cazul nostru. Va rog sa nu va duceți oamenii dragi la aceasta Clinică lipsita de profesionalism!
Kole Nykole
Kole Nykole2 ani în urmă
Doamna de la programari vorbeste foarte urat nu ma asteptam la asa ceva, oameni suna cu o problema medicale si nu e corect ca o simplă asistență sa aiba un asa comportament . Parcă ea era dumnezeul acolo. O mare mare nesimțirea păcat ca nu am înregistrat sa vada toata lumea si mai ales directorul spitalului ce nesimtita de angajată are spitalul.
Anna
Anna2 ani în urmă
Recomand tuturor Clinica Neurochirurgie din Cluj in mod special dl dr Stan H. si dl dr Olteanu I , sunt medici profesionisti, excepționali din toate punctele de vedere.
Servici de calitate! Oamenii devotați și amabili cum de altfel ar trebui să fie toate spitalele din tara asta!
Va multumesc din tot sufletul încă o dată, domnilor doctori!
Locații recomandate