/Cluj/Spital

Spitalul Municipal Turda

Strada Andrei Mureşanu 12-16, Turda, România

Spitalul Municipal Turda
Spital
2.8
57 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
HQHG+QW Turda, România
+40 264 312 420
spitalturda.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Momeu Eusebiu26 zile în urmă
Incompetență? e puțin spus. Acolo este vorba de rea voință si o indiferență crasă. Chiar nu înțeleg pentru ce-mi trage 2300 de lei din salar în fiecare lună dacă nu beneficiez de nici un serviciu. Mi-am dus sotia la urgențe pentru ca se simțea foarte rău si după 3 ore de stat pe scaun fără să o întrebe cineva de ce este acolo a iesit afară speriată de parcă a văzut un film de groază. Erau oameni bolnavi care tot asa, erau ținuți in sală pe scaune . O femeie a lesinat si a cazut cu fața de beton. Asistentele in loc să-i acorde primul ajutor, au chemat femeile de serviciu să o ridice. Nu cred să o mai pot aduce vreodată în viață pe nevastă-mea in locul ăla, atît e de șocată.Doamne fereste-ne
Andreea Daniela
Andreea Daniela2 ani în urmă
Am sunat la ora 8 dimineața practic nu ar trebui sa fie nimeni nervos obosit asa de dimineață să vorbesca cu mine asa flegmatic mi-a răspuns o "doamna"care nici număr nu ma lăsa să îmi termin întrebarea îmi spunea insistent ca nu știe" nu știu nu știu nu stiu"cine ar fi trebuit sa îmi răspundă la întrebări femeia de la curățenie? Lipsa de profesionalism
Baciu Adriana
Baciu Adriana2 ani în urmă
Dau aceste steluțe pentru personalul extrem de amabil ce face parte din secția de ginecologie și neonatologie, de la medic pana la infirmiere....
Sunt adevărați profesioniști și dovedesc mult bun simț și devotament.
Dr. Halmagean Ciprian are tot respectul meu pentru interesul acordat fără să fiu pacienta dansului anterior. 🙏
Mara Rus
Mara Rus2 ani în urmă
Aveam programare de la ora 12 si au trecut 2 ore si inca astept, plus ca staff-ul ii absolut sub orice critica, foarte nesimtiti si obraznici. Bine ca dam bani la stat pentru aceste minunate servicii, mai bine as arde banii, as fii mai castigata.
Boariu Diana Maria
Boariu Diana Maria2 ani în urmă
Incompetenta la nivel maxim in cadrul celor de la urgente. Empatia lipseste, iar limbajul superior si flegmatic este la un nivel inalt.
Dorisz Szigheti
Dorisz Szigheti3 ani în urmă
Doamne ferește sa ajungi la spitalul acesta. Nu sunt echipamente. Striga asistentele/medicii la tine, și te trimit acasă chiar dacă esti pe moarte (la sens propriu). Se comporta cu tine ca si cu ultimul animal. Cea mai rea experiență. ( Respect pentru cei puțini angajați care se comporta frumos, există si câteva excepții). La urgențe, cu ambulanța am asteptat o oră, si nimeni nu ne-a bagat in seama, chiar daca a fost adusa persoana cu ambulanța.
Dana Inocan
Dana Inocan2 ani în urmă
Ieu am avut o experimenta buna incepind de la porta pina la asistentele medical.
Marcela
Marcela2 ani în urmă
Nimeni nu are grija de pacienți, ii trimit acasă cu escara de gradul 2 suprainfectata, cu dehiscenta de plaga operata, nu i spala, nu i mobilizează, vorbesc urat, mai ales infirmierele care țin buzunarul deschis sa primească ceva.
Ale Costea
Ale Costea2 ani în urmă
Asistentele sunt mai înțepate decât medicii. Vorbesc cu aparținătorii ca și cu ultimii oameni chiar dacă li se vorbește cu respect. Presupun ca asta înseamnă să nu ai grija ca ramai fără loc de munca la stat.
Locații recomandate