/Cluj/Spital

Polaris Medical

Strada Principala, nr. 323T, Suceagu 407062, România

Polaris Medical
Spital
4.2
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QFVM+Q9 Suceagu, România
+40 264 933
medicover.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Titiana Tanta
Titiana Tanta2 ani în urmă
Profesionalism și omenie Respecte și recomand Dr Irina Burian cardiolog un OMsi un medic de nota 10 Mulțumiri doamnei doctor ASA DA!!!
Gheorghe Lionte
Gheorghe Lionte2 ani în urmă
Un fel de privat cu personaje de la stat care nu stiu sa se comporte. Nu se merita.
Vlad Florin
Vlad Florin2 ani în urmă
Oricât de buni ați fi ,prețuri foarte mari pentru cazare ce nu se justifică , la masă nu serviți caviar sau vită angus de Argentina ,ori schimbați lenjeria la 6h, dacă mai punem că procedurile medicale sunt decontate de la CAS, sau sunteți clinică pentru cei asigurați in sistemul privat sau bogați , deci restul pot să moară..
Sofia Muncelean
Sofia Muncelean2 ani în urmă
In urma unui consult neurologic mi s-a recomandat sa fac PEV (potențiale evocate vizuale).In urma recenziilor bune citite pe fb. am ales Polaris Medical. Telefonic mi s-a spus ca investigatia va fi facuta si interpretata de un medic neurolog si va costa 125 de lei. Doamna doctor nu a reusit nicicum sa faca investigatia ( ba nu a avut gel pentru electozi, pe care i-a lipit cumva...intr-un final, apoi nu a reusit nicicum sa conecteze ochelarii la aparat) si nervoasă mi-a spus ca s-a depasit termenul de 30 de minute cat tine o consultație si sa revin cand voi avea alte investigatii (care mi le-a solicitat dansa)si atunci mi se va face si PEV. A sunat la receptie sa anunte ca nu a putut sa faca investigatia pentru care eu am venit la acest spital, si a cerut sa fiu taxata pentru consult neurologic( care practic eu il aveam)...adica 180de lei. Banii sa iasa! Nu contează cum! Ar fi fost ok sa mi se ceara scuze pentru incidentul avut ,nu banii si sa fiu reprogramata sau indrumata sa fac investigatia in alta parte, eu nefiind din Cluj.
G Calin
G Calin4 ani în urmă
Deși într-adevăr drumul de acces este dezastruos, acest review nu este pentru drum ci pentru spital. Acesta este un nou tip de business în România și (cu un bun management pe termen lung) poate fi chiar un exemplu pentru toate spitalele de recuperare din RO. Bravo 👍👌! (Revin cu menționarea că drumul este perfect)
Ana Maria Onica
Ana Maria Onica2 ani în urmă
Pentru un spital de rang așa înalt în România, greșeală colosală. Mi-a greșit domnișoara de la recepție numărul de telefon pentru programarea la cardiologie, apoi în ziua plecării, astăzi, am sunat pentru că simțeam că ceva e în neregulă și programarea mi-a fost lăsată în aer, pe motiv că nu au avut pe ce să mă sune pentru a mă reprograma. Neatenție maximă!!!!!
Cosmin David
Cosmin David2 ani în urmă
Pacat de numele Polaris, spital privat dar la receptie / programari se lucreaza ca la STAT, doar hohote de ras la telefon si neatentie maxima
Cristina Grecu
Cristina Grecu2 ani în urmă
Buna seara!
Astazi tatal meu a fost externat dupa 10 zile petrecute la Spitalul Polaris. In 13 Decembrie 2020, tatal meu a fost diagnosticat cu poliradiculonevrita acuta - Sindrom Guillan Barre si a paralizat de la gat in jos. Dupa ce a fost internat 10 zile la Clinica de Neurologie 1, am decis ca, dupa sarbatori sa il internam la Spitalul Polaris. Tatal meu a fost internat la Polaris in 5 ianuarie, iar progresele pe care le-a facut cu ajutorul medicilor si kinetoterapeutilor de aici au fost extraordinare. Le-am adus un om in caruciorul cu rotile care isi misca foarte putin mainile si picioarele dupa tratamentul cu imunoglobulina facut la spitalul de stat...iar ei ne-au redat speranta. Astazi, mi-am externat tatal mergand pe picioarele lui, un om care in urma cu 10 zile nu putea sa manance singur, care purta pampers si pentru care ne rugam sa existe macar putin progres. Intalnirea a fost de-a dreptul emotionanta. Vreau sa multumesc tuturor medicilor care l-au avut in grija, in special doamnei doctor Oana Groza, care a fost extraordinar de grijulie si empatica, kinetoterapeutilor care au lucrat impreuna cu el - Radu si Madalina (acestea sunt 2 dintre numele pe care le-am retinut) si intregului personal de la infirmiere, asistente, brancardieri si bucatarese - tatal meu le-a laudat mancarea. Totodata, sunt bucuroasa ca putut beneficia de terapia cu robotul de mers si robotul pentru maini, care l-au ajutat sa capete forta. Va multumesc tuturor si, la vara, tata va veni la voi sa va planteze un smochin in semn de recunostinta! Speram ca pana atunci recuperarea sa fie completa!
Locații recomandate