/Cluj/Spital

Centrul Medical de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva

Strada General Traian Moșoiu 38A, Cluj-Napoca 400000, România

Centrul Medical de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva
Spital
4
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJC3+3Q Cluj-Napoca, România
+40 264 598 465
doctortantau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Călin Crețu
Călin Crețu2 ani în urmă
Oribil. Am fost la duamna Tanțău.

Așa lipsă totală de respect necesită efort - Am ajuns la programare la timp, asta după ce am fost sunat să confirm programarea. Am stat 35 de minute peste program, timp în care medicul a stat în cabinet povestind cu prietenele ei despre ce cadouri să facă de sărbători (se auzea prin ușă, asta în cazul în care vă așteptați să existe confidențialitate în discuțiile voastre cu medicul.)

Medicul nici nu a încercat să-și ceară scuze, nici nu s-a sinchisit să anunțe pacienții programați că se va întârzia. Dacă vreți să dați 200 de lei unui medic ce e deja cu mintea la sărbători și "ceai pe plajă" citez, ăsta e locul potrivit, dacă vreți un medic ce să vă ajute, vă sfătuiesc să mergeți oriunde altundeva.
Angela Rognean
Angela Rognean2 ani în urmă
Nu recomand! Personalul de la recepție lasă de dorit! Am făcut o colonoscopie, mi sa luat sânge dar rezultat nu am primit plus trebuia sa beau 4 litri de apă cu soluția ce am cumpărat-o și nu am reușit numai 3 l și ceva și mau certat și mi-au spus după aceea ca puteam să pun lămâie! 🤬🤬
Codrea Angela MA1
Codrea Angela MA12 ani în urmă
Este a doua oara cand ma programez la domnul profesor doctor ( cu 2 luni inainte ca nu se poate mai repede la dansu), si ma consulta doamna doctor Vișovan, un medic slab profesional.
Sa ințeleg ca este o practica a clinici sau angajati nu.si fac treaba cum trebuie?!!?!?
Angajatele de la receptie te contrazic in față ca domnul doctor consulta dupa masa si eu am programare dimineata, avand in vedere ca am asteptat 2 luni si am facut 300 km pana acolo chiar nu avea importanta la ce ora ma programeaza, eu nu am cerut o ora sau o zi anume, si mai sunt si foarte lipsite de respect, indiferente si superficiale.
"In concuzie scump și prost!"
Afrim Oana
Afrim Oana2 ani în urmă
Lipsa de empatie cu pacientul. Pacientul este tratat ca un obiect care nu cooperează și care este și certat ca nu suporta durerea, și dacă nu o suporta de ce nu a spus ca vrea colonoscopie cu anestezie generala. O mare dezamăgire, având în vedere calitățile profesionale deosebite ale celui care a înființat clinica.
CRINA MARINESCU
CRINA MARINESCU2 ani în urmă
Cu respect, personal drăguț, servicii ok, dar sa te programeze la o ora și de doua ori (si la primul consult și la control) sa aștepți 2 ore peste programare, mi se pare lipsa de respect ptr pacienți.
Gina GV
Gina GV4 ani în urmă
5 stele pentru profesionalismul domnisoarei doctor Pop Ana Maria! Recomand cu drag! Clinica foarte securizata dpdv a curateniei! Am fost tratata dupa așteptări!
Andrei Bughi
Andrei Bughi4 ani în urmă
Dezastruos . Nu mergeti acolo !!! Este doar o ' fabrica de bani ' . Pentru o ecografie am platit 400 de lei si apoi sa ni se spuna ca din cauza stresului are stari de voma, greata si dureri de stomac . Dupa o luna sa aflam ca defapt are pietre la colecist. Trageti voi concluzile . Domnul doctor ar trebui sa fie mai axat pe probleme pacientiilor nu doar sa ia banii si atat.
Tamas Laszlo
Tamas Laszlo2 ani în urmă
🇬🇧The lady at the reseption was swearing as her colleague dis not find my results. Horrible experience. I had to walk out and to go to another place. Dont go there!
🇷🇴Doamna de la receptie jura pentru ca colega no gasit resultatele. Trebuia sa plec imediat, dupa experience si mam dus la o alta clinica. Nu mergeti acolo!
Locații recomandate