/Cluj/Spital

Medsan

Strada Ilie Măcelaru 28, Cluj-Napoca 400380, România

Medsan
Spital
4.2
98 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8C+5M Cluj-Napoca, România
+40 264 597 603
medsancluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Doc
Doc2 ani în urmă
Personal foarte amaibil si competent. Au parcare privata ceea ce reprezinta un plus. Se face rezervare online. Va recomand sa verificati lista de documente de pe site si sa listati si completati in prealabil documentele (fara a le data si semna) pentru ca merge mult mai repede. O experienta foarte buna per total!
Ela Abrudanu
Ela Abrudanu2 ani în urmă
La Centrul medical Medsan am fost pentru analize si test Covid la laboratorul lor pentru analize. Au personal amabil si organizat. Niciodata nu am asteptat dupa alti pacienti. Am mers cu programare. Recomand.
Florin-Ciprian Berindei
Florin-Ciprian Berindei2 ani în urmă
Am fost dr. Alina Elena Lupșe pentru investigații cardio și am fost tratat cu afecțiune și dedicație. Un medic profesionist la care revii cu plăcere. Oricine trece pragul acestei clinici este întâmpinat cu căldură și amabilitate. Mulțumesc că existați!
Andrei Baraian
Andrei Baraian2 ani în urmă
Analize preschimbare permis rezolvate în mai puțin de 1 ora, fără cozi de așteptare. Exista parcare privata pentru pacienți.
Sergiu Grabovschi
Sergiu Grabovschi2 ani în urmă
Nu dau de obicei review-uri, numai daca e foarte rau sau foarte bine.
Initial am pus 1 stea pentru ca am asteptat inainte de consultatie fara sa o cunosc pe Doamna Doctor, si de obicei nu imi schimb parerea, dar in cazul asta a fost o exceptie.
Dupa ce am cunoscut-o pe Doamna Doctor Alina Lupse nu a mai contat ca am asteptat, a facut toate investigtatiile necesare, a venit cu un set de recomandari si mi-a lasat datele personale pentru a urmari starea pacientului. Aparentele inseala uneori :) 10/10
O sa revin la Medsan.
Mersi
Ioana Alina Mihet
Ioana Alina Mihet2 ani în urmă
Comportament arogant si expeditiv. Programari suprapuse. Lipsa ghidare pacienti la controlul pentru fisa auto. Oftalmolog neprofesionist - mi s-a pus o lentila neconforma cu dioptria si pentru ca nu vedeam bine cu ea, am primit mentiune pe permisul de concudere de restrictie de condus exclusiv cu ochelarii.
Andresi Leontin
Andresi Leontin2 ani în urmă
Am fost astazi la clinica dumneavoastra, iar doamna de receptie,Mihaela parca,ne a ajutat foarte mult ca sa nu mai facem doua drumuri in rezolvarea analizelor de port arma.Felicitari pentru personalul pe care-l aveti!
CRANews
CRANews2 ani în urmă
Super rapid și eficient. In 1/2h am terminat complet cu toate cele 5-6 consultanții. Plătit 150 lei cu cardul și gata.
Locații recomandate