/Cluj/Spital

Institutul Inimii Nicolae Stăncioiu

Calea Moților 19-21, Cluj-Napoca 400001, România

Institutul Inimii Nicolae Stăncioiu
Spital
4.1
83 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
QH8M+P8 Cluj-Napoca, România
+40 264 591 941
institutulinimii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Adrian Paștea301 zile în urmă
Am fost internat la Chirurgie cardiovasculara în perioada 8-24 aprilie 2023. Am fost operat de urgență de către domnul doctor Vasiliu Bogdan. Țin să mulțumesc întreg personalului pentru înțelegere, seriozitate și profesionalism. Locație de 5 stele
mihaela liliana oncescu1 an în urmă
Mama a fost internata recent si a fost foarte multumita.
Multumim in special doctorului Bindea Dan pentru implicare si omenie.
Lipan Florica
Lipan Florica2 ani în urmă
Doctorii de aici lo tomnit pe Maftei de si acuma poate sa lucreze desi io facuta operatie la inima.
Ancuta Violeta Adam
Ancuta Violeta Adam2 ani în urmă
Mama mea a suferit un infarct prin 2016,I s-a implantat un stent ,insa cum valvula ii era calcificata 1 an mai tarziu a facut un alt infarct,I s-a reinlocuit acel stent iar in martie 2019 i s-a facut o interventie TAVI.Am doar cuvinte de laudă si multumire personalului spitalui pentru profesionalismul de care dau dovada.Va mulțumim, din suflet!
Claudia Benea
Claudia Benea2 ani în urmă
Mulțumim d-lui doctor chirurg, cardiologie vasculara, dr. Mureșan Ioan din cadrul Institutului Inimii Cluj și întregii echipe care l-a operat pe tatăl meu, Galis Lazăr pe cord deschis. Operația a durat 5 ore și este de mare succes. De asemenea mulțumim tuturor celor care au făcut ca tatăl meu să ajungă cu bine acasă: asistente, infirmiere care au dat dovadă de profesionalism și răbdare și nu în ultimul rând d-nei asistente șef Buzas Florenta, un om minunat. Dumnezeu să vă ajute!
Corina Griger
Corina Griger2 ani în urmă
Vreau sa mulțumesc pe acesta cale domnului doctor Stan Lucian și întregii sale echipe pentru tot ce au făcut pentru mama mea, operația decurgând foarte bine, acum e acasă în perioada de recuperare și nu în ultimul rand mii de mulțumiri asistentelor în special doamnei Elena Topa, o persoana deosebita. Recomand cu drag clinica❤️
Florina Muncus
Florina Muncus2 ani în urmă
Recunoștință și mii de mulțumiri domnului doctor RAZVAN MADA și echipei sale de rezidenti , pentru competenta , grija și empatia pe care mi-au purtat-o . Mulțumesc de asemenea doamnei doctor CRISTINA MADA pentru bunătatea și profesionalismul dovedit. Sunt recunoscătoare ca v-am întâlnit și recomand tuturor sa aibă încredere în doctorii tineri din tara noastră.
Lungu Radu
Lungu Radu2 ani în urmă
Echipa domnului doctor Stan Lucian mi-a salvat viata, profesioniști și cel mai important lucru...sunt oameni! Vă mulțumesc.
Familia Maxim
Familia Maxim2 ani în urmă
Mulțumiri d nului Dr. Rosianu H.pentru profesionalism și determinare in rezolvarea problemei mele:evacuare colecție pericardică prin drenaj percutan.
Dansului i s-au alăturat Dr.Bayer Ștefania și rezident Andreea C.
Pentru drenajul pleural aduc mulțumiri domnului Dr.Razvan Mada și echipei sale.
Felicitări și mulțumiri, oameni minunați!
Iulia Sandru
Iulia Sandru2 ani în urmă
O experienta ce mi a schimbat radical parerea despre sistemul medical din Romania. Da, in spitale se intampla sa gasim si oameni cu suflet bun, care isi fac meseria cu daruire.
Mii de multumiri domnilor doctori Bogdan Vasiliu si Ovidiu Anchidin, dar si intregului personal pentru profesionalismul de care au dat dovada in tratarea cazului bunicii mele, ajunsa la Institutul Inimii in stare grava! Cei ca dumneavoastra ne dovedesc ca se poate si ne determina sa avem speranta pentru mai bine!
Locații recomandate