/Cluj/Spital

Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor

Strada Croitorilor 19, Cluj-Napoca 400000, România

Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor
Spital
3.9
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHGR+FX Cluj-Napoca, România
+40 264 596 414
irgh.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Carmen farcas
Carmen farcas4 ani în urmă
Ori nu se fac analizele bine , ori nu - s interpretate cum trebuie.Dr. Claudia Magurici , habar nu are. De 20 ani am tratament continuu din anumite probleme de sanatate, si sunt tratata de aceasta Dr. Claudia ca fiind o alcoolista . Ma intreb ce le zice celor care intr-adevar consuma alcool.......?????
Mihail Popa
Mihail Popa4 ani în urmă
Am ajuns la urgente aici cu tatăl meu de 2 ori din cauze ascitei care ii crescuse enorm astfel încât el nu mai putea sa respire. Personalul medical de aici este excelent și au făcut tot posibilul sa îl readucă intr-o stare mai buna. A fost ținut peste noapte și i-au urmărit parametrii pana i-au îmbunătățit in așa fel încât sa mergem acasa pe picioare.
Dy Dimi
Dy Dimi5 ani în urmă
Nimic de reprosat! In ceea ce priveste respectarea normelor de curatenie si tratarea pacientilor mai ca nu-ti vine sa crezi ca e in tara noastra. Personalul de nota 10. Medicii de 10+. Se poate! Pacat ca doar la Cluj.
Dna. Prof. Seicean Andrada si echipa dansei si au facut treaba in mod exceptional. Multa grija si dedicare in ceea ce fac. Cinste lor!
Liviu Liviu
Liviu Liviu5 ani în urmă
Un spital de nota 10 și medici la fel. Oamenii cu bunul simț și foarte profesionisti , într-adevăr sunt puțini și au mult de munca. Am fost tratat și investigat foarte bine, analizele pe care mi le-au făcut nu ma costa nimic. In București la toate spitalele pe unde am fost, analizele au trebuit plătite că vezi Doamne nu sunt decontate de casa de sanatate. La Cluj se poate in București nu. Parca nu suntem în aceiași tara.
Cordoscity
Cordoscity7 ani în urmă
Domnului profesor doctor Andreica si Doamnei doctor Matei - le multumesc din suflet pentru profesionalim, grija si bunatate!!! Spitalul detine conditii optime pentru ingrijire, iar asistentele, studentii si medicii rezidenti sunt in general foarte amabile, si in numar mare. Dumnezeu sa va daruiasca putere in tot ceea ce faceti!
Isabela Lozinca
Isabela Lozinca2 ani în urmă
Omenie, dedicare, profesionalism. Așa poate fi caracterizat Prof. Dr. Puia Cosmin (Medic Șef Secție - Secţia Clinică Chirurgie Generală I). Mulțumesc întregului colectiv și în special Dlui. Dr. PUIA pentru modul în care tratează pacienții. Mulțumesc de asemenea pentru respectul arătat și aparținătorilor (am fost constant informată de acest OM DE AUR de evoluția pacientului de care se ocupa). Tot respectul, DOMNULE DOCTOR PUIA
Luisa Geanina
Luisa Geanina2 ani în urmă
Multumesc medicilor si asistentelor care m-au ajutat la rezolvarea problemei de sanatate (colecist). Nota 10 pentru profesionalism si umanitate! Am fost tratata nemaipomenit de bine. Recomand din inima acest spital si pe domnul profesor Dr. Hajjar Nadim si echipa sa minunata! ❤️🙏🏼
Andreea Deea
Andreea Deea2 ani în urmă
Uni au experiete bune alti rele dar experienta mea este groaznica de la infirmiere pana la doctori nu toti dar unii sunt absolut fara suflet
Dupa operatie nu te baga nimeni in seama daca faci pe tine cel putin 48 de ore asa ramai dar nu pot sa nu recunosc ca pritre multe probleme mai sunt si persoane cu suflet putine de altfel dar sunt
Locații recomandate