/Cluj/Spital

Clinica de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala I Cluj Napoca

Calea Moților 33, Cluj-Napoca 400001, România

Spital
4.5
42 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QH8J+QM Cluj-Napoca, România
+40 264 593 947
scju-cluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–13
Marți: 8–13
Mirecuri: 8–13
Joi: 8–13
Vineri: 8–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Furnica Elena44 zile în urmă
In urma cu 4 luni , am fost diagnosticata cu Tumoră Parotidiană dreapta. Eram tare speriata și am început să caut un medic bun pentru a mă opera. Deși locuiesc în Brașov , am ales Clinica Orala și Maxilo-Faciala din Cluj Napoca , la prof. Dr. Dinu Cristian. Operația , a fost mai mult decit o reușită , datorita acestui medic minunat și echipei sale , care m-au tratat așa cum și-ar dori orice pacient in Romania. Mă recuperez f. bine și mă simt recunoscătoare fata de tot personalul din aceasta Clinica , unde am fost tratata și îngrijită cu un profesionalism aparte. Mii de mulțumiri d-lui Dr. Dinu Cristian , d-lui Dr Paul Sălăgean și întregii echipe.
Viorica coltisor
Viorica coltisor2 ani în urmă
Personalul clinicii merita aprecieri pt profesionalism si in acelas timp pt omenia de care dau dovada fata de pacienti.Multumesc dl.Conf.Dr.Cristian Dinu si echipei de dr.rezidenti pe care o conduce.Va multumesc inca odata,oameni minunati,pentru munca depusa.
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Tot respectul pt domnul medic Rares Roman. Toți cei din echipa dansului au dat dovada de profesionalism și cel mai important omenie, respect, bun simt. M-au tratat foarte bine pe tot parcursul internări.
Teodor moraru
Teodor moraru4 ani în urmă
Aprecierile dnului Luntraru-potrivite la perfectie. Trebuie amintita și dna dr LAZAR, un monument de omenie si profesionism. Marele castig pentru comunitate este ca toti studentii pe care ii "păstoresc" acești OAMENI au ce invata din toate si din plin.
Gheorghe Scutaru
Gheorghe Scutaru4 ani în urmă
Am fost operat în aceasta clinica, de d-nul conf. doctor Horatiu Rotaru, un om deosebit! Colectivul condus de domnia sa, medici asistenti, infirmiere, etc. sunt toti niste persoane minunate Corecti, cinstiti și tot timpul aproape de pacienti ,ajutand-ui să treaca pe cât posibil, mai usor peste problemele și suferintele lor! Felicitari!
Mirela Moisa
Mirela Moisa2 ani în urmă
Am ramas plăcut surprinsa de profesionalismul din aceasta clinica. Mi-a fost îndepărtat un calcul de pe canalul glandei salivare. Mulțumesc domnului conf. Horațiu Rotar si echipei de medici rezidenți pentru modul in care discuta, explica si răspund tuturor întrebărilor pe care le are pacientul.
Joana Free
Joana Free2 ani în urmă
Sunt mandra ca sunt clujeanca🤗 jos pălăria aici găsiți bun simți, respect, omenie, și profesioniști 10 cu steluțe ptr profesorul Roman și în special domnului doctor Abdil. Va mulțumesc frumos ptr tot 🤗🙏
Emma Dandoczi
Emma Dandoczi2 ani în urmă
De cand am cunoscut Medicii stomatologi de la Maxilo 33 cluj mi-am invins orice teama si spaima, Merita tot respectul ptr ei si munca lor deosebita, 10 stele sunt putine ptr a multumii ptr eforturile depuse ptr pacientii.
Multa Stima si Respect
Multumesc in Special Domnului Dr. ONISOR
Silviu Reit si Badiu Diana. care sau ocupat in permanenta de mine
Oltita Oprea
Oltita Oprea2 ani în urmă
Cadrele medicale de la Clinica de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala din Cluj-Napoca str. Motilor nr. 33 merita aprecieri pentru profesionalismul si empatia de care dau dovada fata de pacienti. Sincere multumiri d-nei dr. ANAMARIA TICHIL si echipei cu care s-a ocupat de mine. Multumesc si d-nei dr. LAZAR MADALINA pentru ajutorul acordat. Doresc tuturor multa sanatate, sincere felicitari si mult succes.
Locații recomandate