/Cluj/Spital

Spitalul Humanitas

Strada Frunzișului 75, Cluj-Napoca 400664, România

Spitalul Humanitas
Spital
4.5
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH2C+8M Cluj-Napoca, România
+40 722 704 401
spitalhumanitas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Boie
Ioana Boie2 ani în urmă
Mulțumesc d-nului Prof. Dr. Munteanu Valentin și Dr. Simescu pentru intervenția chirurgicala efectuată fiului meu ,doi oameni de mare valoare și profesionalism
Lucia Voicu
Lucia Voicu2 ani în urmă
Soțul meu a beneficiat de serviciile secției de chirurgie generală și dorim să mulțumim domnului Prof. Dr.Valentin Muntean , domnilor dr. Răzvan Simescu , dr. Adrian Bărbos ,doamnelor dr. Gabriela Bărbos , dr.Pop Miana precum și întregului personal al acestei secții. A fost plăcut impresionat de profesionalism, empatie și solicitudine. Le dorim muită sănătate, putere de muncă și bucurii alături de cei dragi. Condițiile de tratament și spitalizare sunt de excepție.
Gabi Dobrea
Gabi Dobrea2 ani în urmă
Mulțumesc domnului doctor Adrian Todor și la toată asistența care mi sa acordat la operația de atroscopie umăr. Mulțumesc la tot personalul acestui spital.
Mihai Andrau
Mihai Andrau2 ani în urmă
Super ok dpdv al actului medical( Dr Adrian Todor), foarte slab la capitolul comunicare, în condițiile în care a fost un minor internat singur, consider că informarea trebuia să meargă în amanunt către părinți, lucru care s-au întâmplat în final, dar numai după ce am solicitat eu asta. Una peste alta, ok. Scump, dar ok.
Bratan Dana
Bratan Dana2 ani în urmă
Recomand! Spitalul este foarte curat. Servicii de calitate. Asistentele si infirmierele au fost super ok si mereu disponibile. Am avut programare la ora 07:30, iar la ora 09:05 eram deja in sala de operaratii. Domnul Dr. Traila Alexandru este un adevarat profesionist, la fel si doamna Dr. Traila Alexandra.
Mihaela Dorina Coanda
Mihaela Dorina Coanda3 ani în urmă
Am ramas foarte impresionat de calitatea actului medical care se executa in Spitalul Humanitas din Cluj. Aveti o echipa de profesionisti, succes in continuare Domnului DR Cebotari Oleg la cat mai multe realizari si cat mai multe vieti salvate.
Cu stima si respect profund
Coanda
Angela Paunesu
Angela Paunesu2 ani în urmă
Am fost internată si operetă in spital pe 22 decembrie 2020.Echipa medicală a fost formată din prof dr. Valentin.Muntean,Dr.Răzvan Simescu dr.Adrian Bărbos, medici cu o inalta pregătire profesională. Alături mi-au fost si asistente medicale si infiermiere .Le mulțumesc tuturor!
Dr.Razvan Simescu m-i a fost cel mai aproape.Are o bună pregătire profesională si este dedicat pacienților.Tine cont si de dorinta pacientului dacă protocolul medical permite.
Nu doar un medic ,ci și un om minunat!
Totul curat,mâncare bună, mobilier modern,absolut totul la superlativ.
Medici si oameni de valoare,care merita prețuirea noastră!
Cu respect, va multumesc !
Maia Marcu
Maia Marcu2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism si amabilitate! De la timp de asteptare inainte de operatie(NEMANCAT SI NEBAUT DE APA) pana la ora 15 cand in sfarsit sotul meu a fost dus la anestezie pana la controlul dupa 2 luni( ore intregi trecute peste ora la care era programarea sotului meu). Sa nu mai zic ca saloanele sunt de 2 persoane, mobilier urat si ieftin, mancarea putina si rea de asemenea! Dezastru! Clinica privata cu tarife enorme si serviciile de cea mai ieftina calitate.
Locații recomandate