/Cluj/Spital

Hipocrate Impex S.R.L.

Strada Decebal 55, Cluj-Napoca 400037, România

Hipocrate Impex S.R.L.
Spital
4.8
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHJQ+2W Cluj-Napoca, România
+40 264 433 430
maternitatehipocrate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–13
Marți: 8–13
Mirecuri: 8–13
Joi: 8–13
Vineri: 8–13
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorina Maierean
Sorina Maierean2 ani în urmă
Nepotelul meu s-a născut -prin cezariana-sanatos-in aceasta clinica . .Dr Nanu H.,un om dedicat in tot ceea ce face !
Multumesc Dr Nanu și echipei Domniei sale.
O clinică privată pe care o recomand !
Neluțu Banoy
Neluțu Banoy2 ani în urmă
Acestea 3 steluțe sunt pentru domnul doctor pe care le merita pe deplin ! Este un doctor atent și promt ! Sunt mulțumită, foarte mulțumită de dânsul! Ceea ce nu este ok din punctul meu de vedere în anul 2021 într-un spital PRIVAT, atenție PRIVAT! - igiena precara lasă de dorit ! Nu este posibil că la o intervenție , sa nu ți se dea necesar de unica folosință. Nu este posibil că într-un spital PRIVAT! - sa îți oprească sângerarea cu garoul , garou ce cu toții știm că are cu totul și cu totul alta atribuite ! Sa nu dispui de un loc sanitar unde te poți pregăti pentru operatie. Garoul era pătat de sânge , in fiecare organism viu trăiesc bacterii, microbi sau fungii. Nu dorim un focar de infecție. Unde sunt normele de igiena ? Nu este ok că domnișoara /doamna de la recepție sa îți ceara un alt preț decât cel specificat pe site, sau cel stabilit cu domnul doctor pe motiv că ,citez:"domnul doctor nu știe nimic!"
La plecare domnul doctor a avut grija sa îmi ofere un absorbant, in locul asistentelor bineînțeles care probabil erau foarte ocupate.
Am pus cearceafurile și lenjeriile într-o parte pe pat pentru a fi mai ușor de dus de către romana infirmiera la sterilizat. Când dansa a intrat în salon, a întrebat ce se întâmplă eu i-am spus daca nu se duc la sterilizat, însă ea le-a așezat inpoi pe pat. Am intrebat-o din nou cum e posibil sa le așeze inopi când sunt deja folosite. Nu am primit niciun răspuns. Sincer sunt dezamagita de igienă! .... Însă domnul doctor este minunat
Slavita Sabau
Slavita Sabau4 ani în urmă
Un medic deosebit,bun profesionist, la fel si echipa cu care lucreaza.Am fost super multumita de tot. Oamenii aceia sunt ingeri pe pamant.Va multumesc din suflet.
Maria Szasz
Maria Szasz6 ani în urmă
Bună dimineața am fost și șanț mulțumită am diagnostic tumoare paravaginal drept 3cm șanț programată si aici am văzut păreri bune și mai puțin bune a mai fost cine în situația mea și dacă da Cum a fost cer pareri
Angi anca
Angi anca2 ani în urmă
Cele 3 stele sunt pentru domnul doctor ! Am nascut in septembrie 2021, nemultumita total. Am stat 26 de ore in aceeasi pozitie (pe spate) nu am fost schimbata mai mult de 12 ore, copilul nu a fost pus la san DELOC !!! Galagie cat prinde, alte femei operate plimbandu-se noaptea prin salonul unde am fost internata. Nu am dormit 2 zile aproape deloc.. a da, si am dus aproape tot de acasa, pentru suma platita am primit un pat.. si operatia.. pentru domnul Nanu nimic de comentat, dar pacat ca nu stie ce se intampla in saloane cand dansul consulta jos !
Dog lover BDDS
Dog lover BDDS2 ani în urmă
10% mulțumită o familie pot zice .
Asistente tinere și de gașcă poți vb cu ele te asculta nu sunt figurant stau cu tine de fiecare data cand ai nevoie domnul dc Nanu are mâni de aur pur si simplu de fiecare data își face meseria f bine . ❤ de 10 ani merg doar la el . Am 2 copi eu născuți acolo sora mea 4 .
Alina Mocean
Alina Mocean2 ani în urmă
Seriozitate,implicare,o ambianta familială, siguranță, respect!!!Indiferent de ora la care mergi sau ai nevoie,esti in siguranta si tratata cu multa seriozitate.Personal sunt mai mult decat mulțumită atat de domnul doctor, cat si de personal,incepand de la asistente,receptionera,etc pana la infirmiera!!!
Recomand cu mare drag si multa încredere atat viitoarelor mamici🥰🥰cat si celor care vor sa faca un simplu control!!!Sunteti pe maini bune,in siguranță 100%🥰🥰❤❤Mulțumesc tuturor!!!
Anca Sorina
Anca Sorina2 ani în urmă
Mama mea, a fost operată la aceasta clinică, avem doar cuvinte de laudă pentru domnul Doctor cât și pentru personal.Totul a decurs excelent, vă mulțumim!
Recomandăm cu căldură!
Locații recomandate