/Cluj/Spital

Clinica de Chirurgie Și Urologie Vanimed

Strada Horea 48, Cluj-Napoca 400275, România

Clinica de Chirurgie Și Urologie Vanimed
Spital
4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHHP+HX Cluj-Napoca, România
+40 749 033 453
vanimed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Maria Turlas
Maria Turlas5 ani în urmă
Fugiti,fugiti de aceasta""clinica"".Sotul meu a fost operat de acest doctor, de prostata.In urma acestei operatii s-a ales cu o infectie nosocomiala(PROTEUS) de care a scapat foarte,foarte greu cu ajutorul unui tratament personalizat de la ROMVAC timp de aproape un an de zile.Infectia nu a cedat la niciun antibiotic.Sunt aproape doi ani de la operatie si sotul meu sufera de o incontinenta consistenta ,sperantele de remediere a acestei sunt minime.Cred ca a fost lezat foarte tare sfincterul iar pe uretra bulbara se gasesc niste stricturi provenite fie de la operatie,fie de la infectie.Cu un cuvant acest doctor l-a nenorocit,dupa ce a luat o gramada de bani(operatie,cazare etc.)nu l-a mai intertesat de sanatatea sotului meu chiar daca acesta a fost informat pe e-mail.
Concluzia este ca a fost greseala vietii noastre cand am apelat la acest doctor.Aveam mult mai multe variante,faptul este consumat si doresc sa informez,cu aceasta ocazia,alti pacienti pentru a sti despre ce este vorba la aceasta asa zis clinica.
Tudor Irimias
Tudor Irimias5 ani în urmă
Buna ziua tuturor,Vanimed este cea mai slaba clinica cu cei mai slabi doctori urologi pe care i am intalnit in viata mea...niste nesimtiti care te fac sa faci tot felu de analize aiurea doar pt bani...rusine
Laurentiu Veliscu
Laurentiu Veliscu6 ani în urmă
Foarte multumit.Medicul urolog e seful clinicii si a avut rabdarea sa explice toate detaliile tehnice.Medicul de la ecografie,un pic mai in varsta, la fel de ca lumea si simpatic, are rabdare sa iti dea un raspuns la toate intrebarile.Am vrut sa las ceva peste pretul ecografiei,dar am fost refuzat vehement.Mi s-a dat chiar si restul de 10lei de la costul total.Nu am stiut ca mai exista in Romania o astfel de corectitudine in sistemul medical romanesc.Recomand aceasta clinica de urologie.Consultatie:120,ecografie sub 130 parca.
Carmen juravle
Carmen juravle6 ani în urmă
Amalia Isepciuc
Amalia Isepciuc7 ani în urmă
(RO)Cu toate că prețurile sunt mai mari, își merită banii din simplul motiv că ți se acordă atenția care ți se cuvine. Personalul este calm, răbdător și profesionist. Clinica este foarte curată, iar pacienții se pot bucura în saloane de TV și WiFi.

(EN)Even though the services are pricey, it's so because you get all the attention that you need. The staff is calm, patient, and professional. The clinic is clean, with entertaining services such as TV and WiFi.
Mircea Vele
Mircea Vele2 ani în urmă
Alina Farkas
Alina Farkas2 ani în urmă
Locații recomandate