/Cluj/Spital

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj

Str. Clinicilor 3-5, Cluj-Napoca 400000, România

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj
Spital
3
125 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
QH8M+87 Cluj-Napoca, România
+40 264 597 852
scjucluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Nicu288 zile în urmă
Vreau sa mulțumesc întregului personal de la UPU care era de garda azi pentru promptitudine amabilitate și simpatie.
David Bugnar359 zile în urmă
In opinia mea conditiile din acest spital sunt mizere.Spitalul duce lipsa de personal.Se asteapta ore intregi.
Atitudinea cadrelor medicale este sub orice critica.
Duma Daiana
Duma Daiana2 ani în urmă
Mama mea a fost în 20.12.2021 la urgente și nici măcar nu au știut sa ii pună o branula. A așteptat intr-un salon și a cerut apa, dar au spus ca nu au pahare. Nu a bagat-o nimeni in seama și a iesit de acolo exact cum a și întrat.

Rușine!
Liana Cîmpian
Liana Cîmpian2 ani în urmă
Jale și prăpăd la UPU. La triaj abia dacă te bagă cineva în seamă, după ce se uită 2 minute la tine te lasă de izbeliște 6 ore. Stai să aștepți 5 ore după o perfuzie de 30 de minute, încă o oră ca cineva să citească o radiografie pulmonară. La final te trimit acasă spunându-ți că nu ai nimic deși tu mergi cu frisoane și febră aproape 39. Halal. Nici măcar nu s-a oferit un consult de către un medic, doar se învârt niște asistenți pe lângă tine atunci când își amintesc că exiști.
IL SEPARATIO
IL SEPARATIO2 ani în urmă
La internare iti face test real time PCR si iese negativ, dupa 2 saptamani in spital iti face iar testul si esti pozitiv si te arunca afara din spital pe motiv ca esti bolnav!!! Octombrie 2021
InlovewithCriss
InlovewithCriss2 ani în urmă
Deci am fost preluat in salvare fiindca lesinasem (imi pierdusem cunostinta) si doamna de pe salvare pot sa spun ca a fost pur si simplu minunata! m-a incurajat si mi-a zis ca totul ca va fi bine si chiar m-a facut sa ma simt bine. Nush cine esti dar daca citesti asta iti multumesc mult!!! Parca o rugasem sa nu aprinda girofarurile si nu le-a aprins:3. cat despre medici si ei sunt de apreciat, tot personalul in special doamna de pe salvare! 5/5
Alina
Alina2 ani în urmă
Sala aia de asteptare arata deplorabil, asistente plictisite care stau pe telefon, iar doamna doctor care m-a consultat, nu ii stiu numele, s-a comportat foarte urat cu mine. Bonus, nu stiam ca iti poti da masca jos atunci cand stranuti IN SPITAL, PE TIMP DE PANDEMIE.
Poate cititi recenziile de peste tot si sanctionati odata unii doctori care au un tupeu si o nesimtire de zici ca lucreaza pe gratis.
Blackie lawless
Blackie lawless3 ani în urmă
Au ingradit accesul auto in curtea spitalului. (Pe partea cu ORL). Au pus bariera la intrate sa aiba locuri de parcare numai ei. Daca ai de mers dupa un pacient care nu poate sa se deplaseaza , nu ai cum sa intrii in curte sa-l iei. Bine ca au bani de bariere din 5 in 5 metrii, dar zidurile pica pe tine.
Kinga Csürös
Kinga Csürös2 ani în urmă
Am avut dureri de 1 saptamana si dupa ce sa uitat 2 ore doctorii fara sa-mi explica nimic daca am ceva probleme sau nu. Si nici nu mi-a explicat exact de ce am dureri, esti bine dute acasa. Omul daca merge la spital nu-i bine. Dezamagitor cum lucreaza acolo. Se uita la tine fara interes doctorii , ei princesc salariu ca sa stea acolo pe telefon si sa stea de vorba intre ele.
MrZdreglord
MrZdreglord2 ani în urmă
Doamne fereste sa ajungeti pe mana acelor macelari si incapabili de asistenta care lucreaza la UPU!
Astept sa fiu contactat de catre Ministerul Sanatatii si ii voi da in judecata pana la Haga si Drepturile Omului, pentru modul de lucru si
Conditiile sunt asemanatoare lagarelor de munca fortata din Korea de nord si comportamentul doctorilor, brancardierilor si asistentelor este indiferenta maxima si scarba totala fata de bolnavi si urgente.
Ii acuz si de furtul bunurilor personale, fiindca doar ei aveau acces la bolnavi.
Daca stiti un avocat bun care ar accepta cazul cu toate descrise mai sus, rog sa fiu contactat.
Cazul este din 24/25 noiembrie 2020, spital upu cluj napoca.
Rusine sistemului toxic si rusine tarii, consiliului judetean si primariei pentru indiferenta si neimplicare, nerespectarea juramuntului depus ca si medic. Scarbaaa!
Locații recomandate