/Cluj/Spital

Cardioteam Monza-Arres

Strada Republicii Nr 8, Cluj-Napoca 400000, România

Cardioteam Monza-Arres
Spital
4.3
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8P+PQ Cluj-Napoca, România
+40 31 9300
centrele-ares.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
O pacienta
O pacienta2 ani în urmă
Am fost internata in luna septembrie pentru o intervenție de embolizare fibrom uterin la Dr. Marginean Lucian și doresc sa multumesc pe aceasta cale atât domnului doctor cât și întregii echipe pentru profesionalism. Spitalul are dotări la cele mai înalte standarde si grija pentru pacient este pusa pe primul plan. Recomand cu încredere!
Emil soltan
Emil soltan2 ani în urmă
Un spital privat la standarde internationale cu personal profesionist si deosebit de amabil. Saloane impecabile perfect dotate. Multumesc intregului personal medical.
Olimpiasimona Cardos
Olimpiasimona Cardos2 ani în urmă
Vreau sa mulțumesc întregului personal pentru tratamentul primit atenția și grija pe care au avut-o cu mama mea, subliniind în special tratamentul foarte uman și apropiat de către Dr. Mot Stefan și Dr. Gica Alexandra. Fără a uita afecțiunea primită de Oana care face sa te simti ca acasa
Roberta Kovacs
Roberta Kovacs2 ani în urmă
Bunica mea s-a îmbolnăvit și a fost internată în acest spital, iar datorită echipei domnului Moț Ștefan și în special doamnei doctor Gica Alexnadra care încă ține legătura cu mama mea, bunica mea este bine. Am terminat clasa a VIII-a și datorită acestor oameni deosebiți, am ajuns la concluzia că vreau să devin medic, vă mulțumesc!
Ionut Cenan
Ionut Cenan4 ani în urmă
Aș aprecia ca odata făcută o programare cu luni înainte, sa fie respectat intervalul orar stabilit. Lăsând la o parte aspectul ca totuși ne-am adresat unui spital cu renume in regim privat cu disponibilitatea de a plati serviciile prestate.
Așa e din păcate cand somități în domeniu decid să își desconsidere pacienții.
Gina abrudan
Gina abrudan4 ani în urmă
Personal dragut, amabil.
Adevarati profesionisti in tot ce fac!
Cel mai bun medic d-na dr. Simona Oprita.
Va multumim!
Iolanda Marian
Iolanda Marian2 ani în urmă
O atitudine groaznică față de pacienți. Pacienți în vârstă, care vin la ora programată si așteaptă 1 oră si 15 minute sa fie văzuți (fără ca personalul să își ceară macar scuze), doar ca să fie mai departe umiliți de medici aroganți. Pe bani. In iunie 2020. Oribil
Elena Zotica
Elena Zotica2 ani în urmă
Mulțumesc pe această cale doamnei Dr Cozma Simona ,pentru răbdarea și profesionalismul de care a dat dovadă. Ne bucurăm că vin tineri medici cu experiență și răbdare.
Locații recomandate