/Cluj/Spital

Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca

Str. Tăbăcarilor 11, Cluj-Napoca 400139, România

Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca
Spital
3.8
93 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJQ4+PV Cluj-Napoca, România
+40 735 406 258
spitalclujana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Varga1 an în urmă
Pavel Valentina
Pavel Valentina2 ani în urmă
In caz de urgenta, clar este spitalul nr 1. Personal super amabil si iti rezolva rapid orice situatie.
Oana eugenia Drăghici
Oana eugenia Drăghici2 ani în urmă
Mii de mulțumiri întreg personalului Spitalului Municipal pentru modul în care au avut grija de tatăl meu timp de 1 luna. Începând de la doamnele infirmiere, secretariat, pana la medici și asistente, toți au dat dovada de empatie, profesionalism,au comunicat în permanenta cu familia.
Recomand cu cea mai mare încredere acest spital!
Ancuta Marginean
Ancuta Marginean2 ani în urmă
Nepăsare din partea medicilor și incompetență as putea spune. In special este o doamna doctor Alexandra nu știu cum ( pare de 40de ani și are sprâncenele urat tatuate) ,se comporta extrem de urat cu pacienții ,e super irascibila și aroganta,de parcă ar fi proprietarul spitalului !
Dominic Bomber
Dominic Bomber2 ani în urmă
În opinia mea, cei mai nepregătiți asistenți. În loc să se ocupe de urgențe mai bine stau și pierd vremea cum a făcut și domnișoara de la urgență care a spus că nu se ocupă să îmi scoată firele din mână care îmi erau infectate și m-a trimis în altă parte unde era închis. Rușine domnișoarei care a încălcat Jurământul lui Hipocrate, locul dvs. nu este în această instituție, ci la Call Center.
Claudia Pop
Claudia Pop2 ani în urmă
Acesti oameni minunati care lucreaza la SCM Clujana, merita toata admiratia noastra.Dededicati muncii cu respect pentru pacient , profesionisti, onesti si mereu prezenti langa patul tau ,dandu-ti incredere si speranta.Un mare Multumesc tuturor.Sunteti o echipa .( pac chirurgie gen iunie 2021)
Dana Dumitrache
Dana Dumitrache2 ani în urmă
Mii de mulțumiri domnului doctor Horațiu Silaghi care pe langa faptul ca este un doctor extraordinar este si un adevarat Om! Tot pe aceasta cale vreau sa multumesc intreg personalului de la terapie intensivă si de la secția de chirurgie, unde am văzut si simțit ce inseamnă profesionalismul,caldura si empatia asistentelor si infirmierelor față de pacienți! (kiss loveee )
Mulțumesc pe aceasta cale si doctorului anestezist care a fost cel mai blând si calm om! Sincer,nu am crezut ca este posibil sa avem si noi un asemenea spital in țara noastră.
Felicitări!!!!
Iosif Aczberger
Iosif Aczberger2 ani în urmă
Pe această cale doresc să felicit colectivul Spitalului municipal Cluj și în special colectivului secției de urologie condus de dr Stanca Vasile Dan pentru profesionalismul si felul în care am fost tratat și pentru atenția acordată în secția de urologie! În concluzie SE POATE ȘI ÎN ROMÂNIA! Mii de mulțumiri di partea mea și a familiei mele!
Alin Birãu
Alin Birãu2 ani în urmă
Extrem de amabil personalul si conditii foarte bune.
Locații recomandate