/Cluj/Spital

Regina Maria - Policlinica Muzeului

Strada Sextil Pușcariu 2, Cluj-Napoca 400111, România

Regina Maria - Policlinica Muzeului
Spital
3.2
27 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QHCQ+C7 Cluj-Napoca, România
+40 372 548 701
reginamaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Hints175 zile în urmă
Dl Dr Sergiu Patcas este un medic de exceptie, foarte atent la nevoile pacientilor, foarte profi si da sfaturile si solutiile cele mai bune. Ma simt confortabila sa discut cu el orice problema, si tot timpul ma asculta si ma ajuta. Simt ca pentru dansul nu sunt doar un numar, ci o persoana. Are empatie si e foarte atent si dedicat. Este medical meu preferat din toata clinica. 10/10 il recomand.
Iulia Serb
Iulia Serb2 ani în urmă
În general doar cei nemulțumiți din diverse motive scriu recenzii. Experienta mea aici a fost minunata. S-au comportat impecabil, s-a ținut cont de programare, medicii se adresau ca unui prieten. Am avut consult la neurologice și cardiologie.
Daria Visanescu
Daria Visanescu2 ani în urmă
Îmi pare rău, dar după un consult de rutina la ginecologie, pot sa spun ca sunt dezamagita. Am trimis rezultatele domnului dr. Pe email și niciun răspuns de o luna. I am mai trimis un e-mail și nimic. De asemenea, se pare ca "a ratat" un diagnostic pus de alt medic - la alta clinica (care nu era de specialitate, dar pare ca și-a dar mai mult silința?). Am imaginile ecografice, consultațiile au fost la diferența de câteva ore, deci în aceeași zi. M-a si întrebat celalalt dr. Cum de ginecologul nu mi a zis? Nu recomand dr. Patcas Sergiu. As fi vrut sa pot lăsa o recenzie în aplicație, dar după ceva timp nu mai este posibil. Nu am lăsat în primele zile pentru ca am sperat la un răspuns, care n-a mai venit.
Nu toți pacienții știu sa - și interpreteze rezultatele singuri! Și nici nu e bine.
Dacă venim la consultații de rutina și nu avem probleme deosebite, nu înseamnă că trebuie să fim tratați superficial.

UPDATE: Dupa ce am completat formularul pe care l-au pus mai jos, am primit un E-mail lung in care mi se explica faptul ca medicul lor este competent, specializat si supraspecializat si ca domnul dr. a respectat 100% codul de deontologie medicala. Cu toate acestea, nu mi-a zis sau nu a vazut faptul ca pe ovarele mele exista cateva microchisturi (7 pe unul si inca vreo 5-6 pe celalalt). Ba chiar au avut tupeul sa mi spuna ca celalalt dr. care a efectuat ecografia transabdominala, a efectuat o procedura inferioara ca si calitate celei transvaginale. In conditiile in care eu am 54 kg!!! Iar testutul meu adipos este inexistent! De asemenea, nu mi-au spus DE CE doctorul nu mi-a raspuns la e-mailuri cu o confirmare a faptului ca rezulatul PAP este in regula. Dincolo de discutia pe partea ecografica, unde evident ca mi-au zis ca celalalt dr. nu a procedat bine blabla si ca atunci cand dl. dr. Pascas s-a uitat, NU ERAU, legat de PAP n-au avut nicio replica. Pai ce replica sa ai cand nu raspunde la 2 e-mailuri?Asta nu mai ai cum sa contesti, cum sa fie interpretabil. POATE NU POTI SA PUI UN DIAGNOSTIC DE OVARE MICROPOLICHISTICE DACA TABLOUL NU ESTE COMPLET, DAR NU POTI SA ZICI CA NU SUNT DACA SUNT. Este o diferenta intre a pune un diagnostic si a mentiona/ observa doar anumite aspecte dintr-un tablou clinic. Mai ales ca eu fac tratament cu Yaz pentru asa ceva.

CONCLUZIA: Dr. lor este bun si a procedat 100% corect, iar acele microchisturi nu erau acolo cu 2h inainte - probabil au aparut pe drum, in timp ce ma pregateam de cealalata investigatie. Ecografia transvaginala a fost facuta 100% corect si acolo nu s-a evidentiat nimic, probabil cea abdominala NU, cine stie ce o fi vazut medicul pe ea??!?! Probabil le-am desenat eu, cine stie. Iar legat de raspunsul la PAP. este o enigma, si aici Dr. a procedat corect ca doar nu era sa-si dea okayul. Este in regula ca pacientii sa citeasca singuri rezultatele analizelor si apoi sa decida ei daca suna bine ce scrie acolo sau zgarie la ureche.

CONCLUZIA MEA: serviciu de suport sub orice critica, neasumarea responsabilitatii, medici suprasolicitati care nu-ti ofera certitudinea unei consultatii - m-as fi asteptat macar sa fiu chemata la un control sa vedem care este situatia, dar cel mai tare m-a deranjat raspunsul lor. Sunteti praf, aroganti si o sa-mi retrag abonamentul.

Nu recomand nimanui, exista alte optiuni pe piata si va puteti face abonamente la alte clinici unde sa cautati respectul si asumarea responsabilitatii. Mai ales ca la Regina Maria au cele mai mari preturi. Dar daca ne uitam la review-urile lor, sunt forate, foarte slabe.

UPDATE 2: Mi-au transmis un email in care mi-au spus ca mi-au explicat toate lucrurile si ca totul este in regula. Ca alte explicatii ei nu mi mai ofera si sa ma adresez medicului curant pentru alte nelamuriri. Bai...desteptilor! M-am adresat medicului curant acum 2 luni prin 2 e-mailuri la care nu mi-a raspuns nici pana in zi de azi. CUI SA MA ADRESEZ? Uite asa se spala pe maini cea mai mare retea de sanatate privata din Romania. Norocul meu ca nu am o problema majora de sanatate, nu? Jalnic.
Sikonne Sik
Sikonne Sik2 ani în urmă
ireal... bătaie de joc la stat,fix la fel și la privat.te tratează de parcă ei îți dau bani ție nu invers
Oana Muntean
Oana Muntean2 ani în urmă
Nu recomand.Sunt din Deva si am avut o programare in data de 29(programare facuta prin call center cu 3 saptamani inainte) .Am plecat dimineata din Deva ca sa ajung in timp util pt programare si ..SURPRIZA am ajuns la clinica si era inchis.Aparent programarea mea a fost anulata dar pe mine nu m-a anuntat nimeni, nici telefonic nici prin SmS nici prin email.
CONClUZIA:am facut drumul degeaba pana la Cluj
NU RECOMAD, NESERIOZITATE MAXIMA
Catalina b
Catalina b2 ani în urmă
Am auzit cum un medic psihiatric (de asemenea, renumit profesor) a tipat de mai multe ori la un pacient si a batut cu pumnul in masa. Apoi, cand am spus la receptie ca sunt martora a incidentului, mi s-a spus de catre doamna de la receptie sa ies afara. Doamna manager general stie cum sa aplaneze conflictele, dar nu inseamna ca experienta nu a fost ingrozitoare.
Andra
Andra2 ani în urmă
De 5 ani merg constant la consultatii, si nu am avut nicio experienta neplăcută. Medicii sunt foarte profi si mi-au identificat problemele medicale. Programarile in general se respecta, s-au decalat o singura data cand a fost o urgenta cu o persoana care a lesinat.
Damira Cora
Damira Cora2 ani în urmă
Am citit recenziile înainte să ajung aici și m-am speriat puțin. Personal, am avut o experiență plăcută atât la recepție, cât și cu doamna doctor Semenescu Ioana. Am fost preluată la ora programată.
Cristian Ovidiu Coroian
Cristian Ovidiu Coroian2 ani în urmă
Bună ziua. Nici o șansă să însoțești persoane care vin la consult. Concret, aștepți afară din clădire, indiferent dacă plouă sau nu. Nici un scaun disponibil pentru așa ceva, din păcate.
Locații recomandate