/Cluj/Spital

Eurotrat

Strada Fizeșului 18, Gherla 405300, România

Eurotrat
Spital
4.2
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WJG+7C Gherla, România
+40 744 604 248
eurotrat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–14
Marți: 9–14
Mirecuri: 9–14
Joi: 9–14
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rodica Bradea
Rodica Bradea2 ani în urmă
Familia mea ,am fost anul acesta a 10-a oara.Suntem foarte mulțumiți de tratament,de curățenie și de mâncare.Unde se fac 7 -8 proceduri.Este spital nu hotel.Am fost în fiecare an aproape în toate stațiunile din tara mai mult pe cont propriu și am primit peste tot 3 proceduri.Cei pretențioși sa stea la hotel de 4,5 stele.Mult respect personalului din aceasta unitate pt.seriozitate,disciplina și amabilitate.Nu uitați ca pe alte timpuri am stat în internatul școlilor 48 intr-o camera și învățăm în sala de meditații cu zecile și pt.aceea am ajuns oameni.Nu știu cine a vorbit obraznic la recepție pt.ca d-na Rusu este un inger de om.Frumoasa,deșteaptă,cuminte.Multa sănătate fam RUSU care a făcut acest spital pt.toate categoriile de oameni(săraci,modești,bogati).Cati dintre cei care merg la tratament acolo (pe gratis),își permit sa meargă intr-o statiune? Nu fiți răutăcioși, dacă nu ne putem tolera asa cum suntem atunci Dumnezeu ...
Narcisa Ioana Peneghi
Narcisa Ioana Peneghi2 ani în urmă
Am fost 2 ani consecutivi la Eurotrat gherla, din proprie experienta pot sa spun ca eu și părinții mei suntem foarte mulțumiți de tot ce am găsit în acest spital privat de recuperare.
Începând cu condițiile de cazare(camere curate, baie proprie, sala de mese, spațiu de relaxare în exterior)
Personalul de specialitate foarte amabil, personalul de curățenie deasemenea și cei din administrație.
Aparatura performanta, am făcut fizioterapie, kinetoterapie, gimnastica în piscina, relaxare in bazinul cu apa sărată, masaj. (Toate acestea sub atenta supraveghere a personalului)
Precizez ca am beneficiat de toate aceste tratamente în unma unui accident rutier(Am ajuns în scaun cu rotile și am plecate de acolo pe picioarele mele (cu sprijin axial) în perioada stării de urgenta/alerta ( când toate restricțiile erau "în floare" ei au reușit sa funcționeze și sa ajute persoanele care aveau nevoie)
Cât despre mâncare pot spune ca este buna, 3 mese/zi +gustare, mâncare gătită(cu produse din sursa proprie (carne/legume/fructe) care consider ca este un +.
Liniștea este la ea acasă, relaxarea și toate procedurile (necesare pte fiecare în parte, medicul specialist recomanda un tratament individual ) în 2 săptămâni pun pe picioare pe oricine!
Una peste alta, recomand cu mare încredere Eurotrat Gherla!
Luminita ispas
Luminita ispas2 ani în urmă
Am fost internata în februarie 2022 în acest spital. Eu m-am simțit foarte bine, oameni amabili, profesioniști, totul e bine organizat..
Mancare și cazare bună. Procedurile mi-au făcut bine și sunt hotărâtă sa mai revin deoarece pentru sănătate mergem, nu?
În concluzie, Recomand cu drag acest spital!
Traian Andras
Traian Andras2 ani în urmă
Felicitări, sunt un pacient care se bucura de câțiva ani de serviciile acestei baze de tratament (spital), recomand tuturor celor care au nevoie de tratament de specialitate, personal specializat pe secțiuni și aparatura de ultima generație. În fiecare an sunt plăcut surprins de investițiile noi. Mulțumesc pentru toate, sănătate și mult succes în continuare.
Olimpia Andras
Olimpia Andras2 ani în urmă
Felicitari, sunt de mai mult timp pacientă al spitalului eurotrat din Gherla, aparatura este moderna si personalul calificat. Rezultatele se vad în starea de sanatate de care mă bucur. Recomand cu placere oricui doreste servicii de calitate. Sanatate tuturor celor care sunt implicați in bunul mers al spitalului.
Minodora Daniela
Minodora Daniela2 ani în urmă
Din păcate pot sa dau doar o stea ,altfel as da minus 100!
Părinții mri au fost pacienți ai acestui centru de recuperare de f mulți ani . Cu câteva excepții au fost destul de mulțumiți de serviciile acestui asa zis spital.
După un timp în care au tot fost amânați, au fost înștiințați sa se prezinte luni la tratament.
Am uitat sa va spun ca mama are tretapareza și tata Parkinson,dar a uitat și persoana ,ca medic nu o pot numi , persoana care avea dosarele părinților mei ,deci era absolut obligatoriu sa facă un studiu de dosar înainte sa ii cheme la tratament! Deci părinții mei au început pregătirile, făcut bagaje,aruncat mâncare , cautat un șofer care sa ii transporte acolo,părinții mei locuind în Cluj ,etc. Pentru un om sănătos, pare ceva ușor și firesc,pentru părinții mei pregătirile sunt un chin.
Ajung părinții mei acolo ,lasă șoferul angajat sa plece ,și asa zisa doctorița a refuzat sa ii interneze,trimitandu.i acasa pe motiv ca nu își suma responsabilitatea de a o interna pe mana !
Mai femeie ,ai avut acces la dosarul părinților mei ! Ce ai crezut ca merg doi țineți sa se distreze??? Mama te.a implorat sa o lași măcar câteva zile sa facă putina fizioterapie,ca ii erau blocate picioarele din cauza transportului pana acolo. Te.ai gândit la ce efort o supui ca să facă încă dtum pana Cluj? Ce act iresponsabil ! Ar trebui sa te dau în judecata ! Mama când a ajuns la Cluj,normal dupa ce a sunat iar șoferul, care nu e un șofer personal,sa fie la cheremul părinților mei,a trebuit sa chemam pompierii sa o urce la etaj ,pentru ca era cu toți muchii încleștare!
Cereți taxa de hotel pe persoana,de ce nu ați tinut.o ca și clinet,client, sa aveți grija de un pacienți sunteți incompetenți!
Rușine sa îți fie ,ție, nesimtitei de la recepție și tot personalului incompetent.
Înainte au fost un medic și o asistenta șefa, pâine lui Dumnezeule. Acritura de la receptie tot o scârbă a fost și înainte! Cine dracu va credeți sa puneți viata unor bătrâni în pericol?
Îmi pare tare rău că Mama ,din prea mare efort și epuizare ,a refuzat sa meargă la UPU, poate acolo ar fi aflat din ce motive a ajuns în acel hal! Fiti siguri ca v.as fi acționat în judecata ! Vedetismul și pilele voastre nu v-ar fi ajutat ,va asigur ca as fi avut mare grija de asta !
Sa nu mai avut de voi în vecii vecilor! Stuadi dosarul pacientului înainte sa îl puneți pe drumuri ,incompetenților, sau scrieți ca primiți lume doar la relaxare nu și la tratament !
Rodica Brad
Rodica Brad2 ani în urmă
Am fost a doua oară la EUROTRAT, îmi face foarte bine kinetoterapia in apa și la in sala, sunt mulțumită de serviciile medicilor și personalului din baza de tratament, mai puțin mulțumită de atitudinea unei ingrijitoare, care la ora 9,45 la externare ne-a dat pur și simplu afara din camera, pe un ton greu de înțeles, in loc sa ne întrebe dacă putem sa ne descurcam cu bagajele, sau la ce ora ne vine mașina.Păcat ca un asemenea om face imagine proasta firmei!
Cosmina Codorean
Cosmina Codorean2 ani în urmă
Bună ziua,recomand cu încredere aceasta bază de tratament și recuperare medicala, din propria experiență,datorita profesionalismului și amabilității de care da dovada tot personalul implicat în tratarea și îngrijirea pacienților.Multumim EUTOTRAT,așteptăm cu nerăbdare următoarea programare.
Locații recomandate