/Cluj/Spital

Union Medical

Strada Bucegi 13-15, Cluj-Napoca 400000, Cluj-Napoca 400667, România

Union Medical
Spital
3.9
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH45+37 Cluj-Napoca, România
+40 364 103 434
unionmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Chertes
Cristian Chertes2 ani în urmă
Recomand.
Am avut șansa să descopăr parsonal amabil și pregătit dpdv profesional.
O clinica de un real folos pt un cartier.
Bravo.
Rina
Rina2 ani în urmă
Nicio stea nu le-as da daca as putea. Medici nepoliticosi si lipsiti de profesionalism. Am petrecut fix 6 minute ca sa mi se ofere un diagnostic din ochi. Nu va irositi timpul si banii aici.
Adela Nastase
Adela Nastase2 ani în urmă
Clinica este modernă, curată, "primitoare", iar personalul medical este super cordial. Se respectă programul, și prețurile sunt acceptabile. Recomand cu căldură.
Chirila Tudor
Chirila Tudor2 ani în urmă
Prietena mea a facut un test antigen rapid pentru a calatori in Italia care bineinteles nu este bun.
Erika Eri
Erika Eri2 ani în urmă
Am efectuat analize pentru angajare, a decurs repede si cu profesionalism. Au fost toti foarte amabili. Recomand.
Eliza Magdas
Eliza Magdas4 ani în urmă
Am mers la receceptia acestui centru in cautarea cabinetului unde urma sa am programarea, iar doamnele de la receptie nu au fost tare prietenoase si au raspuns destul de rastit la intrebari. Inteleg ca nu eram in centrul bun, tocmai de aceea am si intrebat unde trebuie sa ajung, dar doamnele s-au uitat urat in continuare. Am avut noroc cu doamna de la oftalmologie, nu stiu daca este medic sau doar se ocupa de magazinul de ochelari pe care l-am observat acolo, si zambind, calm si prietenos m-a ajutat cu repere unde trebuia sa ajung initial. (DIN VREO 3 FEMEI care erau acolo la receptie). Poate putina schimbare de atitudine nu ar strica, mai ales ca aveti de aface cu pacienti care nu vin la dvs. in cea mai buna conditie.
Mara Velicea
Mara Velicea5 ani în urmă
Mi-am stapanit cu greu furia pentru felul in care i s-a vorbit mamei mele de catre un cadru medical cu asa-zisa experienta. Ca si populatie nu vom evolua niciodata cu atitudine de gen. Tot ce imi doresc este ca aceasta d-na doctor sa aiba parte de acelasi tratament in cea mai incercata situatie a dansei. astfel poate macar va intelege ceva.Asadar nu recomand!!
Adina Adina
Adina Adina2 ani în urmă
Am avut mai multe consultatii aici. Recomand cu incredere. Felicitari pentru profesionalism dnei dr Tichil de la oftalmologie, foarte buna profesionaista si extrem de atenta cu pacientii. De asemenea, la neurologie, dna dr Borosteanu, un bun profesionist. Felicitari tuturor!
Locații recomandate