/Cluj/Spital

S.C. Cardiomed S.R.L. - Oncologie

Strada Republicii 17, Cluj-Napoca 400015, România

S.C. Cardiomed S.R.L. - Oncologie
Spital
3.8
230 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8Q+54 Cluj-Napoca, România
+40 264 406 600
cardiomedcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen L
Carmen L2 ani în urmă
As vrea sa multumesc intregii echipe Cardiomed pentru tot profesionalismul si amabilitatea de care au dat dovada atunci cand l-au tratat pe tatal meu! Mii de multumiri doamnei Ramona, asistenta sefa de la Cardiomed, care a fost extrem de amabila si de empatica si, datorita ajutorului oferit, am reusit sa-i montam tatalui meu, in timp foarte scurt camera implantabila, necesara pentru inceperea cat mai repede a tratamentului de chimioterapie. Doamna Ramona ne-a anuntat cand a renuntat cineva la o programare si ne-a furnizat extrem de multe informatii ajutatoare, pentru care ii suntem extrem de recunoscatori!
Totodata, vrem sa-i multumim si domnului doctor Florin Marchis care a montat camera, care, pe langa profesionalismul de care a dat dovada, a incercat sa-l imbarbateze si sa-i distraga atentia tatalui meu in timpul operatiei, ceea ce l-a ajutat enorm de mult.
Multumim mult si doamnei doctor cardiolog Mada Cristina, pentru rabdarea si consultul detaliat pe care i l-a facut tatalui meu.
O adevarata echipa de profesionalisti pe care o recomandam cu mare incredere tuturor celor care au nevoie!
Oana Vălenaș
Oana Vălenaș2 ani în urmă
Doamna Dr. Precup s-a comportat foarte neprofesional si total lipsita de respect fata de mama mea. A solicitat in urma consultatiei sa ii fie trimise valorie TA si eventuale intrebari in urma unui tratament cardiologic administrat pentru prima data, iar ulterior, la intrebari mai amanuntite despre starea mamei, care nu era deloc buna, pe baza tratamentului, doamna Dr a transmis ca "o oboseste" aceasta solicitare.
Alin Matei
Alin Matei2 ani în urmă
Am avut în data de 10.01.22 programare la dermatologie. .am ajuns cu 20 de minute mai repede venind de la 60 de km și mi-a spus dna de la recepție ca acuma a sunat doctorul ca nu vine ca e racit..dacă vreau sa ma programeze în 12 .01.22 la același doctor..,,trece răceală în 2 zile se pare ca,,...
Sorin merca
Sorin merca2 ani în urmă
Este vorba despre un membru al familiei mele care a fost la un consult ( nu fac referire la consultul meu de acum 8 luni), i s-au recomandat niste analize, iar cand s-a intors pentru interpretare a fost taxat drept consult de specialitate. Precizez ca acest consult a fost facut anterior la medicul in cauza, cu o saptamana in urma. Tariful prezentat de dumneavoastra pentru consult este diferit de pretul pentru interpretarea analizelor. O zi senina!
Andreea Luta
Andreea Luta2 ani în urmă
Am fost de mai multe ori la aceasta clinica si pot spune ca serviciile au fost bune, dar aceasta recenzie si implicit nota mea sunt pentru dna dr cardiolog Daniela Hada. Am mers cu bilet de trimitere pentru o problema legata de sarcina si din pacate nu am aflat prea multe despre afectiunea mea pt ca dna vorbeste mult si pe langa subiect. Dar nemultumirea mea cea mai mare se refera la tariful ecografiei care se pare nu e inclus in serviciile decontate de stat. Mi s-a spus ca va costa 270 de lei inainte de consultatie, iar cand am mers sa o platesc a fost 350 de lei. Cand am intrebat de unde aceasta diferenta de pret mi s-a spus ca dna doctor a numit-o "ecografie amanuntita" si asta a fost toata explicatia. Acea ecografie a fost inutila (efectiv a durat 2 min - "foarte amanuntita"), practic am fost obligata sa o fac, dar nu era necesara, nu s-a descoperit nimic anormal, dar este o practica pe care dna dr o face pentru a incasa bani atat de la pacient cat si de la stat. Acestea fiind spuse, eu ma declar profund nemultumita, in primul rand pentru ca va trebui sa merg la un alt cardiolog cu care sa am o comunicare clara si corecta si pentru ca pot afirma ca am fost furata pe fata. Un mare NU acestei doamne si din pacate si clinicii care nu este transparenta cu tarifele si nu informeaza pacientul dinainte.
Andreea Pop
Andreea Pop2 ani în urmă
Mama mea este pacienta doamnei doctor Daniela Hada de peste patru ani. In tot acest timp am apreciat implicarea si disponibilitatea de a ne raspunde la intrebari. Pe langa profesionalismul doamnei doctor, cred ca deschiderea in comunicarea cu pacientii conteaza in egala masura. Multumim doamnei doctor si echipei Cardiomed !
Iulian Chidovat
Iulian Chidovat2 ani în urmă
Ofer o stea pentru proasta administrare. Dupa ce ca nu sunt locuri de parcare destinate pacientilor, mai esti si certat pentru ca intarzi! Dar daca tu ca si pacient esti primit dupa 15-20 min. dupa ora programarii nu este o problema.
Adela Neag
Adela Neag2 ani în urmă
Buna ziua! Doresc sa ii multumesc dnei dr Hada Daniela - dr cardiolog. M-am bucurat sa intalnesc un dr pasionat de ceea ce face, o foarte bună profesionista, mi-a explicat in detaliu ce inseamna diagnosticul meu, ce trebuie sa fac, mi-a raspuns cu rabdare tuturor intrebarilor. Cand intalnesti oameni atat de implicati in ceea ce fac revi intotdeauna cu drag!
Multumesc dna dr Hada!
Locații recomandate