/Cluj/Spital

Clinica Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca”

Bulevardul 21 Decembrie 1989 57, Cluj-Napoca 400124, România

Clinica Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca”
Spital
3.8
148 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFX+QX Cluj-Napoca, România
+40 264 596 893
umfcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Delia Luca
Delia Luca2 ani în urmă
Tot respectul pentru domnul conferențiar Doru Diculescu, un medic de excepție, care își tratează pacientele cu multă acuratețe! Recomand cu încredere!
Gabriela covrig
Gabriela covrig2 ani în urmă
Doctori excelenți și bine pregătiți, fara favoruri, unele asistente nepregătite!
Denisa Fasie
Denisa Fasie2 ani în urmă
Recomand cu mare încredere pe domnul doctor Iuhas Cristian. În urma unei histerectomii laparascopice mă simt foarte bine. Personalul de pe secție de nota 10
Alexandra Yannis
Alexandra Yannis2 ani în urmă
Cea mai proastă experiență am avut la nastere in acest spital ! Am nascut acum 5 ani , am picat doar pe medicii ,asistente si infirmiere indiferenți , aroganți și vorbesc urât, la fel se si poarta !Studenții fac totul supravegheați ,medicii strigă la tine să taci , ceva de neconceput într-un spital !!!Azi a fost o prietenă in regim de urgență, fara cuvinte ! Niciodată nu as mai vrea sa aud de acest spital!
Iordache- Pop Oana-Diana
Iordache- Pop Oana-Diana2 ani în urmă
Respect SPECIALISTUL cu care mi-am monitorizat sarcina si este si motivul pentru care, cu curaj si dezinvoltura, am venit sa nasc aici, la Spitalul STANCA!
Tot ce s- a intamplat insa, din travaliu si pana in ziua externarii, este o mare dezamagire!!!!
Suntem obisnuiti cu dezamagiri la nivel national, suntem pregatiti de mici in sisteme deficitare, nu sunt surprinsa... .., insa lipsa de umanitate, e ceva ce nu pot sa imi explic, in plus, fata de toate disfunctionalitatile din tara aceasta.
Lipsa de asumare a meseriei si a juramantului pe care il depui, totalul dezinteres si neprofesionalism din partea multor cadre medicale si nu numai: privarea de informatii a "amaratelor" ce trecem prin minunata experienta a nasterii prima oara, in necunoscut sau in "poluarea" informationala online. Toate le gasesti in spitalul Stanca!!!Infirmierele sunt cel putin directoare (unele, bineinteles ,vb din experienta mea de 72 h raportat la turele pe care am nimerit). Asistentele contrazic indicatiile medicilor si acum, pe buna dreptate, care medici?!?! A da, cei 80% care sunt rezidenti? Ca atare, variantele: anul 1: binevoitori dar neexperimentati, ;anul 2: usor mai experimentati dar nesiguri pe ei si tot asa, pana la ultimul an, rezidentii care au nasul atat de sus, incat trebuie sa te dai din drum!Specific, iarasi, nu toti, dar majoritatea!
Sa revenim la asistente! Pai, ori varianta clasica de asistenta comunista care iti infige acul in sezut, burta, branula, sustinand cat de important e programul ei si cat de nesemnificativa esti tu sa ai asteptari de la ea- ocupata. Vine varianta asistenta draguta, simpatica - dar la fel de ocupata, din lipsa de personal, sa se ocupe in a-ti schimba un pansament, a te invata cum sa te ridici, asezi, cureti etc. Personal putin, ce sa mai vorbim! Din pacate, cel existent si de o calitate superioara, este incapabil sa faca fata.
Painea cu felia de parizer invelita in staniol si pulpa fiarta la ordinea zilei, de doua ori pe zi , oua la cina pentru lauze si mai bine ma opresc aici sa nu va uimesc de tot.
Durerea cea mai mare? Oooo, aici vine "greul"! NU TE INVATA NIMENI CUM SA ITI ATASEZI COPILUL LA SAN, CE INSEAMNA SA NU ALAPTEZI CORECT, PROCESELE SANULUI, SATIETATEA COPILULUI,ETC!!!!!! Daca nu ti-e de ajuns posterul de pe perete cu 2 imagini si cateva explicatii si daca nu esti "desteapta" destul sa intelegi ce ai de facut din acest poster, sa nu deranjezi pe cineva cu vreo intrebare, ca nu e timp de tine, chef sau interes si poate "iti iei si doua peste ceafa" ca esti proasta si nu pricepi! Ochi dati peste cap, ca ai mai adresat o intrebare sau eventual un "vin mai incolo si va arata",eventual mai apare cand ai plecat!
TIN SA SPECIFIC CA EXISTA SI AICI CATIVA MEDICI: GINECOLOG, NEO-NATOLOG, REZIDENT si asistentă, foarte bine pregatiti atat profesional cat si in munca cu publicul si lor le transmit multumiri, stima si respect, ca tin in spate tot restul.
"Inchisoarea" maternala STANCA - Cluj Napoca, o recomand in cazuri extreme altfel si doar daca medicul tau e ceea ce vrei sa urmezi!
MNU_ Lightning
MNU_ Lightning2 ani în urmă
Cea mai oribila experienta care am avut-o. Medici lenesi, carora nu le pasa de nimeni altcineva decat sa nu lucre prea mult si conditii de ghetou in saloane
Marta Moldoveanu
Marta Moldoveanu4 ani în urmă
Fereasca Domnu’ cat de inconstienti is! Ies la spalat de geamuri si montat plase, personal in costum de clinica si ne intrebam de ce sunt virusi si bacterii in spitale, unde mor oameni pe capete. Cu atat mai mult la Stanca unde se nasc copii cu imunitate 0 si vulnerabili pana la cer si inapoi! Astfel, in dimineata zilei de 2 Octombrie ora 9:30, cu asta se ocupa personalul care ar trebui sa nu iasa pe strada in costum de clinica si sa contamineze spatii. Nu se poate asa ceva, deci efectiv nu se mai jeneaza de nimeni si de nimic!
Tatiana strimbovschi
Tatiana strimbovschi2 ani în urmă
Primul copil. Locul ideal unde un făt sănătos e nenorocit pe viața, se trimite acasă cu nota 9/10, la ieșire menționându-se fără a da mare importantă o asfixie ușoară la naștere, fără explicații și fără a trage semnale de alarma… După un an in care am avut parte de ‘sprijinul’ unui ‘apt’ medic de familie, care ne-a ‘încurajat’ sa avem răbdare cu copilul care nu evolua cum trebuie, am făcut investigații la spitalul de neurologie, s-a constatat ca copilul meu a făcut o asfixie din cauza unei infectii( apa mi s-a rupt duminica, nu mi-au pornit contracțiile și cezariana mi-au făcut-o doar miercuri). De 5 ani facem terapii, toată viața ne este data peste cap, pentru ca am ales locul asta infect sa nasc.
Locații recomandate