/Cluj/Spital

Clinica de Medicina Muncii

Strada Louis Pasteur 3-5, Cluj-Napoca 400349, România

Clinica de Medicina Muncii
Spital
2
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
QH6P+C7 Cluj-Napoca, România
+40 264 591 942
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Teodora Molnar
Teodora Molnar6 ani în urmă
Mi-a răspuns o doamnă cu un simplu 'da'. Îi spun pentru ce sun, și fără altele întrebări îmi face legătura cu altă doamnă sătulă de locul ei de muncă, ce îmi spune că am sunat la personal.
Toma Sergiu
Toma Sergiu6 ani în urmă
ANEI VALENTIN DANIEL (YO3IRK)
ANEI VALENTIN DANIEL (YO3IRK)7 ani în urmă
Laszlo Robert
Laszlo Robert2 ani în urmă
Nu recomand! Am fost internat pentru o zi, pentru mine a fost un coșmar. Prima seara trebuia pus o branulă, am fost înțepat de 3 ori și nici atunci nu au reușit. Asistenta a început să tremure lângă mine și până la urmă a renunțat. Dimineața pentru o recoltare din nou, înțepat de 4 ori pentru a pune o branulă. La internare ma întreabă dacă sunt alergic la ceva,le spun ca da, după ce ajung pe secție ma uit pe brățară și scrie ca nu este alergic.
Din punct de vedere al curățeniei este sub orice critică, am și făcut niște poze sugestive despre baie pe care le-am trimis direct primarului nostru.
Cel mai deranjant a fost când de la ora 13.00 până la ora 17:00 mă rugam de personalul medical să-mi scoată branula ca trebuie să plec acasă. Înainte să plec cu 5 minute din spital a venit o asistenta cu o vată și mi-a zis că a venit să-mi scoată repede branula ca pleacă ambulanța în 5 minute, eu țineam de vată și nu puteam să mă îmbrac deoarece curgea sângele din braț, riscam să-mi mănjesc hainele de sânge dacă nu țineam de vată. Asistenta a făcut stânga împrejur și dădea să iasă din salon când am rugat-o să-mi aducă un plasture să-mi pun pe braț deoarece nu mă puteam îmbracă, supărată a adus un plasture și mi-a întins-o. Colegii mei de salon se plângeau că nu au avut voie să iasă din salon, cum ei au stat cam o săptămână va dați seama cam cum se simțeau. Cei care doreau să fumeze fumau în baie, va dați seama ce spital este?
Din punctul meu de vedere acest spital ar trebuie restructurat din temelie!
Rușinos
Ionașcu Ana
Ionașcu Ana2 ani în urmă
Nu recomand!! Am făcut o programare telefonic pentru medicina muncii prin care am specificat exact motivul pentru care am nevoie. Ajung acolo iar doamna doctor mă trimite prima dată la domnul doctor în alt cabinet pentru testul psihologic. Aștept la rând. La un moment dat, domnul psiholog iese din cabinet și mă i-a la întrebări'.. dacă am achitat taxa de 80-90 RON înainte+încă altă taxă pentru celălalt consult și dacă mi-am făcut programare separată la dânsul. Altfel nu mă poate primii. Nu am fost anunțată că am nevoie de programare separată pentru testul psihologic atunci când mi-am făcut programarea telefonic. Practic am făcut un drum aiurea deoarece evident fără programare separată la domnul psiholog nu am fost consultată. Personalul de la recepție/servicii clienți nu sunt deloc pregătiți. Nu primești nici-o informație legată de protocolul și conduita lor. Nu te anunță nimeni, nimic. Trebuie tu să ghicești care e procedura și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești ca să te poată consulta și să îți elibereze o adeverință sau un rezultat. Te tot poartă aiurea pe drum și dacă se poate să te și taxeze cât mai mult și bine. Și primești în schimb lipsă de profesionalism, indiferență și aroganță. Mulțumim!
Mocean cosmin
Mocean cosmin2 ani în urmă
Schimbati adresa... Specificati ca v_ati mutat p Clinicilor 3-5 la policlinica de dermatologie. Faceti oamenii sa mearga degeaba sus p pasteur
Dana B
Dana B2 ani în urmă
Condiții infecte si personalul extrem de slab pregătit.
Locații recomandate