/Cluj/Spital

Spitalul Clinic de Recuperare

Str. Viilor 46-50, Cluj-Napoca 400066, România

Spitalul Clinic de Recuperare
Spital
4.4
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH3J+XW Cluj-Napoca, România
+40 264 207 021
recuperarecluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Marian Herlea
Marian Herlea2 ani în urmă
Este un spital dotat cu multa aparatura.Medicul Rusu Vasile de la Neurologie un medic deosebit si un bun profesionist.Asistentele sunt tare amabile cu pacienti.Kinetoterapeutii :Alex Muresan,Malîi Veronica si Klein Alexandru sunt foarte buni in domeniu.La Terapie Ocupationala doamna Serban Rodica o terapeuta foarte priceputa si amabila.La bai galvanice doamna Pop Alina o doamna foarte draguta si amabila .La programari proceduri Gabriela Baciu amabila si o pe care iti este drag sa o cauti pentru amabilitate.Abia astept sa fiu chemat din nou la recuperare.Multumesc si celor pe care nu i-am mentionat fizioterapeuti maseori si infirmiere.
Sorin Chirica
Sorin Chirica2 ani în urmă
Harababură și nesimțire!
Programare la consult ora 09:30, persoană de 85 ani.
Consult efectuat la ora 14:00!
La întrebarea unui alt pacient cu programare,reacție medic: "Eu trebuia să fiu acasă acum. Daca nu va convine plec și va las aici."
Program8-15.
Pacienți luați peste rând, nici o ordine!
Ady SI Andreea Mocan
Ady SI Andreea Mocan2 ani în urmă
Cel mai tare spital din zona.am fost internat i n 2019 pt recuperare.sunt operat la coloana și pensionat pe caz de boala.Doamna Doctor Eva Micsa o femeie cu suflet mare și cu o implicare extraordinara.tot personalul este super mișto.o curățenie impecabila și condiții foarte bune.as dori sa se redeschidă spitalele.
Camelia Georgeta Preja
Camelia Georgeta Preja2 ani în urmă
Mulțumesc in numele familiei Bota,multumesc tuturor,medici,asistenti,infirmieri care au reusit sa l puna pe pe picioare pe tatal meu internat acolo cu o operatie pe creier si cu netrebnicul Covid.L au tratat si ingrijit,au raspuns la telefoanele insistente ale familiei dind explicatii cucea mai mare rabdare.Multumesc din suflet pentru ca reusiti sa prelungiti viata!
Cristian Onet
Cristian Onet2 ani în urmă
Servicii de calitate superioară cum n-am mai întâlnit până acum într-un spital de stat. Personal extraordinar de amabil și dotări înalte.
Nu-mi doresc să mai am nevoie, dar în caz de nevoie este locul unde aș reveni cu drag.
Dana Crăciun
Dana Crăciun2 ani în urmă
Nu se repecta programarile(programare la ora 14 si la 15:45 inca nu a primito pe bunica).nesimtire maxima si lipsa totala de respect!
Marius ovy
Marius ovy5 ani în urmă
Dezastru. Am mers cu programare la 8.30, am intrat pe la 9.30. Nu a fost asa mare problema. De acolo a fost nevoie sa astept la alt cabinet la cardiologie pt consult in ambulatoriu. Am asteptat 3 ore si am plecat fara nici un consult. Am revenit a doua zi la 8.30 dar fara sa banuiesc ca in 4 ore inca nu ma chemase pt consult. Programarile sunt degeaba intra cu pile prin fata ta. Timpul de asteptare enorm. Nu eram singura persoana in aceasta situatie. Eram mai multe persoane care asteptam ca cineva sa vada de starea noastra de sanatate care se inrautatea cu cat asteptam mai mult.nu pot spune decat ca e un sistem putred in care mori cu zile.
Tunde Masznyik
Tunde Masznyik2 ani în urmă
Am sunat de mai multe ori pentru informații despre mama care este internată acolo (et.7). Am fost foarte plăcut surprinsă de amabilitatea și răbdarea cu care mi-au vorbit toți și mai ales de doamna doctor care se ocupă de ea( îmi cer scuze că nu i-am reținut numele). Mi-a răspuns cu calm și răbdarea la toate întrebările deși cred că era foarte obosită după o zi de muncă grea.
Mulțumesc! Vă doresc multă sănătate!
Locații recomandate