/Ilfov/Service auto

Car Expert Auto

Bulevardul Pipera 1, Voluntari 077190, România

Car Expert Auto
Service auto
4.8
256 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4RF+RR Voluntari, România
+40 754 777 666
carexpertauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudiu
Claudiu2 ani în urmă
Multumesc echipei Car Expert pentru profesionalism, rapiditate si amabilitate.
Dupa o programare de constatare daune de la Toplac, am fost trimis la echipa Car Expert pentru reparatii.
Lucrarea a iesit foarte bine, culoarea e perfecta.
(+) Primesti auto la schimb
Elena barbulescu
Elena barbulescu2 ani în urmă
Recomand acest service cu toata increderea! Am intalnit o echipa de profesionalisti, incepand cu intampinarea si consilierea clientilor si terminand cu lucrarile efectuate! Pe durata reparatiilor am beneficiat si de masina la schimb, ceea ce conteaza foarte mult! Va multumesc!
Catalina Enache
Catalina Enache2 ani în urmă
O echipa de profesionisti incepand cu doamna de la receptie care m-a indrumat si mi-a explicat toti pasii pe care ii am de parcurs, continuand cu domnul Tureac care s-a ocupat de contractul meu, explicandu-mi clar ce operatiuni se vor efectua asupra masinii si facilitand tot procesul de completare al documentelor. Reparatia s-a efectuat mai rapid decat ma asteptam eu iar pe toata durata reparatiei am avut la dispozitie un autovehicul de la CAR EXPERT fara cost. Multumesc intregii echipe de la tinichigerie si vopsitorie pentru munca lor, multumesc tuturor celor care s-au ocupat de dosarul meu. Ei mi-au demonstrat ca se poate si repede si bine. Multumesc CAR EXPERT.
George Marin
George Marin2 ani în urmă
Super tare - un service de calitate foarte buna! Am vopsit aproape jumatate de masina la ei (capota, bara fata, aripi fata stanga / dreapta, bara spate) si rezolvat alte mici imperfectiuni de pe masina, iar vopseaua a iesit super! Sunt foarte incantant, iar din cauza acestui fapt i-am recomandat tutoror prietenilor si o voi face in continuare!
Alexandru Duma
Alexandru Duma2 ani în urmă
Am vopsit doua usi care au iesit excelent fara defect, baietii sunt pregatiti, fiecare cu treaba lui unul demonteaza altul pregateste altul vopseste altul preda masina, cei de la receptie sunt oameni de treaba se poate discuta cu ei foarte friendly, masina se poate verifica oricand in timpul programului, locatia este accesibila si la vedere totul pe acolo pare ordonat si curat…, e cum ar trebuii sa fie mereu si peste tot.
Adrian zamfir
Adrian zamfir2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile prestate, sa respecta termenul de executie,personalul prefesionist,calitate foarte buna a lucrari,multumiri echipei CAR EXPERT AUTO PIPERA
Azadfallah Mohammad
Azadfallah Mohammad2 ani în urmă
Am fost foarte multumit de serviciile prestate de cei de la CEA, s-au miscat repede cu reparatia si este de calitate superioara. Recomand cu incredere serviciile lor!
Daniel Tomescu
Daniel Tomescu2 ani în urmă
Serviciile de TOP, angajații superbi și foarte amabili. Sunt mulțumit din toate punctele de vedere si recomand cu cea mai mare încredere!
Locații recomandate