/Ilfov/Service auto

Reparatii cutii automate Severon Tech SRL

Strada Dumbravei, Bragadiru 077025, România

Reparatii cutii automate Severon Tech SRL
Service auto
4.1
117 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9XFP+G2 Bragadiru, România
+40 736 420 878
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin Stanciu
Cosmin Stanciu4 ani în urmă
Am ajuns cu mașina acolo cu emotii in data de 11 februarie dupa ce am citit mai multe review-uri despre aceasta firma. Înainte să aduc mașina am dat mai multe telefoane și mi s-a răspuns deschis, prietenos și cu amabilitate. (Asta mi-a oferit încredere) Site-ul de asemenea inspiră încredere. Mi-a placut că am găsit persoana cu care am vorbit la telefon, domnul Andrei, numai el mi-a raspuns la acel număr de fiecare data cand am sunat sa intreb despre masina. Service-ul este autorizar RAR. Lucrarea pare a fi executata bine, baietii de la service au verificat daca exista scurgeri de ulei atat la terminarea lucrarii cat și cand am receptionat masina. Timpul de execuție pentru ambreiajele la o cutie S tronic + cablaje + valvă+ ulei+ filtre a fost de 2 săptămâni. Pentru mine a fost rezonabil, partea buna este că nu am prins foarte aglomerat. Cand am receptionat masina mai erau incă 20 in curte. Prețul a fost mai mic decât cel din reprezentanță. Am primit garantie 12 luni la lucrare fără limită de km. Următorul schimb de ulei este gratuit. Am apreciat recomandarea lor de a schimba uleiul la 45.000 km.

Ce ar putea îmbunătăți:
1. O firmă la poartă ar oferi mai multa incredere
2. La alte service-uri în timpul programului porțile erau deschise (aici eu le-am prins închise)

P.S.: orice service are dreptul sa perceapă ce sumă considera pentru o reparație asa cum considera ca trebuie sa o faca. E dreptul clientului să aleagă acel service sau nu.
Nu criticați prețurile mari!

Update: după 6 luni de la reparație cutia funcționează și schimbă foarte bine. Mă declar pe deplin mulțumit!
Kivu Stela
Kivu Stela4 ani în urmă
Un service bun din toate punctele de vedere, am efectuat un schimb de ulei acum cateva luni, iar acum un schimb de ambreiaje plus reparatie mechatronic. Masina( Audi A5) functioneaza perfect.
Ca si durata de reparatie 5 zile, iar pretul in raport cu calitatea este mai mult decat decent.
Recomand cu incredere !
Christian I
Christian I4 ani în urmă
Pentru linistea voastra, evitati acest service.
Oamenii au foarte mari pretentii, nimic nu e concret la ei, nu ai acces in incinta service-ului (nu vorbesc de service in sine, ci in curte), decat cu aprobare telefonica.
Masina a stat la ei 3 zile, timp in care nici nu s-au uitat la ea si, dupa cateva telefoane, mi-au zis ca "isi vor rupe din timpul pretios sa verifice daca accepta masina sau nu".
Per total neseriosi si sunt convins ca profita de 'naivitatea' clientului pe toate planurile (calitate si financiar).
Dan Iordache
Dan Iordache4 ani în urmă
NU RECOMAND! FUGIȚI! E ȚEAPĂ!
Niște mizerii de oameni! Cutia în garanție mers la ei de 6 ori aceeași problema: curge ulei de la cutie. Ultima oara când am dus mașina la ei (o duceam din 2 în 2 săptămâni) am lăsat-o pentru vreo 2 luni după care ma suna sa vin sa o iau și merg cu ea fix 4 km și iese tot uleiul afara din cutie, pe centura București. Tot eu plătesc platforma, tot eu aștept încă 2 luni sa iau mașina de la ei. Ii sunam în fiecare zi și mereu îmi spuneam mâine e gata, mâine e gata. 60 de zile de mâine e gata x 6 ori = mașina a îmbătrânit în service. Mi.a luat peste 6 000 de lei,, reparația". BONUS! MI.AU STRICAT (SAU VÂNDUT) CHEIA DE LA MAȘINĂ și bineînțeles ca au făcut imo off și au scos siguranța de la modulul de confort (deci nu geamuri electrice, închidere, trapa, etc). Schimb discurile la un alt service și plăcute și tot și după ce o duc la ei (sa îmi repare iar cutia) ma trezesc ca îmi spun ca discurile trebuie neapărat schimbate ca sunt strâmbe și ca ei mai au o mașină ca a mea în curte și ca dacă vreau sa îmi dea de pe aia. Le arat ca am factura și ca sunt noi de 1 săptămâna. Din păcate le.am schimbat ca nu erau tot alea cu care am dus mașina. Am mai schimbat și puntea față ca era rupta și asa, dar norocul meu e ca,, aveau" ei și d'aia. Niște escroci care stau cu porțile închise, ascunși ca șobolanii, iar tu client trebuie sa stai la poarta o ora pana îți dau ei drumul sa îți vezi mașina. Sa duci mașina de 6 ori pentru aceeași problema (curge ulei) și sa nu o rezolve niciodată plus 100 000 de alte probleme la mașina... NU RECOMAND! FUGIȚI DE EI!
Dragos Barbulescu
Dragos Barbulescu4 ani în urmă
Dupa ce am fost timp de un an prin multiple service-uri cu un Renault Trafic cu o cutie robotizata, unde am dat de fel de fel de asa zisi meseriasi care m-au mancat de bani dar nu mi-au rezolvat nimic, mi-a dat un prieten numarul Dl-ui George. La 2 saptamani dupa ce am ajuns in service Dl George si echipa lui mi-au reparat cutia de viteze cat si alte probleme cauzate de asa zisi mesteri din celelalte service-uri.
PFC K
PFC K5 ani în urmă
Incep prin a spune toata poveste si cum am ajuns la acest service : A doua zi de craciun am constatat la masina mea (audi a4 multitronic) un huruit care aparea dupa viteza de 30km,nu sunt mecanic asa ca m am gandit ca este un rulment de roata. A venit ianuarie 2019 si m am prezentat la un service de mecanica pt a constata defectiune,cei de acolo mi au zis ca nu este nimic de la roti ci mai degraba de la cutia de viteze...bun. M am pus pe cautat service pt cutie sa mi faca o diagnoza,cum eu stau in bragadiru am zis doamne ajuta ca am gasit acest service aproape de casa....bun. Am sunat pt programare,m am prezentat la service ,am platit 100ron constatarea,s a urcat un domn mecanic foooarte priceput care a mers cu masina aproximativ 15 metri in care nici macar nu s a auzit acel huruit si mi comunica :aaaa,gata stim ce este! M am gandit,ori eu sunt prost ori acest mecanic este foarte priceput (ma gandesc ca un om care practica o meserie de foarte multi ani este si priceput in ceea ce face) ajungem inapoi la service dupa 3 min de constatare pt care am platit cum spuneam suma de 100ron si ii comunica sefului ce am la masina iar acesta imi spune si el ca stie despre ce e vorba ca mai are doua masini in curte cu aceasta problema,se apuca omul imi face si devizul din cap (oameni foarte priceputi) 1500-2000ron manopera si 8000 ron piesele si dureaza 7-8 zile. Am zis ok dar sa mi zica ce sa caut deoarece cunosc si eu in domeniul pieselor si le pot gasi mai ieftine, asta s a intamplat la telefon si binenteles ca n am mai primit raspuns (fiecare face cum crede).
Nu sunt prost si m am gandit sa cer si o a doua parere iar asa am ajuns la cei de la GEARBOX din crangasi am dat de un mecanic foarte de treaba (sa i dea Dumnezeu sanatate) care a facut o constatare GRATUITA de aproximativ 15 min in care a mers cu masina,a schimbat vitezele,mi a pus intrebari despre una si alta iar la sfarsit sa mi zica sa schimb rulmentul pe partea stanga (am zis ca sunt luat la misto) iar apoi daca se mai aude sa mai vin la ei.Binenteles ca am schimbata rulmentul si huruitul a disparut.
200 ron rulmetul fata de 10.000ron deviz facut dintr un cap foarte destept si pus pe pacalit clientul.
Concluzia este ca dupa experienta mea mica dar intensa cu acest service sa nu l recomand la nimeni si le doresc ca de acei 100 ron pt constatare sa isi cumpere lumanari acel "sef"de acolo
O zi frumoasa si apelati la GEARBOX CRANGASI voi cei care aveti nevoie de un service pt cutia de viteze.
Rares Gheorghe
Rares Gheorghe6 ani în urmă
Recomand sa nu va apropiati de acest service! Am tinut masina la ei fix 2 luni (in prima luna nici nu s-a uitat la ea) in conditiile in care imi spuneau mereu ca acum acum se apuca de ea. Dupa ce am iesit din service mi-a sarit o clema de la maneta(mi-au reparat-o imediat) si pica ulei din cutie. Mi-au schimbat din nou garniturile (inca 2 sapt fara masina). Am platit pt ulei 900 lei + sume colosale pt piese si reconditionari in conditiile in care mi-au bagat ulei ieftin ce valoreaza 400 lei. Mi-au pus viata in pericol pt ca au uitat sa stranga suruburile de la planetare. Schimbul de ulei se face prima oara la 1.000 km si este "gratuit" daca dai recenzie pozitiva.
Catalin Cristian
Catalin Cristian2 ani în urmă
Am ajuns cu E60 Vineri iar azi (Miercuri) am ridicat masina dupa o reconditionare completa a cutiei de viteze. Cei de la service au fost foarte amabili pe tot parcusul reparatiei si m-au tinut la curent mereu cu stadiul in care se afla masina. Recomand !
Locații recomandate