/Ilfov/Service auto

Ankraus Grup SRL

Strada Sinaia Nr. 53A, Ștefăneștii de Jos, România

Ankraus Grup SRL
Service auto
4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G5GQ+RM Ștefăneștii de Jos, România
+40 727 448 561
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–5
Marți: 8–5
Mirecuri: 8–5
Joi: 8–5
Vineri: 8–5
Sâmbătă: Închis
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
Mariana Puica
Mariana Puica2 ani în urmă
Alexandru zanfir
Alexandru zanfir2 ani în urmă
ANDREI DANIEL ROTEA
ANDREI DANIEL ROTEA2 ani în urmă
Andreea Gorgovan
Andreea Gorgovan4 ani în urmă
Locatie superba si servicii de calitate.
Recomand 💪
M&C STORM SRL
M&C STORM SRL4 ani în urmă
Sorin Gheorghe
Sorin Gheorghe2 ani în urmă
Nu recomand acest service auto! Fara transparenta, owner cu atitudine de patron, servicii proaste pe sistemul lasa ca merge si asa ... duci masina, dar nu stii cand o iei! Zero pe mecanica! Evitati!

Reparatie de 4k euro pe asigurare a durat 1 luna de zile, fara transparenta si fara profesionalism... ii suni tu si raspund ei daca au chef.
Intrebi ce a schimbat la masina... factura... deviz, dar se fac ca ploua si iti explica ca nu gaseste emailul.

Am luat masina din service ca sa raman cu ea in strada la primul sens giratoriu. Am dus masina inapoi a doua zi, patronul spunandu-mi ca el a schimbat ce era lovit, dar fara sa isi asume ca nu a verificat-o si mecanic... sau cel putin pe tester.
Am asteptat alte 2 saptamani ca sa schimbe nu stiu ce senzor de aer, bineinteles platind din buzunar, fara factura sau bon "ca nu merge aparatul".
A predat masina, practic fara sa rezolve problema, doar a sters erorile pe tester!

Am mers la alt service, am pus-o pe tester si un mecanic s-a uitat la motor ... schimbat bujii si intr-o ora s-a rezolvat problema cu motorul.
Lucian mihai
Lucian mihai2 ani în urmă
Un service cum rar mai gasesti , aici masina o poti lasa cu cea mai mare incredere .Pentru unii ,masina indiferent de marca sau pret inseamna mult si au o oarecare teama cand duc masina in service , e ca teama de a merge la doctor , nu sunt doar fiare , ehe....asa sunt si eu dar aici sunt linistit , baietii sunt foarte atenti si bine pregatiti, patronul un om deosebit cu care se poate vorbii , am avut de facut putina tinichigerie si de vopsit cateva piese , rezultatul este mai mult decat multumitor , am mai vazut masini revopsite dar la ei nu iti dai seama ca a fost revopsita , ca durata de reparatie ...cam cat bei 2 beri :) , glumesc dar baietii se misca foarte repede si intr-un timp foarte scurt ai masina gata.
Vasile pirpiriu
Vasile pirpiriu2 ani în urmă
Locații recomandate