/Ilfov/Service auto

Top Service Roti

Bulevardul Pipera 49, Voluntari 014254, România

Top Service Roti
Service auto
4.6
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G46Q+6G Voluntari, România
+40 31 107 6889
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Andru Nistor
Andru Nistor2 ani în urmă
Reply la raspunsul proprietarului. Experienta mea cu ei, mai jos.
Mintiti doar ca sa va spalati pe maini sa aveti doar lucruri frumoase in review.

Daca va amintiti asa multe detalii, precum cat trebuiau polizate placutele, sau conversatia pe care ati inventat-o, imi puteti spune va rog la ce masina ati facut aceasta schimbare de placute?

--------------------
Am apelat la ei o singura data. Schimbat cauciucuri si placutele de frana. Calitatea lucrarii pentru schimbul de placute a fost foarte slaba, executata de angajat nou fara macar a se face vre-o verificare de cineva experimentat. Atat de slaba ca trebuie sa recomand piesele si sa o refac.

De ce calitate proasta? Toate placutele (cumparate de mine) ATE, acelasi model si cod folosite si in trecut, au fost montate fara placuta metalica de transfer termic, astfel se intaresc si scartie mult mai repede. Surpriza, dupa 2 luni( montate in august) placutele scartie.
Placutele de la rotile din spate, pentru ca nu a reusit sa le bage, s-a apucat sa dea la flex( da la flex, nu la polizor) urechile de prindere a placutelor, ca sa le faca mai mici sa intre. Normal ca au inceput sa imi bata aproape la fiecare frana.

Am aflat asta astazi cand am fost la mecanicii cu care lucrez in mod normal sa verifice bataia din spate, sa aflu ca 250 ron manopera ceruta la acest service plus placutele 350 ron e paguba produsa pentru ca trebuie sa recomand placutele si sa refac lucrarea.
Marius CHIRITA
Marius CHIRITA2 ani în urmă
Jalnic spatiu! Trebuie sa fi jucat Tetris ca sa poti sa scoti si sa bagi masina acolo. E o curte linera de 5 metri latime si 15 adancime care deserveste 3 posturi de schimbat anvelope si 3 posturi de spalat masina. Despre cum se depoziteaza anvelopele nici nu mai spun…
Adrian Oli
Adrian Oli2 ani în urmă
Ff mulțumit. Recomand și nu prețuri mari!
Alex Cercel
Alex Cercel2 ani în urmă
Nu cred ca pot da reply asa ca scriu aici. Am asteptat foarte mult (~1h30) pana sa ajunga la mine, desi erau doar 2 masini in fata mea. Cred ca angajatii erau in pauza de masa. Asta nu este o problema. dar as fi apreciat daca mi se spunea aproximativ cat va dura, ca sa pot sa fac altceva intre timp. In rest, totul ok. O stea in plus pentru ca va preocupati sa cereti feedback :)
Mihai Peia
Mihai Peia3 ani în urmă
De 3 ani tot imi schimb rotile si cauciucurile la toate masinile aici si pot spune ca ofera un pachet de servicii excelent. Recomand cu căldură acest loc.
Constantin Pirvu
Constantin Pirvu4 ani în urmă
Absolut multumit! Promtitudine, amabilitate, profesionalism! Un mecanic de exceptie, datorita caruia voi reveni cu toata increderea in service.
Alex cretu
Alex cretu2 ani în urmă
Preturi bune servicii de calitate. Și nu încearcă nimeni să-ți vândă cauciucuri noi. Nimic negativ
Alexandru Diaconu
Alexandru Diaconu2 ani în urmă
Service roti foarte bun si rapid, mai ales in perioada aglomerata a schimbarilor de cauciucuri vara-iarna si vice versa.
Un mecanic foarte bun este dl Adi.
Locații recomandate