/Ilfov/Service auto

Top Speed Service S.R.L.

Sos. Clinceni, DJ401A 6, Bragadiru 077025, România

Top Speed Service S.R.L.
Service auto
4.4
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9X89+8V Bragadiru, România
+40 788 990 011
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florian Soare
Florian Soare2 ani în urmă
Căutăm oglindă la parasolarul însoțitorului (99% soția ). Noul Logan nu are așa ceva în dotare !!?!
Richard chirazi
Richard chirazi4 ani în urmă
Duci masina sa iti repare o julitura si cand o iei, o iei cu plasa de la scaun rupta(martor airbag aprins) si cu buton de la geamuri rupt. Primesti de la asigurare REVOPSIRE si tu primesti de la service o vopsire partiala a elementului si putin polish care dupa 3-4 spalari se duce si se vede suprafata care a fost vopsita, am o pata pe bara si se vede clar unde a fost vopsita. Le am atras atentia ca bara nu a fost vopsita toata si se bateau cu pumnii in piept ca a fost vopsita integral. Le am spus de butonul de la geamuri, au spus ca mi l schimba, a trecut aproape un an si butonul e la fel. Nu recomand acest service, regret maxim ca am mers la ei.
Batranelul Mosulica
Batranelul Mosulica4 ani în urmă
Top Speed service încă mai există în acea locație și se încearcă pe cât posibil să redea viață autoturismelor care au mici defecțiuni.
Florin Bordea
Florin Bordea5 ani în urmă
Acest service este bine dotat,au angajați buni profesioniști pe fiecare specialitatea,fac lucrările la timp și de bună calitate.Vă recomand să apelați cu incredere la serviciile lor.
Dragos Florin Purcarea
Dragos Florin Purcarea7 ani în urmă
Timp de așteptare redus. Poți comanda piesele și te cheamă sa repari mașina când sosesc piesele. Cam departe de București și nu prea există acces
Ani Groapa
Ani Groapa2 ani în urmă
Sunt oameni super.
Eu sunt foarte mulțumită de dânșii. Ajutorul lor e binevenit chiar și cu o întrebare dacă te duci te ajuta imediat. Nu mai zic de reparații. Iar doamna Flori te ajuta și cu asigurările.
❤️
Alexandru Manole
Alexandru Manole2 ani în urmă
Lucrare bine executata, sunt multumit de serviciile prestate, mecanicul foarte bun.
Claudiu Bîță
Claudiu Bîță2 ani în urmă
Neatenție

Am dus mașina pentru a-mi schimba un prag pentru ca începuse sa ruginească. Lucrarea a fost făcută bine, dar am găsit zgârieturi pe usa in interior și pe mai multe suprafețe din interiorul mașinii. Zici ca s-a dat un război acolo. Nu înțeleg cum au reușit sa facă atâtea zgârieturi in interior, dar asta denota faptul ca nu se lucrează cu grija și profesionalism. Nu mai revin la acest service pentru ca imi fac interiorul praf dacă o mai duc odată. Dețin mașina din 2009 și nu am reușit sa ii fac atâtea semne de uzura câte mi-au făcut ei acum prin neglijența. Dacă aveam o mașina mai noua mergeam sa fac puțin scandal, dar având una mai veche am zis sa scriu aceasta postare pentru a atenționa oamenii.
Locații recomandate