/Ilfov/Service auto

Rodifarm Service

Șoseaua Alexandriei 106, Bragadiru 077025, România

Rodifarm Service
Service auto
4.5
92 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92Q6+GR Bragadiru, România
+40 723 661 342
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Darie
Mihai Darie2 ani în urmă
La geometrie mai trebuie lucrat puțin.
La echilibrare roți, nota 10.
Recomand!
Florian Mocanu
Florian Mocanu2 ani în urmă
Usor si rapid. Am facut o geometrie 100 lei si schimbat cauciucuri fata.
Mihai eftimie
Mihai eftimie2 ani în urmă
Un service fără prea mari pretenții dar cât se poate de corect
Marian Dincă
Marian Dincă5 ani în urmă
De evitat. Am fost pentru direcție și am plecat cu mașina tragant puternic dreapta. Se vedea cu ochiul liber ca roțile erau strambe. Intors înapoi , angajatul a recunoscut că reglajului este greșit cu toate că aparatele arătau că reglajul este corect. Nu am primit banii inapoi si sunt nevoit să merg in altă parte.
George I.
George I.2 ani în urmă
O locatie cu preturi pamantene, nu trebuie sa-ti faci programare cu o saptamana inainte, am avut o fereastra de 2 ore la dispozitie, am sunat au raspuns afirmativ si am rezolvat problema in max 1 h. Schimbat discuri fata+ placute Mercedes c 200= 100 RON cu factura. Stiu ca nu e complicata manopera asta, dar preturile sut decente si serviciile f ok, comparativ cu concurenta.
Recomand !
Ciprian lazar
Ciprian lazar2 ani în urmă
Am fost nevoit să fac geometria și am ajuns la acest service .I-am explicat angajatului despre ce este vorba și s-a apucat de treabă. La final am plătit,am primit foaia cu parametri dar nu am primit și chitanța.La plecare am constatat că era mai rau ca înainte. Trăgea spre stânga la greu,așa că am revenit imediat pt remedierea,și bineînțeles că angajatul s-a supărat foc invocând ca este ceva torsionat la mașină,și doar s-a făcut că reglează ceva la mașină. Nu s-a rezolvat decât la un service mai serios.Am să revin cu reclamație la OPC.
Bogdan Constantin
Bogdan Constantin2 ani în urmă
De evitat! Am mers pentru geometrie roti. Personal slab pregatit si dezinteresat. Dezorganizare,personal nesupravegheat. Am o masina simpla cu reglaj doar din capetele de bara, au facut reglajul cu volanul pozitionat spre dreapta, am revenit au refacut reglajul si acum sta volanul drept dar trage dreapta. Nu recomand!
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Servicii excepționale.Am efectuat schimbul capetelor de bara, bieletelor antiruliu plus bucși bara stabilizatoare si reglarea geometrie... în 40 minute masina a fost gata. Personal foarte amabil.Preturi accesibile.
Locații recomandate