/Ilfov/Service auto

Toyota București Nord

Bulevardul Pipera 1, Voluntari 077190, România

Toyota București Nord
Service auto
4.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4VG+36 Voluntari, România
+40 21 9003
bucurestinord.toyota.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristea ion constantin Cristea
Cristea ion constantin Cristea2 ani în urmă
Buna ziua.vreau sa va spun ca am ramas surprins frumos de experienta cu Toyota romania si personalul cu care am interactionat.in special de domnul Bogdan Fobl domnul care a primit masina am vorbit despre schimbul unui parbriz si dansul a stiut ce sa faca in continuare.sunt foarte multumit de serviciile rapide de care am beneficiat va doresco zi placuta.....
Emil Moldovan
Emil Moldovan2 ani în urmă
Am achizitionat recent un Lexus ES 300h. Multumesc d-rei Elena pentru sprijinul acordat in achizitionarea acestui autoturism, pentru profesionalismul si promptitudinea de care a dat dovada.
Totul a decurs impecabil.
Felicitari, Inchcape Motors!
Recomand cu caldura, atat gama de autoturisme Toyota & Lexus, cat si personalul din cadrul acestei firme.
Edi Racu
Edi Racu2 ani în urmă
Mulțumesc, pe această cale, domnului consilier Bogdan Moca, pentru profesionalismul și solicitudinea de care a dat dovadă pe tot parcursul procesului complex de alegere a modelului dorit, mai departe cu informări importante despre statusul fabricării/transportului și în final, livrarea modelului Toyota RAV 4 Hybrid Dynamic. Sunt foarte mulțumit de automobilul livrat, calitatea acestuia fiind la superlativ, așa cum m-am și așteptat de la o mașină „Made in Japan”! Ca o remarcă, chiar și pneurile Bridgestone sunt Made in japan.
Constantin ACHITEI
Constantin ACHITEI2 ani în urmă
Buna ziua.Am achiziționat pana acum Avensis 2007, Rav4 2008, Rav Hibrid 2017, Corolla 2018. Mai este nevoie sa scriu și Toyota???? Știți cine urmează ? Copilul drag : CHR GR SPORT 2021! Data de intrare în familie 15 noiembrie 2021! Ultimele doua cumparate ca urmare a ,,poveștile'' frumoase spuse de dl Puiu Răzvan. Dar are și dreptate când vinde Toyota. Dar fără profesionalismul și seriozitatea dansului aș fi luat de la un alt dealer, ca emailuri primesc din toate părțile. L-am recomandat și prietenilor mei, și chiar au și ei Toyota Corolla Hybrid . Și voi recomanda Inchcape pentru ca de vreo 13 ani tot pe aici sunt: revizii, service, etc. Și nu am plecat supărat de aici. Recomand TOYOTA BUCURESTI NORD!

Revin cu multumirile pentru dl Puiu Razvan si multumirea ca a venit C-HR GR SPORT 2021-2022! Fara japonejul din imagine...din cauza pandemiei nu a putut veni. dar mi-a transmis salutari. CHR a venit mai repede decat s-a preconizat. Am renuntat si la programul rabla(acte depuse in 17.08 si nici acum nu am primit ok-ul). Masina era in parcare si eu asteptam rabla. mi-a fost mila de ea...si de fiul meu! asa ca banii jos si masina in parcarea mea.Pentru asta ii multumesc iar dlui Puiu! Am mers si eu 17km(Gherghitei-Metro Voluntari si retur). Am crezut ca ma plim cu lebada pe lac!!! Liniste, fara hopuri...si fara credit. Da, asa mi-a zis fiul meu: Creditul tau s-a terminat anul asta! La 19 km a luat-o el. Eu cu batranul Rav hybrid 2015! 121000km....nu 19! Noroc si permisul verde. Luni, intr-o ora am terminat si la Taxe locale sector 2 si la Inmatriculari! O ora ambele. Miercuri aveam numarul pe masina!
A, sa nu uit sa-i multumesc dl Puiu. O merita cu prisosinta! si voua pentru rabdarea dovedita in a citi aceste randuri, a unui parinte bucuros ca fiul lui conduce TOYOTA CHR GR SPORT.
Cherry Nabil
Cherry Nabil2 ani în urmă
Stuff-ul Toyota si Lexus are un colectiv extraordinar. Am avut onoarea si placerea sa colaborez cu doi oameni minunati, Emin si Elena, pe care ii recomand cu intreaga mea incredere in ceea ce priveste profesionalismul si implicarea de care dau dovada cu fiecare ocazie. Doi oameni care te fac sa te simti ca acasa. Multumesc si pentru bijuteria de care ati avut grija pana a ajuns la mine!
DRISAND
DRISAND2 ani în urmă
Totul a fost la superlativ. O echipa de profesioniști empatici. Recomand Lexus tuturor. Mulțumesc Andrei Dragnea pentru implicare si determinare.
Oana Badulescu
Oana Badulescu2 ani în urmă
Buna ziua, recomand cu incredere Toyota Bucuresti Nord de unde am achizitionat recent un autotursim Toyota Yaris Hybrid. Dna consilier Raluca Draganescu m-a impresionat placut cu profesionalismul de care a dat dovada atat inainte de a lua decizia de a achizitiona autoturismul cat si dupa ce am comunicat ca vom achizitiona masina. Foarte bine pregatitata dpdv tehnic si proceduri de urmat, comunicandu-ne toate detaliile foarte clar. Totodata, persoanele recomandate de catre dna Draganescu au fost de acelasi nivel de profesionalism (asigurare, accesorii Toyota). Masina a fost livrata la timp, conform termenului estimat initial, in conditii perfecte. Sunt foarte multumita de achizitia facuta cat si de serviciile oferite de Toyota Bucuresti Nord prin intermediul reprezentantilor sai!
Paul Adrian Tanasa
Paul Adrian Tanasa2 ani în urmă
Am venit "la plesneala" la Toyota Nord dupa o experienta de -5 stele la NeoMotors Hyundai. La Toyota aveam programare pentru data de 03.02.2022. Noi am venit pe 02.02.2022 sperand macar sa vedem masina. Nu numai cam am vazut-o dar am si testat-o. Dealership-ul in sine e prietenos, personalul a fost la fel. Au inclusiv loc de joaca micut pentru copii.(Baiatul s-a distrat cel mai tare intr-o masina expusa)
Persoana cu care am discutat, Vanessa Chirita, este de nota 10. A mers cu sotia la drive test, i-a prezentat masina iar inapoi la locatie ne-a dat brosura despre modelul dorit conform indicatiilor noastre.
P.S.: Ne cerem scuze ca cel mic a rupt o bucata de plexi, voia sa ajunga la creioanele de pe birou.
Locații recomandate